Blommande head_quilled papper dekorationSkapa din egen samtida konstverk med etniska smak! :) Denna afrikanska kvinna siluett med olikfärgade blommande hår kan användas i många tillfällen. Det kan bli::

A. en ursprungliga väggdekoration

B. en presentförpackning dekoration

C. en lampskärm till lampa eller ljus

Du behöver:

1. 3mm och 6 (eller 5) mm multi färg quilling papper

2. 1 A4 svart papper

3. quilling penna eller quilling nål

4. flytande papper lim

5. sax

6. quilling styrelse

för grundläggande quilling former check här

7. din fantasi

Låt oss börja!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hängande papper dekoration

efter att kortet lager ram, mindes jag en hängande dekoration jag hade sett på Menards häromdagen. Jag trodde jag kunde återskapa detta med papper, så jag gjorde.Leveranser:Silhouette CameoPapper av valGängaLim (tejp eller lim)Utformning:Välj din bil...

Blommande återvunnet papper gåva påsar

dessa lätt att göra och unik gåva påsar är bra för bröllop gynnar eller att hålla fågel frö eller kasta på det lyckliga paret-ris (oroa dig inte för lite fågel magar exploderar med ris, dess en urban myt). Och efter de har gjort sitt jobb att hålla v...

Lätt ansluten hjärtan papper dekoration

göra en mindre än 10 minuter!Perfekt för party dekorationer!Detta är min andra instructable i mitt "Papper projekt" serie.Om du gillar detta "papper projekt", måste du kolla in mina andra projekt!Steg 1: Steg 1: klippa och vika Först m...

Lätt ansluten torg papper dekoration

göra en mindre än tio minuter!Mycket lätt att göra!Perfekt för party dekorationer!Detta är den första Instructable i mitt "Papper projekt" serie så kolla tillbaka för mer!Steg 1: Steg 1: preparering Innan du börjar behöver du ett par saker.#1. P...

Halloween dekoration ljus

sammanställt av:: Moksham Chhabrahär är en steg för steg instructable för Halloween dekorationer...(Obs:: kan du hänga dessa bollar på träd utanför ditt hus eller insidan som u plz. hoppas det tillfredsställa u.)Steg 1: material 1 stor ballongen bit...

Papper Quilling prydnad

Snabb och enkel papper dekoration!Steg 1: Limma ihop 3 remsor av grått papper (30 cm lång och 5 cm breda) så du har en lång remsa av papper 90 cm lång.Rulla denna remsa runt ett rundade objekt så att du har en stor cirkel redo att fyllas med quilled...

3D tryckta vägg klocka med massor av färger.

Jag visste att jag ville bli av med den väggklocka som vi hade... Helt enkelt eftersom det är plast och inte 3d tryckt.När jag tog det neråt för att ändra batteriet och upptäckte papper dekoration har skalar av hindrar rörelser timme & min armar... K...

3D trä prydnad w / altoid kan fall

enkelt att göra prydnad kräver endast trä, en laserskärare, ett par program och en bra fantasi. Denna process är inte begränsad till bara design används som ett exempel, liksom trä begränsningar används (. 115).Allt används i processen är som följer-...

Nyckeln till mitt hjärta (i en flaska)

detta är liten present jag gjort för min flickvän på hennes födelsedag.Jag fick idén från denna länk och beslutade att göra min egen en.Du behöver inte några speciella kunskaper eller verktyg för detta som det är ganska lätt att göra.Jag hittade alla...

Kräppapper Servettringar

Jag först gjorde dessa många år sedan och ärligt talat ihåg inte varför. Bara en liten idé som dök in i mitt huvud. De är riktigt enkla att göra och skulle vara en bra verksamhet för barnen att göra för att hålla dem sysselsatta över julledigheten. O...

Alla hjärtans

detta Valentine är säker på att imponera! Inte bara har detta kort räknas som en valentine, men det kan också fungera som ett vackert kort för andra tillfällen. Greppa ett par sax, papper och penna för att komma igång.Steg 1: Samla Material Behöver d...

Arduino baserad leksak för barn

målet med mitt första projekt var att skapa en interaktiv leksak för barn som skulle hjälpa dem utveckla sin motorik, och interagera med sin omgivning.Leksaken att spela noter för varje unik åtgärd barnet gör och kan omprogrammeras som barnet växer a...

Hand fläkt (lätt)

Hej vänner idag jag ska visa dig hur man gör en hand fläkt med glass pinnarSteg 1: krav:VERKTYG:1 drill pistol2 fräsPRODUKTER:1 glass pinnar2 papper3 färg papper (dekoration)4 lim5 skruvSteg 2: att göra1 gör ett hål i glass pinnar på en gång och gå m...

3D hus på papper till Halloween dekoration

är du fortfarande orolig hur man gör Halloween dekorationer? Jag har en enkel lösning. Jag har en Silhouette Cameo elektroniska skärande verktyg. Kan minska 12" till 10-fot långa material från vinyl till tyg.Här kommer jag visa dig hur du skapar en t...

Dekorera papper med hemgjorda stämplar

i detta instructable du inte bara lära dig hur man dekorera mjukpapper för semester med stämplar, men också hur man gör stämplarna. Dessa stämplar är billig, lätt att göra, och tar bara några minuter att skapa! Allt du behöver för att komma igång är...

Lätt papper hantverk: Hur man gör vackra DIY Floral Craft för dekoration

Att göra lätt papper hantverk är en hobby som alla hantverk älskare utvecklas i deras initiala dagarna av crafting. med mig ger den här gången, jag dig möjlighet att lära den lättaste av lätt papper hantverk! Lär dig hur man gör vackra DIY Floral Cra...

Garland part dekoration av papper

alla gillar skön semester part dekorationer. Ännu mer när de är billigt/gratis.Okej, så jag gör en nyårsafton part. Dont vill spendera för mycket pengar på dekorationer, men fortfarande behöver som part känsla!Jag har lärt mig detta från min GF några...

Papper Mache Skull - Halloween dekoration

jag ville dela med alla något jag trodde medan du gör en farkost med mina barn göra Halloween dekorationer. Medan de spelar utanför och ta pauser jag fick leka med papper mache och kom upp med denna Karl här & tänkte jag skulle dela hur jag gjorde de...

Enkel papper pumpa dekoration

Hej,I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en enkel pumpa dekoration, detta kan göras i olika storlekar är otroligt lätt att göraSteg 1: Material och verktyg Material5 x orange ark av kort eller tung vikt papper1 x gröna blad av kor...