Billiga Air filtersöker lite mer acceleration och makt men inte wana lön för en exspensive K & N intag? Här är ett filter som jag byggde för min 2002 Subaru Outback Sport (har sedan uppgraderat till en WRX). Denna konstruktion har utformats specifikt för min bil, men inte garanterat att det fungerar på alla bilar. Vissa fordon har Air sensorer och behöver mer arbete att koppla detta till nya intaget (kan orsaka "Check Engine" ljuset att komma på).

Använd på egen risk!

(Varning: detta Instructable är för användning på icke-turboladdad fordon! Turbo fordon skapar ett vakuum som kan skada filtret som kunde damge turbo, motor, etc.)

(De flesta delar finns på avancerade auto och Lowe's)
Reservdelslista:
3" 90 graders vinkel Link - $3
Spectra intag - $15
3" koppling Link - $10
Svart sprayfärg - $5

(Röd slang kommer att utarbetas senare)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en billig Pop Filter (HD video)

en guide om hur man gör en billig pop filter från objekt som är lätt att hitta....

Enkla billiga Air Conditioner(Cooler)

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en air conditioner(cooler) från billiga saker som du får från någon butik.Steg 1: Delar som behövs... Delar:-En plastlåda-En 2,5 '' pvc 90' armbåge-En liten bil fan-En liten bit av PVC rör-Röre...

Billiga akvarium Filter - kristallklart vatten

här är min billigaste filter med mycket låg underhåll behövs. Jämför med kol, bio väskor osv...Filtret har bara svamp ja en svamp men en god kvalitet svamp jag har stora ark med svamp ligga i mitt garage som jag trodde aldrig att detta värdelösa mate...

Billiga air flow sensor

enkelt air flow sensor använder skrot delar.Steg 1: komponenter enkelt air flow sensor använder skrot delar.1, mushjulet center2, värme Krymp tube3, använda bollen pen påfyllning4, lm358 komparator krets5, akryl blad6, IR-sensorn som slotSteg 2: kopp...

DIY smuts billiga hepa filter för din vakuum!

jag bor i en stad med en bly smältverket och har massor av djur, så naturligtvis damm är ett enormt problem, efter dammsugning känns hemskt för ett par dagar, så jag uppfunnit en lösningSteg 1: vad du behöver. behöver du följande:gammal kartong,tusch...

Illustrerad Guide till återanvända en disponibel akvarium Filter

detta är min första instructable och är avsedd att komplettera pixelinabitmap's "Billigt Filtration för ett litet akvarium instructable. Detta är inte avsett som ersättning, eftersom hans instructable ger en mycket mer grundlig förklaring av processe...

Air drivs PVC vatten dumpventil

För ett kommande Maker Faire projekt, jag behövde en billig, air drivs ventil att snabbt dumpa en kolumn med vatten. Efter att titta på vad som fanns tillgängligt kommersiellt, inte kunde billigt portion erhållas.Så efter lite funderande och en proto...

Mod en Cokin P007 att passa in i en skruv-filter

denna mod är särskilt användbart för fotografer som skjuta IR.Cokin har ett IR-filter, P007. Det kommer som en fyrkantig plast filter och skulle kräva Cokin är adapter monteras.Men skulle adaptern orsaka lätta läckor.Denna mod visar hur Cokin filtret...

Mikrofon Pop Filter

pop filter är en anti pop buller skydd filter för mikrofoner, som normalt används i en inspelningsstudio.Om du spelar in ljud hemma sedan detta instructable kan hjälpa dig att göra en riktigt billig pop filter.Det doen't fråga om du spelar in låtar h...

K-9 från Doctor Who

Jag har velat ha min egen K-9 från Dr Who sedan jag först såg honom på TV tillbaka i 80-tal. Nu när jag kan, jag bestämde mig att bygga en som en del av min kostym för Emerald City Comicon i Seattle. Jag tog beslutet i januari och K-9 behövde göras i...

RC Nitro bil: Glow-in-the-Dark Mods!

Bakgrunds & verksamhetsmål, lol!,:Obs: Detta projekt skulle också vara bra att alla som äger en RC toy av något slag (mark, luft och vatten fordon!)Intro & uppdragsbeskrivning! :Den främsta anledningen för mig att göra detta är för både mig &...

Hur du ändrar luftfiltret på en smuts cykel

luftfiltret är en av de viktigaste komponenterna på ett arbetsfordon motorcykel. Filtret fångar smuts och skräp och håller den från att få sugas in i motorn under drift. Detta kan vara problematiskt av två skäl. Först, smuts och skräp orsakar onödigt...

Saab 900 SE Turbo vatten Pump ersättare

min nya till mig Saab 900 SE Turbo är en vacker resa. En dag jag var "förbi" en dam på en yta gatan och hörde en pop. Jag förlora inte någon makt så jag var inte alltför orolig. Det fanns en liten skallra som fick gradvis sämre när jag körde. Så...

Kompressor-vakuumpump från kyl kompressor

Så, det var en uppgift att göra kompressor för tryckluft tillovan nämnde wax injektor. Luftförbrukning för injektorn är minimal; Huvudvillkoret är kontinuerligt tryck. Trycket bör kontrolleras i skala från 0,5 upp till 2 kg/cm2. Men ändå mängden luft...

Alla hjärtans dag älskar Boa

jag älskar att göra speciella presenter till mina barn och i år gjorde jag min dotter en tovad kärlek boa för alla hjärtans dag. Dessa gör stora gåvor och är lätta och billiga att göra. Jag har gjort flera av dessa gåvor och även för mig att fylla mi...

Optimus Prime (G1) kostym

medan du tittar på ett avsnitt av den klassiska 1984 animerade "Transformers" med min 4-årige son hade jag ett ögonblick av galenskap. "Hej kompis," sade jag. "Du vill att jag ska göra dig en Optimus Prime kostym för Halloween?&qu...

Göra ett olje bad luftfilter för din motorcykel eller Generator från en kaffe kan.

jag har alltid gillat utseendet på en avskalad, barebones motorcykel, men jag har aldrig varit förtjust i "pod" style air filter. När jag ändrade min cykel, var big air renare lådan först att gå. Kör allt som suger luft in i en snäv tolerans mil...

Turbo lampa

Hej instructables,Nyligen jag hade vissa bildelar om runt i butiken och beslutat att göra en lampa av en extra Turbo och en automotive luftfilter. Jag har haft en mycket positiv feedback från bilälskare och mekanik så jag tänkte att det skulle vara p...

HUR TILL INSTALLERA OMBORD LUFTKOMPRESSOR I BIL | LEDNINGAR + montering VIAIR 444C källa KIT SYSTEM i DODGE RAM

Hej stötarna där dess Geramicc85.Idag kommer jag att arbeta på min ombord air system projekt på min dodge ram 1500. Det är på tiden att installera kompressorn. Jag fick denna VIAIR air compressor 444c modell. Det kan köras på 12 volt och drar upp til...