Bindemedel klipp Ipod Touch ståjag lyssnar på en hel del podcasts på min ipod touch. Nyligen har podsändningar lagt sina program anteckningar på skärmen så du kan läsa innehållet i podcast medan du lyssnar. Innan uppdateringen, det var omöjligt att låsa skärmrotation och det var svårt att pausa en ipod touch när den var i vågrät orientering. Så jag behövde en vertikal laddning docka som jag kunde ansluter min hörlurar in i - vilket är svårare att hitta än du förväntar dig!

Så jag fick några bindemedel klipp ut och började mixtra runt med dem en eftermiddag och kom upp med detta. Jag använder det varje dag. Det är ganska robust och håller ipod i exakt rätt vinkel!

Se Steg
Relaterade Ämnen

IPhone / iPod Touch bindemedel klipp stå med kabel etablera uppdaterad

inspirerade av andra (Tack killar du vet vem du är) jag bestämde mig att ta ställning för min iPod Touch 3G (som inte kommer med ett stativ) med den stationära stapelvara... bindemedel klipp. Även om vissa smarta konstruktioner har visat innan, jag v...

Enkla iPhone/iPod Touch stå från 2 bindemedel klipp

sammanlagt av ca 5 sekunder kan du göra en snygg, robust stativ för din favorit elektronisk gadget.Detta är en mycket förenklad version av petrov's instructable som jag tyckte var duktig men för fancy.Steg 1: delar Allt du behöver är två bindemedel k...

Bindemedel klipp dock stå för Ipod/Iphone eller mobiltelefon (nästan för någon gadget)

detta är min första instructable, jag hoppas du finner denna nyttigt.För några månader sedan jag hittade på denna webbplats beröring några instruktioner för att bygga en docka för min ipod 1g med vissa bindemedel klipp. Så snart en få info jag får ma...

ShamWow ipod fallet med bindemedel klipp fästa

The Shamwow ipod sock - använda den på bilen, båten, RV, stulna osannolikhet driva rymdskeppet, inte droppa, inte göra en enda röra, Använd hälften torka dina rätter och den andra hälften att täppa till öronen om du är trött på att höra Shamwow sälja...

Clip-on fallet för iPod Nano, iPod Touch, videokamera och mycket, mycket mer!

Har du sett den nya iPod touch, och har du sett den iPod Nano. Du har beundrat fall med Velcro® remmar att fästa din arm. Alla dessa fantastiska uppfinningar från Apple. Men har du sett en normal clip-till-din-bälte iPod hölster? Missförstå mig inte...

10 innovated använder för bindemedel klipp

Vem visste bindemedel klipp kunde vara så hjälpsam och mycket mindre billigare än att köpa de faktiska verktygen du behöver! Bindemedel klipp är billigt och alltid tillgänglig, och även om de har skapats för ett syfte, här är många andra idéer på hur...

3D-visningen och virtuell verklighet Headset som Oculus Rift och Google kartong, för Ipod Touch och liknande storlek smarta telefoner.

Låt oss göra en 3D-visningen och virtuell verklighet Headset för spel eller för att visa 3D sida vid sida bilder och 3D SBS videor med hjälp av en IPOD TOUCH eller en SMARTPHONE (med skärm storleken upp till 4 eller 4,5 inches).Detta kan också använd...

SmartPhone eller iPod Touch Windshield bestiga

med en $5 GPS vindrutan montera från loppmarknaden några "Super" magneter och vissa Sugru (http://sugru.com/) att göra en hållare för min iPod Touch. Genom att ändra den hård väska och fästa manets med Sugru borde detta fungera med någon SmartPh...

Laptop-högtalarsystem med iPod Touch dock

medan på länge familjeresor vi komma med längs våra Netbook eller Laptop med användning som en bärbar underhållningssystem. Oftast ett par hörlurar räcker inte. Jag föredrar också att ha en anständig uppsättning högtalare. Tyvärr högtalarna inbyggda...

Läder iPod Touch fall med vatten!

jag har nyligen köpt mig en iPod Touch, hittills har det varit bra!Jag såg trevligt läder iPod fall på äpple men de bara har dem för iPod Classic, så gick jag om att göra min egen, jag talade med min kollega på jobbet som jobbade i en läder butik och...

Omforma en läsk kan i en multi touch penna (iPhone/iPod Touch/någon smartphone)

jag sökte på Google "multi touch penna" och klickade på det första resultatet som kom upp. Det var en länk till Amazon; produkten hette "iClooly Multi Touch penna för iPod Touch, iPhone, iPad och andra mobila enheter (2nd Version)", oc...

IPod Touch 2nd/3rd Gen Ultimate hörlurar hörlurar Jack kontakt reparation

I detta Instructable, kommer jag att gå igenom en verkligen nyttig fix/reparation för iPod Touch 2nd och 3rd gen modeller med en misslyckad hörlursuttaget. Vi älskar alla våra Apple enheter... Tja, jag vet faktiskt inte, men min flickvän gör. Jag är...

Märkligt nog starka Tripod Mount för iPod Touch 4 +

detta är en snabb stativfäste kan du bygga som kommer att koppla en ipod touch till någon standard stativ. Som en extra bonus finns det tillräckligt med material lämnas över trots att göra berget att göra en liten 4 benta stå för det också!Det skulle...

IPod Touch/IPad Stylus

okej, jag har varit döende för en penna av något slag, men jag kan inte köpa en och tydligen alla riktigt bra hemmagjord de behöver Konduktiv skum, som jag inte har, och inte kan köpa. Så jag tittade på Internet för att se hur man gör en, och de är g...

Gratis iPod Touch Dock

alla delar du behöver komma med iPod och det är väldigt lätt att bygga. I grund och botten du skära ett hål i rutan och lägga dock adaptern i hålet.Du kan också göra en docka för andra iPods men du måste göra en egen mall. Om du gör det, efter din ma...

Enklaste iPhone / iPod Touch stå någonsin

den andra dagen jag letade efter ett sätt att stötta min iPhone för att titta på några videopodcaster, och kom över en hel drös intressanta Instructables för att göra några enkla stativ och efter att ha provat några av dem, kom över denna hilariously...

IPod touch docka från kassetten fallet

detta är en Instructable om hur man gör en ipod touch dock. Det kan användas för att spela musik och laddning. Det är en originell idé.Steg 1: Material du behöver Dessa är de material som du behöver:-kassetten fallet (4.25 "x 2,75")-telefoner ut...

Ipod Touch bicycle mount

Detta kommer inte att vara fullt steg för steg guide men jag ska gå igenom steg hur jag gjorde Ipod Touch montera snabbt.Det är eftersom det var ungefär ett halvt år sedan när jag gjorde det och jag inte har tillräckligt video / foto material för att...

IPod Touch dockningsstation för bilen.

jag såg inte många instructables att göra en "docka" för en iPod Touch för i bil använder så jag tänkte jag skulle göra en. Detta är min första Instructable men jag är inte ny för modding. När jag föresatt sig för att göra detta, jag hade en gan...