Blingy bära kroppskostym!Min bror och jag älskar att göra lite galna saker på vår fritid. Jag hade gjort byxor för nallen i början av augusti, så när jag hörde om bling tävlingen, jag bestämde mig att lägga till en skjorta till denna uppstoppat djur couture! För mig, personligen, han ser ut ungefär som Elvis Presley minus hår och söta flyttar. Hur som helst, Njut av min blanka, bländande instructable!

-Luv Luv Lily Baldwin:)

Relaterade Ämnen

X-Men kroppskostym och vantar för Power

Hej alla!Jag nyligen re-designade min kirurg cosplay från X-Men (Earth-616-serien) och ville dela några av mina tekniker. Detta tecken är vanligen inte representeras i komisk eller cosplay gemenskapen och ännu spelade hon en integrerad del i att hjäl...

Mycket lätt Halloween blingy katt öra pannband.

It's Halloween tomorrow! WoO!Här är hur man gör några sista minuten blingy katt öra om du har glömt att du behöver en kostym!De tar cirka 20 min att göra. Lägg bara till ansiktsmålning och en funky outfit. :)Följ den lätt att följa bilderna för att g...

Deathstroke hel kroppskostym

genom ut denna tutorial får du lära dig hur du använder eva skum och hur man skära och spray måla den. Lämna gärna feedback och idéer för min nästa kostymSteg 1: material - eva skum (kid golvmattor)-vitbok - barn ironman mask-xacto kniv-kände-lapp fö...

Cthulhu kostym - Latex kroppskostym

den tiden på året igen. Jag måste följa traditionen och gör en kostym. Men vilken kostym skulle jag göra i år som skulle vara mer komplex, mer unika och mer imponerande? I brainstorming, jag tittade på klassiska mönster, som Alien, och jag blev påmin...

Knex iron man hela kroppskostym

jag är inte helt klar med detta men jag gör framsteg berätta vad du tycker vänligen betygsätta och kommentera...

Iron Man Cosplay stövlar

Om du är en Iron Man fan och skulle älska att cosplay i replika kostym men inte nödvändigtvis har pengar och tid att göra en fullvärdig Iron Man kostym är detta det perfekta projektet för dig. På ett personligt plan beundrar jag djupt den komiska ser...

Ironman och hårdrockare bygga

Ironman Mark VII och hårdrockare Teenage Mutant Ninja 2013 Halloween kostym tävlingsformulär och bygga berättelse.Bild och text tungaFörst och främst, ledsen för väggen i text och bilder, men... njuta av Detta är mitt första försök på att göra en Ir...

Ironman hund

material:Stora vetenskap affisch styrelse (skyddsvästar)länge ark affisch styrelse (axelvaddar)Baby storlek onesie (röd body suit)saxlimpistol och limstiftpenna penna markörlinjalenRöd färgGuldfärg2 långa kardborrband remsor (bifoga till kroppen kost...

Lady Gaga kroppen passar

Lady Gaga outfits är så omtalade som hennes musik. Kroppen kostym är det grundläggande elementet till många av hennes kostymer. Det bästa är det är super lätt att göra egna kroppen kostym!Denna Halloween, istället för att köpa en bodysuit för $50 gör...

Lady Gaga axel skulptur kostym

få den klassiska Lady Gaga looken med detta lätt att göra skulpturen. Bära en på axeln eller över din kropp. Det är snabbt och lätt kostym att göra och alla tror att du spenderat timmar på den!Kolla här för att se hur du kopplar ihop denna look med e...

Bling träd nattlampan

detta är ett roligt och billigt sätt att göra en nattlampa som passar in i semesterperioden.Vad du behöver:AluminiumfolieElektriska te ljus (Multicolor fungerar bra!)Skrot papper (tidningen ect...)SaxTejp (Silver tejp)MaskeringstejpEn syl eller något...

Gotye och Kimbra Couples kostym

Denna Gotye och Kimbra par kostym från musikvideon "Någon att jag använde to Know" är den perfekta aktuella kostym för Halloween 2012. Om du inte har hört Gotye låten "någon att jag använde veta" på radion eller sett videon måste du le...

LEGO film masker: Benny spacemanen och arga Unikitty

jag gjorde några super coola masker för min pojkvän och jag sist Halloween (och sedan jag bodde sen på jobbet och missade festen... men vi låtsas att inte hända). Min pojkvän var Benny spacemanen och jag var arg Unikitty, båda tecknen från Lego filme...

Cafe Racer Gas Tank

Detta Instructable information restaurering och ändring av en 1973 Honda CB350 bensintank för användning på en 1983 Honda CB650SC Nighthawk Cafe Racer konvertering. "73 CB350 tanken passar inte ramen av 83 CB650SC som krävs för tillverkning av en anp...

Kort styrelsen hund spjällådan

jag älskar återanvända saker som kartong. För en, det är billigare än att köpa en ny punkt, den är grön och jag få lite ego uppsving genom att vara uppfinningsrik.Detta är ett bra sätt att återanvända en av världens vanligaste punkterna, lådor finns...

Galen Zebra kostym

här är hur jag gjorde min zebra kostym*Warning* - tar denna kostym lång tid, massor av tålamodMaterial som behövs:Spandex kroppskostym (tillgänglig på kostym butiker eller dans butiker)Zebra öron och svans (jag valde för att köpa mig, men de kan lätt...

Präglade Faux rustning med varmt lim

Det finns en hel del bra tutorials, på denna webbplats och andra, förklarar hur man gör faux armor för cosplay skumgummit. Oftast ser du tekniker som rista in skum eller lager bitar av skum för att göra dekorativa inslag.I denna kompatibel, jag komme...

Rey (Star Wars: The Force vaknar) gratis serietidning dag 2016

Hälsningar en gång Instructable-keteers!Som vanligt, jag är sömnbrist och över koffeinhaltiga igen när jag sitter ner för att skriva upp en annan kostym äventyr.I början var det en komisk butikJag vet jag har tidigare nämnt att jag har en vän (s) som...

Star Wars Rey kostym med rekvisita

Detta är en Star Wars Rey kostym jag gjort för min dotter, komplett med en massa tillbehör.De tekniker jag använde att göra detta kan lätt skalas för en person av någon storlek.I detta Instructable, har jag delat de flesta relevanta detaljer och anvi...