Billigt och lätt laptop coolerHej dag lär du hur du gör din egen billiga och effektiva laptop cooler!

du behöver.
-tång.
-sax
-kompass
-1-3 fans
-kartong
-skona USB-kabel
-några platt topp bultar och muttrar ca 0,5 mm diameter
-tejp

och det borde vara det! kan gå vidare till nästa steg.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billigt och lätt laptop stand

min macbook är alltid varmt... så jag behöver en laptop stand. Så jag börja söka en på linjen men det var för dyrt och de är så frikin enkelt!Så gör jag min egen...Steg 1: Tänka på det... jag letar efter några användbara material i mitt kontor och så...

Bambu Laptop Cooler

Min första laptop cooler gjordes av ett företag som namnet brändjärn, min kostnad kom till ca $47. Efter det bröt tittat jag runt en bättre mer varaktig lösning. Metall och trä verkade som en bra idé...Bambu kylare redan finns på marknaden har en kon...

Lätt Laptop Cooling Stand

i detta instructable jag kommer att visa hur man gör en enkel, trä laptop cooling stand. Denna laptop stand hjälper till att hålla din laptop cool genom att upphöja det och öppen under design. Detta innebär att din laptop överhettning när du kör ett...

Laptop Cooling Stand (med en 2 x 6)

Min HP Zbook är en anständig laptop, men att placera den på sängen eller i mitt knä medan använder den tenderar att få det varmt. Så jag började använda en bit plywood som ett stativ men det såg inte bra och det var för tunga att bära runt från en gå...

Laptop Cooling Stand från skrot

I detta Instructable lär jag dig hur man bygger en enkel kylning stå från skrot.Min laptop har en tendens att vilja överhettning när jag jobbar på saker, vilket gör att sakta ner. Jag lekte med tanken på att köpa en kommersiell kyla står, men min mak...

Telefon och Tablet batteriladdare (billigt och laddningsbara)

detta är ett billigt och små mobila batteri att ladda din mobiltelefon och tabell. Det lätt första i fickan. Det är laddningsbara och kan ladda en I telefon ca 5 gånger mellan infiltration.Jag bygger detta med hjälpEn USB-billaddareHälften en begagna...

Ironman Markera 3 bågreaktorn billigt och enkelt

Ironman är en fiktiv karaktär i Marvel Comics. Det var bara känt att nördar uptill de gjort en film om det. Efter det började filmen människor kärleksfull Ironman roll mycket. Nu nästan varje (cool) människa på jorden känner honom och har sett Iron m...

El-cheapo (mycket) grundläggande active laptop cooler pad

jag fick nyligen en begagnad dell inspiron 5100 laptop. nu för er som inte vet - detta är den bärbara datorn som värmer upp som det inte finns någon morgondag på grund av vissa design fel (jag tror jag läste någonstans finns det en grupptalan mot del...

Extremt enkel hangar laptop cooling stand

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en hängare till en laptop cooling stand.Steg 1: Vad du behöver Behöver du:En tråd hängareoch vissa starka wire clippers (mitt andra par bucklig på bladet)Steg 2: Den verkliga saker Nu med du tr...

Uppnå en fantastisk professionell Film filmiska (billigt och enkelt)

Nu streaming konst, design och gameing på twitch live! en uppföljning skulle vara fantastiskt och jag vill gärna prata med dig! ^. ^ - Link också i discription - http://www.Twitch.TV/soulis_greyNågonsin velat få det extra speciell film utseendet, men...

Billigt och enkelt ljussabel-bälteshållare ($1)

Så fick jag bara Darth Vader Lightsaber från Disney Store från The Force vaknar produkter som de har och försökte göra en hållare eller klipp som inte skulle få i vägen och inte skada den ursprungliga ljussabel. efter skruva runt med det hittat jag ä...

Billigt och robust fåtölj gjort av kartong som du kan anpassa

Hej, kära instructable användare!Mitt första projekt (med några av mina vänner) är ett billigt och robust fåtölj gjord av kartong, band, varmt lim och trä.Jag vet att det kan låta obehagligt, överväldigande och instabil, men det är onekligen sköna (j...

Anpassade gardiner; färgglada, Billigt och lätt

Målet med denna kompatibel är att visa dig hur man gör anpassade gardiner mycket enkelt och billigt. Detta lilla knep gör att du kan ha nästan vilken färg eller mönster för bara några dollar, och det kommer att vara helt maskin washable och torktumla...

Ladda ner NOAA satellitbilder billigt och enkelt

detta kommer att visa dig hur man laddar ner väder satellitbilder verkligen billigt och enkelt med lätt att skaffa delar.För detta behöver du:RTL SDR USB-programvara definieras radio. Det kostar cirka 20 pund.få det här: http://www.ebay.co.uk/itm/140...

DIY fluga: Stil på billigt och lätt

Tjena! I detta instructable jag ska visa dig hur du kan sy din egen fluga!Dessa är bra eftersom du kan plocka ut några tyg du vill ha, och det kostar inte mycket alls.Hur jag visar du använder en symaskin, men du får också alldeles utmärkt med en nål...

Billigt och enkelt bushcraft reservdelar/överlevnad blad.

Hultafors knivar är billigt och bra (åtminstone här i Sverige). De blir allt populärare i bushcraft gemenskapen. Detta är ett litet tillägg/mod jag brukar göra för att göra dem ännu mer användbar. Du kan expandera på denna idé och lägga till ännu fle...

LED dragkedja drar - billigt och praktiskt

här är ett snabbt sätt att ha en liten vit ljus alltid tillgängliga. För billigt!Det blir mörkt tidigt och jag har haft mycket roligt att komma hem och fumla runt för en minut medan jag försöker få hus nyckel i låset. Det är bra grejer, men lite extr...

Kamerafästet, Billigt och lätt

gå till Goodwill (goooodwillllllll) och hitta en klämma-på läslampa med en svanhals.Borra ett 1/4 i genomgående hål i slutet av svanhals. Hårdvaran är 1/4-20. Passar till alla kameror.Använd en bit av mjukt gummi som en kudde på kamera-sidan.Vreden j...

Seriell kommunikation mellan android och arduino via laptop bluetooth

Om:Detta instructable handlar om seriell kommunikation mellan android och arduino genom laptop inbyggd Bluetooth. Jag har inte separata Bluetooth-modul. så jag har beslutat att använda min bärbara dator inbyggd Bluetooth för seriell kommunikation.Ste...