Benfria Chuck stek middagPrep tid: så fort du kan skära upp 3 potatis och en lök... och lägga den i en kastrull.

Cook tid: 350 grader för 3 till 3,5 timmar (3 lb roast)

Portionsstorlek: 4

Material: Skärbräda, kniv, rostning pan (eller crockpot)

Mat:

3 potatis

3 lb chuck stek

liten lök

minimorötter

salt & peppar

olja

1 eller 2 nötkött lager/kuber och en kopp vatten

rosmarin & timjan krydda

Se Steg
Relaterade Ämnen

Low Carb matlagning på kontoret - Sous Vide vägen

ungefär tre månader sedan jag började en låg-carb diet. Det har varit mycket framgångsrikt - känns mycket friskare, och jag har tappat en hel del vikt. Men att hitta saker att äta till lunch på kontoret var en utmaning.Jag arbetar i en kubisk gård, m...

GATAN TACOS

Jag bor i Los Angeles, hem för många stora taco lastbilar och stativ. För att kopiera "gatan" taco upplevelsen för middag hemma på en hektisk arbetsdag, kom jag upp med detta långsamma spis recept. Jag ville återskapa smaken av carne asada utan...

Lätt Stovetop grytstek

På kall söndagar, jag tror det finns bara två rimliga alternativ till middag: chili eller grytstek. Nu, grytstek jag växte upp med inte fancy, men det är super lätt och precis så rejäl som de fint-plated versionerna med rosmarin kvistar som garnering...

Camp matlagning den lätt väg - i marken stekt

Camping är roligt, spännande, och verksamhet kan vara utmattande. Tillbringa dagen i skogen jakt, på floden fluga fiske eller kajakpaddling din favorit floden eller mynning och du kommer tillbaka till lägret redo att äta och måste fixa det själv elle...

Chili från en Texan

Hot chili och inga bönor. Det innebär att du kan äta detta på första dejten!Speciella gåvor är recept rullen i slutet.Här är den tryckta versionen, tillverkade av författaren Jimmy O, själv.Jimmys tråd tjänst ChiliDe av oss som kommer från landet av...

Grytstek

på en kall dag några saker värma upp dig som en långsam kokta rejäl grytstek. Tillverkad av djupt smakrika chuck steken skära av nötkött, tillräckligt rotfrukter och lök till foder irländarna i ett år, och berikade med sådana förmåner som rödvin och...

Börja ditt Beef Jerky beroende idag!

Jag älskar beef jerky. Det är friska, välsmakande, portabel och lätt att göra. Jag kan vara beroende av det... Nej, jag är definitivt.Jag har gjort hemmagjord ryckiga i år. Det började med min pappa, som lärde mig hur man gör vilt ryckig med hjälp av...

Laga mat - att göra en Yankee grytstek (det är lättare än du kanske tror)

Under det senaste året, jag har lärt mig att många av de mindre klagomål som jag hade lidit en tid, som jag hade skrivit som en oundviklig följd av åldrandet, var ganska direkta konsekvenser av grunden ohälsosam diet jag hade ätit av min liv. Lycklig...

Optimera din kalkon: Perfekt vitt kött och saftiga mörkt kött

Thanksgiving måste vara den bästa semestern av allt: inte bara är det fokus på tacksamhet, familj och en stor måltid - men också livsmedel av Thanksgiving är mina personliga favoriter - särskilt Turkiet.Nu har har Turkiet och jag inte alltid varit på...

Köttgryta recept

Jag har redan postat ett nötkött gryta recept, men eftersom jag hålla experimentera och ändra hur jag gör det, tänkte jag skulle lägga upp den nyaste versionen! Jag har bytt upp några saker i tillagningen och jag tror denna köttgryta är vida överlägs...

Allt hamburgare

detta kött gör inte bara underbara hamburgare, det kan också användas i spaghetti, chili, köttbullar eller något annat att efterlyser marken nötkött som du vill lägga till en liten kick att!Du kan också justera storleken på hamburgare göra reglagen f...

Ingen rök drog fläsk i Mango BBQ sås med Orange smaksatt Cole Slaw

Detta är min allra första BBQ! Jag grill brukar, så detta var min experimentella rättegång. Men det kom ut riktigt bra!Det enda jag vill se till till nästa gång är att ha tillräckligt med gas för 4-timmars matlagning! För mig var det bara tillräcklig...

BBQ nötkött

ingredienser3-1/2 lb. Chuck stek2/3 kopp ketchup1/2 kopp farinsocker1/4 kopp citron saft1/4 kopp vatten1 1/2 tsk Salt1 tsk stark sås1 tsk Dill ogräs1 vitlöksklyfta1/4 kopp hackad lök1/2 tsk torr senap1/4 tsk pepparSteg 1: Chuck stek och sås Blanda al...

Matlagning den bästa alla hjärtans middag någonsin

Det är den tiden på åretigen. Älskare är redo att fira alla hjärtans i sällskap med varandra. Medan vissa har getaways redan planerade, kommer andra att stanna hemma och njuta av en härlig alla hjärtans helg. Detta stycke tar en titt på hur du kan la...

Ingefära Chili kyckling stek

4 portionerLätt VARDAGSKVÄLL middag när du är i en kapplöpning. Lite av värmen, men det kan justeras av antalet chilis du använder och mängden värme.Hitta fler recept så här på min blogg, vecka av menyer.Steg 1: ingredienser 8 skinn, benfria kyckling...

Benfria fyllda kryddiga kycklingvingar

Vem älskar inte en krispig läckra kyckling vinge! Kycklingvingar är en av USA: s mest populära livsmedel av goda skäl. De är krispiga, kryddig och roliga att äta! Inspirerad av awesome asiatiska smaksatt vingarna på Pok Pok i Portland och MọPHọ i New...

1. pumpa från trädgården & en härlig middag med det!

Några dagar sedan, hade vi vår 1: a pumpa från vår trädgård... Ja! Och det är denna vackra, en japansk pumpa heter, du kan läsa den! Titta på den här härliga:Steg 1: Samla dina ingredienser!Rostade grönsaker för kryddad ugnen:420 gr skalade pumpa, sl...

En härlig Wok middag med marinerad kyckling & 2 grönsaker från vår trädgård

Jag jobbade några timmar i trädgården & sedan jag klippte de 1: a 2 stora nävar färsk koriander & stjälkar. Jag skulle använda dem i min kväll middag & jag såg att det fanns en hel del Mangold. Så detta fick gå i middagen också... så jag uppfa...

Downton Abbey middag - en avskedsfest

Jag var den lilla flickan som skulle köra ner i korridoren i en lång petticoat att höra prassel, så mycket som jag velat springa och klättra i träd, jag var glad att sätta på en maskeraddräkter. Jag växte upp på PBS-serien som Mystery & mästerverk ti...