Billiga kontinuerligt flöde elektrisk bränsle fortfarandeefter dubbning fortfarande många fortfarande mönster jag hade beslutat att bygga ett kontinuerligt flöde Coffey stil (http://www.stillcooker.com/patent_still.html) i liten skala från lättillgängliga material för experiment med alternativa bränslen som alkohol. Jag visste att jag inte skulle spendera hundratals dollar på kopparrör så jag började fundera på alternativ. Jag hade nyligen byggt en plåtburk alkohol spis ( /) och beslutade att försöka använda några ölburkar. Så bygger den, ändra den och börja göra dina egna bränsle!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur konvertera någon i tank elektrisk bränsle pump till en extern inline-pump

Kostnad: £35.00Denna video visar hur en elektrisk bränsle i tanken / diesel pump kan ändras för att hålla den befintliga bränsle gage / avsändaren enheten och ta bort felaktiga intank pumpen, ersätta den med en lätt tillgänglig i linje bränslepump.Må...

Elektriska Trike på billiga

Hej alla. först och främst tack för alla fråga/kommentarer på min elektrisk cykel bygga. Nu går vi till nästa nivå. En elektrisk Trike på de billiga med en gammal Elektrisk rullstol och en standard trike.Steg 1: hitta en trike. och motor(s)Jag plocka...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...

Nya och förbättrade borstlös Electric Scooter Power System Guide

2008, jag satt ihop en guide på Instructables om uppgradering av kraftsystemet av dina små personliga elektriska fordon. Det var en primer på grunderna i en elbil kraftsystem och erbjuds resurser och tips för kompakt elektrisk skoter konvertering. Fr...

Elektronisk Drum Pad

det finns knappast någon instructables om detta ämne, och ingen med denna design. Det är en originell idé av min pappa och jag. Vi skulle lika billig som vi kunde gå, medan du fortfarande göra en produkt som vi inte skulle vara pinsamt att använda of...

DIY Solar installation.

Detta instructable kommer att berätta hur jag gick om att bygga en 12v Solar setup för att köra min svalare luft under våra varma sommaren och 12v 120 liter kyl/frys under de kallare månaderna.Det kommer att omfatta några av de saker jag fick rätt oc...

Öppna brain wave hårdvara

uppdaterad den 16 juni 2014 för avsnitt 9:Du kan också gå direkt till avsnitt 9.göra högkvalitativa brain wave interface som låg kostnad och liten storlek är mitt över 20 år av drömmen. För att göra detta måste samlas produktion, behöver arbete med i...

Bevattning din trädgård med en opamp: krets, lista över material

I ett tidigare instructable, presentera en automatisk garden vattning projekt med en Attiny, nämnde jag det kunde också göras med en op-förstärkare. Så, låt mig sätta mina pengar där munnen är och presentera dig en. Den har en möjlighet att använda e...

Singing Pumpkins/parallell Port relä Box

detta Instructable visar dig hur man bygger en parallellport relä box som används för att driva en sjungande pumpa Halloween rigg. Sjungande pumpa riggen är i grunden en synkroniserad ljus och musik visar att se ut som om du har en kör av singing pum...

Jag hatar halogenljus

jag arbetar i konstruktion och behöver ofta ett arbete ljus. Jag försökte använda dessa billiga arbetslampor med aluminium nyanser, med 200 watts glödlampor eller grov service 150 watts glödlampor, men 200 watts glödlampor och grov service lampor är...

Återvunnet jetmotorn

Det var jag, i mitt hörn av källaren, min samling av bärgade plåtburkar som sitter i hörnet, funderar över vad jag kunde göra... Sedan slog en lysande idé mig som om jag tog en tupplur på järnvägsspåren... Jag skulle göra en jetmotor, från ingenting...

Arduino nybörjare och grundläggande elektronik Kit Primer

lärde jag mig att en av mina systerdöttrar hade ett intresse för programmering. Hon arbetade med robotics på gymnasiet och har en sommar praktikplats där de hade Arduinos. Jag tror att hon kunde låna en Arduino för att experimentera med hemma men var...

En mikrovågsugn hjälper rotera inomhus OTA antenn

Att trycka på i min strävan att vara kabel gratis för O.T.A. TV-tittande, har jag funnit att min antenn måste roteras 3 olika punkter för effektiv mottagning av alla kanaler jag kan ta emot. Hela sortimentet är mindre än 180 grader, så jag var som vi...

Vertical Hydroponic Farm

Vi kallar vårt projekt RUF, för Robotic Urban Farm SystemEn vertikal hydroponiska trädgård Möjliggör hög densitet ger och kortare tillväxt cyklerMinska resursförbrukningen - vatten, gödselmedel och utrymmeLabor besparing - inget ogräs eller jord bruk...

Arduino Xbox RC bil hacka (Maisto Rock Crawler)

I detta projekt vi hacka en RC bil (Maisto Rock Crawler) och ersätta är det lager kretskort med en Arduino Uno R3, Motor sköld och XBee modul. Vi kommer att använda en annan Arduino att samla in och tolka data från en Xbox 360-handkontrollen; denna A...

Motorcykel Voltmeter

Tillbaka i den gamla goda tiden motorcyklar var utrustade med en amperemeter så att du kan kontrollera din laddning, har dessa dagar naturligtvis kostnaden uteslutit detta. Detta kan vara ett problem eftersom inte alla system är lika tillförlitliga s...

DIY Virtual DJ MIDI-USB-styrenhet

Hej killar, jag är Gulshan Seetohul från Mauritius ön och i detta instructable kommer att visa dig hur man gör en diy MIDI-controller för virtual dj.Jag bestämde mig att göra detta som midi (via usb och converter programvara) styrenheter för virtual...

Powder Coated Iron Pipe Ljusstake

jag har sett några coola Ljusstakar runt stan gjorde från VVS armatur så här julen gjorde jag ett gäng pulverlackerade iron pipe Ljusstakar för vänner. Jag har alltid velat prova min hand på pulver beläggning eftersom det ger en vacker tålig yta och...

RGB LED bil Dash och dörren belysning

RGB LED strips är ett bra sätt att inconspicuously lägga färg på platser, de vanligtvis kommer med självhäftande stöd att göra det lättare att hålla dem någonstans. Dessa LED strips har blivit ganska lätt och billig att köpa, och folk är fortfarande...