Bil Stereo/gitarrförstärkare (Da Burik)denna apparat lekt slumpmässigt ur en idé jag hade medan stirrar på en trasig gitarrförstärkare min vän gav mig. Jag stoppade en ny talaren, en strömförsörjning och en Sony Xplod huvudenheten i kadavret av döda amp. Detta är vad jag kom med. BTW upprepas sorry för några foto. Jag tog dem med udda mellanrum (som ni kan se av ändringen av bakgrunden).

Denna enhet fungerar fortfarande som en gitarrförstärkare om du ansluter till auxilary ingång på baksidan. Det finns bara ingen distorsion eller overdrive funktion. Jag använder en 1/4 tum till mono phono kontakt kabel jag köpte på radioshack för ~ $6. Jag har lagt upp några bilder på hur jag ställer in det upp...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gitarrförstärkare från AL160 Altec Lansing Subwoofer

Det började med chassit på en gammal ASEA traveler's radio från 1953 och med Altec Lansing subwoofern räddade från skrothögen när ledningen stängde ner Uppsala förgrena sig av företaget där jag arbetade. Min idé var att göra bakåtkompilering på subwo...

1000W Combo gitarrförstärkare

Jag är gitarrist och enda chordist för medlem 15 jazzband. Jag spelar också ibland melodi och solo. Par av gitarrförstärkare som jag äger är inte högt nog för att spela över bandet medan fortfarande klingande ren. Min musikprofessor föreslog vissa Ja...

Göra en söt bärbara gitarrförstärkare

Inspirerad av tuggummi!Inspirationen till detta projekt var faktiskt två gånger. Det första behövde jag göra en enkel, portabel gitarrförstärkare som skulle arbeta med en elbas samt en akustisk sex-sträng (med en pickup), och kan spelas upp via en hö...

Låg budget stereo-förstärkare från en dockningsstation för iPod, återanvändning, recycle!

Det har varit ett förnyat intresse för stereo system. Saker som skivspelare och bandspelare har fångat människors fantasi igen. Fysiskt medium har något en nedladdning aldrig kommer att ha, det är ett objekt kan du Visa, hålla i handen eller fysiskt...

Batteridriven cigarren låda gitarrförstärkare

detta instructable är för en cigarr låda gitarrförstärkare, drivs av ett 9V batteri, som jag byggt runt MintyAmp kretskortet finns på MintyAmps.com. Hela kostnaden var under $30, men kan vara mindre, beroende på vilka delar du har redan liggandes.Ste...

Stereo-förstärkare pedal

denna stereo-förstärkare pedal är en enhet som kan användas med någon ljudkälla, jag använder det mest med elgitarr. Pedalen har 1 ingång och 2 utgångar, så detta gör det möjligt att dela upp och förstärka signalen i, i 2 olika riktningar (stereo) sa...

Bok skrinlägga Stereo förstärkare - DIY

Hej där fellow Instructablers!Jag gjorde denna mini stereo förstärkare för min son, den drivs av en begagnad laptop 19V 3.43A adapter-laddare. ljudkällan är hans laptop hörlursutgång. Denna förstärkare kommer att driva två bokhylla högtalare. Mitt i...

20 watt stereo förstärkare-enkelt och mycket billiga

vill lyssna på din favoritmusik högt, men har inte någon kraftfull förstärkare?? vill du ha själv gjort musiksystem??? är du bli uttråkad av otäck och värdelös mono ljud från tv, musikspelare, dvd?? vill ha en själv gjort cool och rikt ljud stereo-fö...

Lägga till diod-klippning snedvridning till en gitarrförstärkare

här är ett relativt enkelt sätt att lägga till några "bita" i din gamla gitarrförstärkare.Förstärkaren överväxel och snedvridning uppnås vanligen med signal klippning--trycka vinst tills signaltopparna huggs av. "Riktiga" tube overdriv...

Gitarrförstärkare Tube

vill bygga din egen rörförstärkare för gitarr? Det finns många alternativ: bygga ett kit, bygga från en befintlig Schematisk, eller förgrenar sig som jag gjorde och prova något annat.Kanske, som jag, du designa och bygga från scratch...Kolla in de si...

Kistan gitarrförstärkare mini

det är en bärbar gitarrförstärkare i en form av kistan!Det fungerar på ett 9 volts batteri, precis som en gitarr effekt pedal.Och här förstärkaren ansluts direkt till gitarr, utan några kablar,så det är mycket lätt att använda List gå runt somethig.h...

Litet rör gitarrförstärkare

Rörförstärkare gitarr används av mest många gitarrist, det föredrog eftersom det producerar ljud som mer "naturligt ljud" i ren eller förvrängd, det låter annorlunda jämför med halvledar-gitarrförstärkare. Normalt denna amp kommer att innehålla...

USB-Stereo förstärkare på-The-billiga (<$25) from="" broken=""> </$25)>

detta instructable använder modet från en trasig USB-headset, och en liten förstärkare ombord, för att göra en ganska trevlig klingande USB-stereo-förstärkare för unpowered högtalare (numera finns en hel del fin stereon talaren att vara hade på loppi...

Gitarrförstärkare - anpassad Tin Amp Cheech och Chong metall termos fullständiga instruktioner

här är den kompletta gitarrförstärkare. -Säljs på Ebay till Kina.Steg 1: Botten av Amp. Detta är botten av amp. Köparen var från Kina, så han ville att jag skulle lägga till USA i amp. Tin var tillverkad i Kina, det är vintage. Jag försöker lägga til...

Murare burk bärbar högtalare & gitarrförstärkare

Låt oss inse det: högtalarna på din telefon & laptop är inte högt nog. Så ta en murare burk högtalare KIT från papperskorgen ampere (www.trashamps.com) & bygga en murare burk högtalare för att spela låtar från din smartphone, Tablet PC och laptop....

Mod din stereo-förstärkare med PC fans

Alright så jag ville göra detta Instructable eftersom jag använder min Technics SU-600 för en massa tunga stereo användning och jag planerade att Mod det med fläktar för att kyla ner, men jag hade inte för avsikt att göra det detta awesome. Så när ja...

Andra projekt - gitarrförstärkare baka potatis osv...

Steg 1: Hello kitty gitarr & ampSteg 2: Gitarrförstärkare - anpassade tenn Amp Cheech och Chong Steg 3:20 till 30 minut perfekt bakad potatis - sötpotatis Steg 4: Grundläggande cigarren låda gitarrförstärkare med stativ Ställ Steg 5: Koks anpassade A...

Pocket Sized gitarrförstärkare

trots att jag vet inte från erfarenhet - (som jag inte spela gitarr) - Jag har hört från många av mina vänner att en av de största plågor av en elgitarr är behovet av att ansluta den till en förstärkare till faktiska gitarr hörs. Thats inte ett probl...

Bärbar gitarrförstärkare

elektriska gitarrer är roliga instrument för att spela och utan en förstärkare är svårt för alla att höra ljud kommer från gitarren. Elgitarrer ger mycket unik låter jämfört med en akustisk och distorsion och tonar alternativ gör det ett mer mångsidi...