Belysta penna låda med ArduinoJag hittade en liten trälåda och tänkt på att göra det en trevlig vila för mina pennor. Jag tror det finns flera - kanske enklare och billigare metoder att ändra denna lilla låda - men jag ville bara använda saker jag redan hade hemma.

Videolink

• Trälåda
• LED Strip
• Transistor - sedan LED strip jag hade var 12v
• Set av brödunderläggen
• Bygel ledningar
• Perfboard
• Plexiglas
• Resistor
• Tunn plywood

Se Steg
Relaterade Ämnen

4 x 4 x 4 interaktiva LED-cube med Arduino

för att förklara min 4 x 4 x 4 interaktiva LED-cube publicerade förut, lite mer klart, jag ska försöka att göra mitt första steg för steg instructable.Denna 4 x 4 x 4 kub är interaktiv med fyra hörnet lysdioder både som lysdioder och sensorer som rea...

Hur man gör en LED 7-segment display med Arduino

Jag ska visa dig hur man gör ett 7 segment visas med lysdioder. Kombinera med Arduino att skapa nedräkningen timers, enkel text och mycket mer. Jag gillar att göra ursprungliga projekt. Jag sökte hela instructables och hitta inte en så här. I själva...

Lösenordsskydd med Arduino

detta instructable visar dig hur man gör en lösenordskod lås system med Arduino Mega styrelsen.Vad du behöver:---> en Arduino Mega (arduino uno eller duemilianove inte har tillräckligt digital pins för detta projekt)---> en LCD-modul---> en knapp...

Lösenord tillgång med arduino

~ ~ komplett kit för denna tutorial är nu till salu på www.razvantech.com få en! ~~Detta instructable visar dig hur man gör en lösenordskod lås system med Arduino Mega styrelsen.Whenyou skriver rätt kod, en lysdiod tänds en servo flyttar för att öppn...

Sjungande växt. Gör din anläggning sjunga med Arduino, touche och en gameduino

projektet är en del av experiment gjort medan du gör en konstnär i bostad på Instructables. Du kan se de andra projekten här.Att göra en växt sjunga har ett trick sedan Theremin uppfanns. Här kommer jag att lära dig hur man gör detta med och arduino...

4-tråds pekskärm gränssnitt med Arduino

Denna handledning visar hur gränssnittet 4-tråd pekskärm med Arduino. Denna handledning är användbart för alla microcontrollers veta hur gränssnittet Reisistive TouchscreenResistiv pekskärm visar består av flera skikt som är åtskilda av tunna utrymme...

DIY handgjorda Hexapod med arduino (Hexdrake)

Hej, jag är David och i detta instructable ska jag visa hur jag gjorde detta hexapod vars namn är Hexdrake.Sedan jag var 16 blev jag intresserad av elektronisk och senare i robotteknik. Efter att få någon nivå och programmeringskunskaper använder ard...

Hur man gör en enkel lyhörd grafisk med Arduino och bearbetning

Denna ska tutorial undervisar dig hur man använder små delar från en elektronisk leksak skapa i interaktiva ljus- och grafik som kan fungera som början av ett interaktivt konstprojekt. Man använder kodning i arduino, behandling, lödning elektroniska...

PlotClock med Arduino

Hej, vi är en grupp studenter och detta är vårt första projekt i instructables och vi hoppas ni gillar det!Detta projekt var för "Kreativa elektronik", en Beng elektronik Engineering 4: e året modul på universitetar av Málaga, skolan i telekommu...

PHloat2 DIY surt vatten testning skulptur & kit med arduino

pHloatpHloat är en DIY kit som är gjorda för att användas tillsammans med en pre-ägda / befintliga arduino mikrokontroller. Dess syfte är att testa pH-nivåer i lokala floder, sjöar och vattendrag på grund av inflödet av luft- och vattenföroreningar s...

Grundläggande raden efter Robot med Arduino

09/07/2015Det har varit några år eftersom vi Ursprungligen postat denna grundläggande linje följande Robot med Arduino handledning, och det verkar så många människor tyckte att det bra att vi ska skicka en uppdatering som löper nuvarande Arduino bibl...

AtoZ av RC hobby + DIY radio med ARDUINO

Wikipedia definierar RC-fordon somEn fjärrkontroll fordon är några fordon som kontrolleras distans ett sätt som inte begränsar sin rörelse med ett yttre ursprung till enheten. Detta är ofta en radio kontroll enhet, kabel mellan kontroll och fordon, e...

Gränsyta borstlös likströmsmotor (BLDC) med Arduino

Detta är en handledning om hur att gränssnitt och köra en borstlös likströmsmotor med Arduino. Om du har några frågor eller kommentarer vänligen svara i kommentarer eller mail till rautmithil [at] gmail [dot] com. Du kan också kontakta mig @mithilrau...

En svävar sfär roterar lyser och blinkar med Arduino

En svävar lite Dödsstjärnan i Instructables bjöd in mig till det nya projektet med Arduino. Tre principer var beslutat och höll för att skilja den från föregångaren.Gör det själv med någon (eller mindre) färdiga.Hålla roterande.Göra glöd och blinka u...

Trådlös, hinder upptäcka, pipa roboten med Arduinos!

Detta är ett trådlöst styrd, autonoma hinder upptäcka robot!För ett tag sedan jag hade gjort detta Instructable och ville göra några stora uppgraderingar sedan dess.Följande är robotens funktioner:-1.he är trådlöst kontrollerade med 433 MHz Tx/Rx mod...

Trafiksignal / bromsljus ledningar med Arduino Controller

jag alltid velat ha en gammal trafiksignal och slutligen fick en nyligen. Det var dock mycket enkelt fast så att alla lampor var fast på. Vad kul är det? Jag ville prova en Arduino styrenhet och trodde detta skulle vara ett trevligt enkelt projekt at...

DIY Bluetooth telefon kontrollerade BB-8 Droid med Arduino UNO

Jag är ett stort Star Wars fan och när jag såg Star Wars: The Force vaknar tänkte jag att jag behöver en BB-8 droid. Det var häftigt hur detta lilla område flyttade i filmen. Så jag bestämde mig för att jag ska göra denna droid som baseras på Arduino...

Styra en kackerlacka med Arduino för under $30

För några år sedan jag såg bakgård hjärnor smartphone kontrollerad kackerlacka, och det blåste bara mitt sinne! Jag försökte få min mamma att låta mig köpa den, men omnämnandet av kackerlackor övertygade henne annars. :) Jag började göra projekt med...

Tankeläsare med Arduino

Hej alla!Detta är min tankeläsare för Arduino.Tankeläsare kan berätta vilken bokstav i alfabetet (ABC) eller som spelar kort du har föreställt med bara några frågor.Det är ett mycket enkelt projekt för församlingen och med några tråd anslutningar men...