Billiga plastband för uppvärmd säng fungerar perfekt!Titta på videon i snabb rörelse utskrift på plast bandet!

Vill du ha en billig lösning för utskrift på din uppvärmd säng? har en blå tejp eller kapton tejp?
Väl allt du behöver är den normala plastband som finns i din verkstad eller nästa snabbköpet!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY kol uppvärmd beanie

Jag snabbt känna kyla, särskilt mitt huvud men gillar inte tjocka och klumpiga vinter mössor. Så ville jag hitta en enkel och billig konstruktion för uppvärmd mössa...Det visade sig vara mycket lätt! Jag sätta bara en bit kolfiber tejp och en rörlig...

Light Bulb uppvärmd svart vitlök ugn

detta är min lampa uppvärmd, mycket billig svart vitlök ugn. Jag använder en Huskee tuff kille EPS svalare fodrad med aluminiumfolie (reflekterande sida som vetter inåt, säkrade med Elmers lim-All), med kakel foder botten för att ge burkar en yta som...

DIY kol band uppvärmd byxor

Om du bara visste, hur trevligt att hänga runt för timmar i den kalla vintern, om i snön, sitta på en kall snöskoter eller på isiga logg... om du bär uppvärmd byxor:)Jag gjorde dem i 3 timmar. Kanske kunde du göra det ännu bättre, allt i dina händer!...

DIY uppvärmd magnetomrörare

När blanda din egen e-juice är värsta steaping, att fantastiska lukt och du måste vänta att "mogna" så att du verkligen kan njuta av din skapelse. Efter att ha sett några video på youtube om hastighet steaping kom jag upp med idénSteg 1: Som jag...

Isolera din 3D skrivare uppvärmd säng

Jag isolerade nyligen den varma sängen på min 3D-skrivare. Detta har stora fördelar för din skrivare och ditt tryckta delar.Vad vanligtvis händer är att mycket ström från din uppvärmd säng förloras som värme går i motsatt riktning mot dit du vill. Du...

DIY uppvärmd bälte

Jag har länge velat göra ett litet och bekvämt, diskret värmekälla som kan använda både hemma och på bussen eller på kontoret. Det bör vara styrd från någon källa av energi, förbrukar väldigt lite ström och lång sikt på batterier. Den bör ha värme fö...

Delta 3D skrivare uppvärmd säng - Heavy Duty

Jag har nyligen köpt en Delta 3D-skrivare kit från kinesiska tillverkare. Den uppvärmda säng som kom med det var tunt och skev (jag önskar att detta var det enda problemet med detta dyra skrivare kit!). En glasskiva ovanpå det var högt centrerad och...

Snuggly Panda uppvärmd kudde

här är hur man gör en uppvärmd kudde med en panda cover: perfekt som en handvärmare för en vuxen eller en mysig barnsäng leksak för minsta.Dessa är de artiklar du behöver:Ljust färgad fleeceMörkt färgad fleece (detta behöver inte vara i trad Panda fä...

DIY kol uppvärmd sulor

diy uppvärmda kläder kit60 cm kol uppvärmning flex tejp (www.carbonheater.us) placeras och sydde på varje några fabriken sulor. Carbon tejp är tunn, mycket mjuk men stark nog. På grund av stora längd ger det enhetliga uppvärmning av fötter.Bandet ans...

Arduino Powered uppvärmd handske Liners

Arduino Powered uppvärmda handskarDetta projekt är om hur att göra världens smartaste uppvärmd handske liners för extremt kalla förhållanden som de i Minnesota eller människor som har Raynauds syndrome(like me). Dessa handskar kommer förses du med ti...

Carbon uppvärmd tejp med Thermochromic dye mall

För att skapa min färg ändrar uppvärmd 3 st män passar för en av min karaktär, bestämde jag att dokumentera genom bilder och en liten film montage, min process. Jag måste hålla resultatet av min kostym hemlighet eftersom jag har att presentera det fö...

Varma, gosiga Panda Hoodie och uppvärmd tossor

De flesta av sömnad jag gör är flickor kläder och min lilla kille verkar alltid få lämnas ut. Jag bestämde mig att avhjälpa situationen genom att göra honom den coolaste, cuddliest, coziest outfiten runt. Hoodie gör för en bedårande ut-och-om outfit...

Kyckling Coop - uppvärmd höna Coop - höna hus byggnad Plan

Hej, byggde jag en sommar och uppvärmd hönshuset eller hönshus för mina hönor. Fjäderfä kan leva på. Här visar temperaturen - 43 F någon gång. Därför byggde jag en uppvärmd coop. Jag producerade en gratis diy guide steg för steg med bilder att visa h...

Uppvärmd säng för typ A maskiner serie 1

Om du någonsin har skrivit ut något stort på en FDM stil 3D-skrivare då är du väl medveten om begränsningarna i teknologin. Utan en uppvärmd säng blir det otroligt svårt att få stora utskrifter bo ner utan varp.Vad är en lösning på detta problem? En...

Uppvärmd utsäde förökning tabell

kort många frön kommer inte gror om inte marken temperaturen är minst sagt tomat frön gror vanligtvis i upp till 10 dagar på 70 till 80 F. Grobarheten är försenat vid något lägre temperaturer. Peppers 80 F pumpor 80 till 85 F, gå till http://tomcloth...

Uppvärmd väst

Inspirationen till projektet kom från spenderar mycket tid ute i kalla miljöer, där även de tjockaste termiska lagrarna helt enkelt inte tillräckligt varmt. Uppvärmd västen byggdes med avsikt att stanna värma på skidbackarna samt när på vattnet mitt...

Sömnig Fox uppvärmd kudde

Detta Instructable är kinda i två delar: den första är den uppvärmd kudden, och det andra är den foxy örngott.För detta ganska enkelt projekt använde jag:100% bomull skrot1 fleecefiltPoly-fiber stoppningLinfrönSy maskin och matchande trådarHand synål...

Uppvärmd stövlar för artros hund

För äldre hundar, som älskar snö men hatar artrit! Ett alternativ till medicin och droger, en uppvärmd hund stövelnSteg 1: Hundar när de blir äldre börjar få Artros leder och det är hårt på sina knän och ben när snön börjar komma och de hoppar runt e...

3D-skrivare uppvärmd säng

För några år sedan köpte min skola en Rapman 3.1 från bfb. Efter det byggdes insåg de snabbt att skriva ut inte var så bra och så var det försummas i hörnet. När vi hittade det vi hade att reparera många saker på det och vi beslutade också att uppgra...