Bezzbee double shot auto StängSe Steg
Relaterade Ämnen

Shell-Loading Airsoft Gun från Buzz Bee Double Shot Dart hagelgevär

först och främst är detta inte helt min uppfattning. Jag tycker min design är unik, men det är inte, jag försöker inte att exakt kopiera allt jag har sett online. Mitt syfte är att visa en annorlunda och möjligen bättre design och göra en bättre/lätt...

Knex Double Shot Assualt gevär

Hey guys jag har precis avslutat ett nytt projekt som jag har jobbat på ett tag nu. Det är Knex Double Shot geväret! Det använder en laddning handtag som på skott-bågar att kuk två bränning stift på en gång. Den enda stora skillnaden mellan en shot-b...

Knex Double Shot Assault Rifle

min vän och jag byggde denna pistol för några dagar sedan. Det tog nog ca 3 timmar totalt att bygga. Här är några fördelar och nackdelar.Proffsen-Robust-GEVÄRSSTÖD (suger)-Bekväma lager-Dubbel shotNackdelar-Kort räckvidd (ca 25 ft)-Tar upp en hel del...

Nerf Jolt Double Shot

detta Instructable visar hur att fördubbla skotten en Nerf skaka har samtidigt inte lägga någon extra barells,Steg 1: Samla dessa verktyg och material Kniv eller sax, Nerf Jolt, två effektivisera eller elite Nerf Dart, något krävs i Instuctables länk...

Gör en Mini dubbel-Shot Knex pil och båge

Obs: vara trevligt detta är min första.Denna båge skjuter från 10 till 25 fot.Dess enkla och lätta att göra.Den har 2 sidor för en double shot och enkel för att hålla!Steg 1: Den upprepade & den nya, ganska mycket vad du behöver Vad youl behöver är:S...

Perfekt Espresso med Aerobie Aeropress och Hario Skerton

Nästan kan perfekt Espresso och många andra varianter av kaffe uppnås med mycket billigt sätt. Brygger från dyra maskiner kan replikeras med min process och endast offra några konsekvens eller uppskumning förmåga.Här är vad du behöver;En Aeropress oc...

Hur man gör en Carmel Flan Latte

ingredienser:-Double Shot Espresso-8 uns ångad mjölk-1/4 uns Monin vanilj sirap-1/2 ounce Monin sockerkulör sockerlag-Vispad grädde-Kolasås-Muskotwww.wholelattelove.com...

Hur man gör en saltade sockerkulör mocka

ingredienser:-Double Shot Espresso-1 uns Monin saltade sockerkulör sockerlag-1 uns choklad sirap-8 uns ångad mjölk-Vispad grädde-Havssaltwww.wholelattelove.com...

Hur man gör en Macchiato

en macchiato är en vacker och välsmakande dryck som vetenskapliga.Den består av lager av choklad, skum, mjölk och kaffe. Och med rätt verktyg och rätt teknik, de är mycket lätt att göra.Jag har separeras detta instructables i flera steg. Slipning sta...

Hur man använder en espressomaskin ~ dra skott, ångande mjölk och mycket mer!

jag är en traditionell konststuderande-det vill säga, jag arbetade som en barista i college. Men det var inte bara för att det är sak att göra-det var också därför jag älskar kaffe.I detta Instructable ska jag fokusera på grundläggande drift. Vi komm...

Sommaren kaffe dryck

jag har svårt att gå en dag utan minst en kopp kaffe, vissa kallar det ett koffein beroende, men jag älskar verkligen bara kaffe. Hur som helst, jag behöver ibland lite förfriskning med min koffein som vanligt kaffe bara inte ge. Jag experimenterade...

Air blasters dubbel sköt airsoft hacka!

Detta instructable kommer berätta du hur gör din dubbel shot gun till att brandsmå bbs eller även gröna stavar från knex.Allt du behöver:Nerf tm dart.Air blaster's tm Double ShotSkal för pistolen.Ett tjockt sugrör som bara passar skalet.(Måste kunna...

Chunky pussel

Även de kan vara spännande. När du hittar den perfekta platsen för att en bit, för en sekund verkar det nästan som liv har mening. Angsty existentiella funderingar åt sidan, pussel kan också vara goshdarned roligt, de presenterar massor av kreativa m...

Hur man gör en Espresso Martini

ingredienser:-Double Shot Espresso-1 uns Vodka-1.5 uns KahluaGarnera med kaffebönorwww.wholelattelove.com...

Hur du dra bättre Espresso skott

utforska: dessa tips är för att dra bättre espresso skott på en halvautomatisk hem espressomaskin med en trycksatt Portafiltret. Du kan göra det!Steg 1: terminologi Portafiltret - handtaget som håller filtret korgen där du placerar marken espresso.Br...

Hemgjorda kaffe Burr Grinder

detta projekt var inspirerad av jeffkobi's kaffe Burr köttkvarn kvarstad för KitchenAid Mixer. Jag var perusing tidigare tävlingar och upptäckte hans vinnande bidraget i tävlingen kaffe. Jag älskade den.Power take off på Kitchenaid mixern är definiti...

Super sköna helgen Brownies

Dessa Super sentimental, fantastiskt rika brownies är den perfekta stygga behandla, och förvånansvärt lätt att göra. Detta är ett recept jag fulländat som student så det är både billigt och enkelt.Steg 1: IngredienserJag har gjort dessa för många gån...

Buzz bee hagelgevär i en cowboy diligens nerf shooter

jag ville ha ett projekt för lite kul och spel på nationaldagen Cowboy som är den sista lördagen i juli.Jag bosatte sig på att göra en diligens stil nerf pistol för Cowboy Action Nerf skytte. Det är lätt för någon att göra och kan vara komplett under...

Nerf Maverick Power Mod

jag har tittat runt på internet, och jag har märkt att den enda mod även för maverick är fat mod & saker som handlar om "luften restrictors." Jag bestämde mig att ändra på detta.Genom att göra detta mod, kommer att du öka styrka och avstånd...