Besvärliga hörn låda med shopfront gjorda av gamla skärbrädorDenna ruta är utformade för att fylla tafatt hörnet jag har i mitt skjul, för att påminna mig om vad som finns inuti rutan jag har utformat en shopfront med en skylt som stolt lista det är lager - jag slipat texten på min men om du tänker ändra design kan du lämna utrymmet tomt och skriva på den med en semi permanent penna.

I mitt skjul det passar prydligt vid en uppsättning lådor jag har tidigare gjort som passar in i en hylla med räcken - det är bara lite mer intressant än intetsägande vita lådor, jag har försökt att göra det ser ut som en liten väg. Förhoppningsvis ska jag designa en annan om du vill använda upp det återstående utrymmet.

Dessa är tillverkade av plast skärbrädor skära med en CNC-maskin, kan du naturligtvis använda trä eller annat material. Anledningen jag använde vit plast är att hjälpa studsa ljuset runt Boden och bryta upp mörkret i hörnet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra ett skrivbord med gamla trälådor

i år som jag har planerat på att bygga ett skrivbord för att möta mina behov och använda gamla trälådor och häckar för lådorna. Jag är inte slutför snickare men kunde få detta skrivbord ihop över några kvällar med lite försök och misstag.Jag ville an...

{GENEVIEVE} Hur man syr en volang kjol med pre gjorde rufsar tyg

www.diyweddinggowns.comHur man syr en volang kjol med pre gjorde rufsar tyg, diy volang kjol tutorial för ditt bröllop klädsel. Detta är en enkel handledning om hur man syr en volang kjol för ditt bröllop med pre gjorde rufsar tyg.Rufsa tyg och gummi...

Skärbrädor gjorda med router

här är ett sätt att göra skärbrädor med en router. Dessa har inga spår, så är förmodligen bättre lämpade för servering.Jag har gjort två, en med virket från däckmönstret av en gammal ek trappa, samma som jag använt för denna klocka, och en annan från...

Att göra skärbrädor med cutoffs och skrot trä

Detta är en rolig och ganska enkelt projekt, allt du behöver är en massa bitar av mat kvalitet trä och lim dem till en grov form bildar sedan i en fin skärbräda.1) ta remsor av trä och dimension på bordet såg dem och få dem alla samma bredder. Du kan...

Små geometriska skärbrädor med endast en Tablesaw

Jag hade ett block av trä - jag är inte säker på vilka arter - ca 12 x 3.5 x 2" och jag insåg att jag kunde göra några behändiga"personliga storlek"skärbrädor från den.Jag började använda min geringssåg men märkte (två skär in i projektet)...

Piecax Poltergeist. En besvärlig ande i en låda.

* { } * { } * { } * { }Poltergeist: från tysken för "bullriga ghost".En metafysisk enhet som meddelar sin närvaro med rappa, banka och allmänna ofog att göra.Det var inte lätt, men jag har en avstängning i den här rutan. Jag kallar honom Piecax....

Hur man gör en härlig skägg att samordna med din klänning.

jag ska en musikfestival som uppmuntrar att bära falska skägg, (för att bryta världsrekord för denna verksamhet).Det har gett mig den perfekta ursäkten att använda symaskinen som jag hittade i en container.Jag har aldrig använt en symaskin innan, så...

Handgjorda bambu lykta. Med hjälp av gamla bambu persienner.

Kära medmänniskor,Detta är som en dröm, jag hade alltid varit så mycket förvånad över artwork & möbler gjorda med bambu och höll undrar hur detta starkt gräs (Ja, det är ett gräs) kan vara böja till göra så många vackra former.Tro det eller ej, på ba...

Lego spel bord med lagring från gamla soffbord och låda.

Slå en gamla soffbord i ultimate barnen spela bord. Lego byggstenarna och Hot wheel raceway båda; med förvaringslåda byggt från en gammal låda innehåller alla bitar.Steg 1: Objekt du behöver Ett gammalt soffbordEn gammal låda eller två, från en byråM...

Lära elektronik till barn med delar från gamla datorer

vissa delar av gamla datorer kan återanvändas att undervisa elektronik och några grundläggande lödning färdigheter barn. De har en rolig att ta isär saker som en CD-spelare.Från en dator kan få gratis: ledningar, motorer, magneter, talare, lysdioder,...

Skapa en anpassad kinesiska Knut Strand med Hand gjorde glaspärlor

detta instructable beskriver processen för att skapa anpassade glaspärlor med en propan fackla följt genom att skapa en anpassad kinesiska Knut strand som innehar pärlor och avslutar stycke smycken. Det förutsätts att läsaren har någon tidigare erfar...

Sofistikerade borr lagring med hjälp av gamla pennor

Minska, återanvända, återvinna, återvinna, Redesign, åter tillverkningDisponibel pennor är exakt skriva instrument som tillverkas med precision. De är också avsedda att hålla cylindriska föremål. Det är därför de kan vara en bra kandidat för att håll...

Bästa sängram... Någonsin eller göra en säng med förvaring av mjölk lådor

så jag har rört sig runt en hel del och hade samlat en stor mängd mjölk lådor, men efter uppackning hade ingen där att sätta dem och hade min madrass på golvet. Så kombinerade jag de två att göra en riktigt bra plats för lagring och inget trassel (dv...

Lödning Station med hjälp av gamla PSU fallet

Jag har alltid velat göra en Lödstation så att jag har alla nödvändiga saker som strömbrytare, löda innehavaren och innehavaren av järn. Därför tittade jag för material som jag använder och såg denna gamla dator psu fall sitter i min lagring för gans...

Upphöjd Sand låda med lock från behandlade staket brädor.

This is how I made a raised sand box complete with lid using standard pressure treated pine fenceboards.Jag ombads att bygga en sandlåda för mina vänner liten pojke Connor. För att undvika de otäcka parasiter och saker som kan komma med en sandlåda v...

Inomhus/utomhus lampa med sidobord gjorda av wharf trä

Hej,Jag gjorde denna lampa stå ut från kajen trä, om det finns tillräckligt många önskemål om jag kommer lägga upp instruktioner för att göra detta på här.För nu bara en bild på slutresultatet.Hoppas du gillar och inspireras.Grtz.Sal...

Avsluta korn skärbräda med MC Escher Tessellations

Under min hemvist på piren 9 beslöt jag att göra ett projekt med den sammanhängande Metabeam laserskärare. Jag har varit fascinerad av MC Escher tessellations ett tag, och i lieu av att se så många ändträ skärbrädor som görs, beslöt jag att ta det ti...

Min ombyggda båt pentryt

Jag trodde aldrig någon men mig skulle bry sig om min kamp med skrot trä, så jag inte dokumentera mitt projekt som jag kunde ha. Som jag arbetat med det började jag drömmer om alla elverktyg att jag önskar att jag ägde för att åter arbeta min klipp....

Plast Rainbow instrumentet Sonic Mayhem. (Prisma)-del en

Jag köpte en akryl gitarr häromveckan. Det var på ebay för billiga och det såg ganska vackert, och jag har redan en akryl bas så jag köpte den, trots att man vet att dessa instrument är av något tvivelaktig tonal kvalitet (även om auktionisten försäk...