Black ops lektidernaHej alla!
Som du vet jag gillar CoD, men vad du förmodligen inte vet är att jag inte har många vänner med torskens jag har.
Så tänkte jag på något!
Se Steg
Relaterade Ämnen

BLACK OPS "Ballistiska KNIFE" PROP

Im tillbaka. Och i denna Tutorial jag visar dig hur du kan göra en ballistisk kniv från Black OPS.Musik av incompetech.comBEHAGA DONT ANVÄNDA DENNA PROP OFFENTLIGT.FOLK KUNDE TÄNKA SOM ÄR VERKLIGT.OCH DU FÅR PROBLEM.CATHYSTUTORIALS är inte RESPONSABL...

Black Ops prestation guider

i denna artikel kommer jag lära dig om några Black Ops prestationer som jag har tjänat. Detta är inte alla av dem. Jag kommer att innehålla guider till svårare kära när begäret. Jag kan också säga att detta är det sätt jag fick dem (Theres alltid ett...

K'nex ''Peacekeeper" (black ops II gun)

Hej du. Detta är min senaste vapnet; en modell av "Fredsbevarare" från CoD Black Ops 2. Det är en ganska kompakt pistol, med några funktioner till det:-Sneda foregrip fastsättning-Flyttbara magazine-Lätt flyttbara lager (i stället för en vad ser...

K'nex Black Ops Bowiekniv instruktioner

Detta är Bowie kniv från Black Ops. Jag byggde det från att titta på en bild. Det bör vara enkelt att bygga från bilder.Reservdelslista:11 gula kopplingar2 blå anslutningar2 vita anslutningar8 gröna anslutningsdon5 ljus grå kopplingar29 orange koppli...

K'nex Black Ops armborst

här är en annan icke-arbetande kopia av en av de mindre konventionella vapnet på CoD: Black Ops.Ett armborst!Formen är lagom och banden är definitivt i rätt plats förutom brist på större gummiband, har jag endast gick en sida och ens då; de är inte 3...

Förvandla din X-Mod i en RC-XD från COD Black Ops

detta är en handledning om hur man enkelt förvandla din X-Mod RC bil till de mest gillade killstreak från Call of Duty: Black Ops, RC-XD.Kom ihåg att betygsätta och rösta för detta om du gillar det!Steg 1: Vad du behöver Vad du behöver:1) din X-Mod R...

X-Mod Black Ops RC-XD

detta är X-Mod som jag förvandlas till en RC-XD från Call of Duty: Black Ops. Jag trodde detta skulle vara perfekt för TV-spel tävling, så jag fick några kartong, trådar, band, sprayfärg och några andra saker och sätta detta tillsammans.Vänligen röst...

Hur man gör Portal 2 emblem i: COD Black Ops

Detta är hur man gör Portal 2 logotypen i samtal av tull Black Ops var och en blir olika eftersom olika personer kommer att använda differrent bitarJag skulle gärna höra från dig så gärna posta kommentarer nedanDetta är inte min VIDEO så jag har inge...

Göra en Black Ops Tomahawk

i detta instructable jag kommer att lära dig hur man gör en Black Ops tomahawk.Steg 1: leveranserSteg 2: Först titta på bilder online och dra dem på bästa sätt på en bit papper.Steg 3: Sedan skära allt ut.Steg 4: Fäst dem för att skumgummiplatta med...

Airsoft FAMAS Custom (SMR bygga från Black Ops)

detta är en instructable om hur du ändrar en Cybergun våren Op FAMAS till blick lik SMR från Call of Duty: Black Ops 2. Om du inte har spelat spelet, det kommer i princip att göra en unik ser bullpup stil våren gevär.Steg 1: Verktyg och material: Se...

Ultimate FAMAS setup för Black Ops

Hey vad är upp folk?OK så jag inte har gjort en instructable på ett tag, så jag tänkte jag skulle ge steg för steg instruktioner om hur man gör en awesome FAMAS i Call Of Duty: Black Ops.Steg 1: vapen Primära: FAMAS (derr)Bifogad fil: Utökade mag (sk...

Black ops armborst

detta är en svart ops armborst off torsk jag gjorde armarna är gjorda av polykarbonat. Jag uppdaterade armborst så nu dra är 60pounds Känn dig fri att kommentera om du...

LEGO Black Ops 2 miniatyr klo (lite olika)

i detta instructable jag kommer att visa dig vad jag tycker typ av ser ut som en svart ops 2 klo mycket lätt att bygga men fortfarande en mycket snygg maskin så kan komma igångSteg 1: De bitar Finns det tyst en hel del bitar till detta, men dess mest...

Black Ops "Kino Der Toten" guide

Hej alla!Jag har inte spelat Cod på ett tag men jag fick nyligen in i stämningen. Mestadels Zombies! Jag kommer faktiskt inte ta bilder av mig spela, jag kommer bara att ta bilder från google och ge min kunskap tillsammans med den. Tack tillägga någo...

Black Ops 2 Ray Gun

vad du behöver: piprensare, hår hårtork, röd färg, liten toalett rulle, aluminiumfolie.Steg 1: Klipp sladden upp hår hårtork.Steg 2: Skär Toalettpappershållare i triangeln och rulla upp. Sedan bifoga den till blow sidan av torktumlaren.Steg 3: Vrida...

Black Ops 5 SOLO Stratagy (redigera)

Detta instructable kommer förhoppningsvis hjälpa dig komma långt i "5". Det ger dig instruktioner runda av runda och denna stratagy har fått mig att runda 17. So... Låter komma igång!Steg 1: Rond 1 Alright... omgång 1... starta med till den öppn...

Black Ops anpassade klasser: Beskjutning

Hej alla! I min nya anpassad klass serie, jag täcka de nya typerna av klasser som jag använder. Här är en beskjutning en, inspirerad av AC1D. Det är till misshandel en position, eller för borttagning av husbil.Steg 1: vapen PrimäraJag rekommenderade...

Black Ops Multiplayer: Skapa-A-klass tips

Hej alla! I detta Instructable lär jag dig hur man gör en bra skapa en klass.(Detta är min åsikt, du har också rätt till din åsikt, så att inte bli galen på mig.)Steg 1: Primära pistolJag kommer att ha en uppdelning på vapnenKrypskyttar: + sträcker +...

COD:Black Ops RC-XD

nu som du ville jag en RC-XD som fungerade. Så gjorde jag detta instructable att lära dig ett snabbt, roligt och lätt sätt att göra en RC-XD för paintball och airsoft.Steg 1: Att få saker För detta behöver du:$10 rc bil$1 mus fällaredan hade batterib...