Boka koppling med dragkedjaFörvandla en gammal bok till en koppling för dina tillhörigheter!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ingen sy Kuddöverdrag med dragkedja

Hur många av er har massor av kuddar och ingen av dem stämmer överens? Eller du vill fräscha upp ditt vardagsrum eller sovrum eller uteplats, i mitt fall, men kostnaden för att köpa helt nya kuddar är fullständigt skrämmande. Kasta kuddar startar på...

Att göra en Cutout tillbaka fodrad klänning med dragkedja mitt bak

det finns tutorials online för att göra ryggen utklipp i klänningar med dragkedjor i sidan, men jag kunde inte hitta någon för klänningar med dragkedja mitt bak, så jag tänkte att det och provat den. Jag ville ha ett diamond utklipp upprepa form av S...

Upcycled läsk flaska med dragkedja penna fall!

Upcycled läsk flaska med dragkedja penna fall!Göra ett uttalande med denna fantastiska blixtlåsförsedd penna fall...gjorda av återvunna läsk/vatten flaskor!Jag använde min för skolor leveranser... men detta skulle kunna fungera för något! Lägg till r...

Hur till DIY en färgglad Maxi kjol med dragkedja

Lära sig att sy en färgglad maxi kjol med dragkedjaSHOP färgglada tyger på Ebay genom att klicka här: http://bit.ly/1n5tBBdKolla in min Amazon butik och shop sömnad för nybörjare essentials, färgglada stickade tyger, symaskin rekommendationer (för ny...

Boka koppling

Skapa en koppling från en bok är ett roligt sätt att upcycle en skadad bok. Du behöver:Ett bokomslagSprejlimLimpistolFat quarter av tygKartongEn pärlaBand eller elastiskSteg 1: Skapa foder Öppna bokomslaget och fastställa det platt. Mäta boken. Lägga...

Katt tröja med dragkedja-mun

Detta projekt har en söt katt tröja som förvandlas till en läskig katt tröja tack vare dragkedjan detalj!Steg 1: Vad du behöver Sweatshirt (inte för hårt)Blixtlås (bör längden du vill ha i munnen vara)PapperPennaSaxTyg i 3 färger för ögon, näsa och m...

100 tum med dragkedja sladd Wrap

jag vet inte om någon annan har problem med sladdar ser stökigt och rörigt upp allt, men jag visst göra.Jag beställde ursprungligen två 20" Zip-it upp sladden management ärmar http://www.cyberguys.com/product-details/?productid=15382 ca 3 år sedan. D...

Boka Cover med bokmärke

Detta är ett snabbt och enkelt konstverk för bokomslaget. Innan du börjar få allt du behöver och gör dem redo. Kontrollera listan och kontrollera att du har allt för begin.--Ett stycke konst papper för omslag--Annan färg papper för blommor & blad--Bo...

Monster bok ärm med bokmärke tunga

Nyligen har jag använt en massa små tidskrifter och skissböcker att hålla reda på arbetet anteckningar och min hemliga listor över x-mas presentidéer. Jag har också en hel del fuskpäls rester som inte är tillräckligt stor för att göra en annan plysch...

Enkel Örngott med dragkedja

Jag älskar att lägga till stänk av färg runt huset och att vanligtvis innebär att göra kudden täcker.Detta är ett mycket enkelt sätt att göra en Kuddöverdrag som skulle gå över en ny kudde infoga eller en gammal kudde du inte gillar längre. Dragkedja...

Datorfodral från en med dragkedja tre ringpärmar

det genomsnittliga priset för en laptop ärm är omkring $30. Jag kommer att visa dig ett snabbt och enkelt sätt att upcycle en gammal tre ringpärmar i en laptop ärm.Steg 1: Mät din laptopFör detta projekt är den viktigaste punkten som du behöver binde...

Coat Rack med dragkedja inlaga

Det är nästan ett år nu eftersom vi har flyttat och mitt rum fortfarande inte har en coat rack! Det hade varit bra förutom det faktum att merparten av tiden jag befinner mig drapering sjalar och tröjor över en stol :-/ och ibland mitt rum liknade en...

Förvandla en signatur till bok Art med hjälp av Photoshop

Fällbara en signatur av sidorna i en bok är svårt att göra, men det är genomförbart, och det är en stor gåva idé om du kan klara det!Denna tutorial ska show dig vad du ska leta efter i en idealisk signatur, vad ska titta efter i en perfekt bok, hur d...

Kuddar med dragkedja (Löstagbart foder)

Jag älskar kuddar! Jag ville ha några kuddar på min säng när jag läsa eller titta på TV, så de bör ha Löstagbart foder tvättas om/när smutsiga.Snälla, detta "kompatibel kommer att delta i tävlingar, rösta för det om du gillar det (:Steg 1: Förbered t...

Makeup väska med dragkedja

varje dam behov en söt makeup väska. Detta projekt kan göras i ungefär en timme. Använda den för att hålla dina läppstift, puder, mascara, etc...Steg 1: leveranser Tyg, (cirka 9 "x 15") på tråd, sax, rak stift, symaskin med en dragkedja foten fa...

Gör en cirkulär tote med dragkedja och foder

Hej, Välkommen till min första instructable. Det finns en hel del dyning tutorials talar om hur man syr underbara saker på Internet så jag bestämde mig att ge dig en combo av färdigheter: DRAGKEDJOR + foder + cirklar.Denna handledning är inriktad på...

Sömnad för nybörjare - fodrad, med dragkedja förändring handväska

det finns ingen synålar i detta projekt! Min hand sömnad färdigheter är... begränsad... så jag tenderar att undvika att göra det så mycket som möjligt.Detta mönster gör en förändring handväska som är 4 "x 3 1/4" (10 x 8 cm). Genom att öka storle...

Enkel bok skinnband med elverktyg! BSG Edition.

Detta är min måndag - kompatibel, som en del av min 5 kompatibel 5 dagar med svampen amungus - Ive publiceras det en dag för tidigt precis i tid för att smyga in det i craft tävlingen!OK, så jag bestämde mig för jag ska göra en replika boken som den...

Cone sol spis med 3 punkt koppling med gamla skräp från sängen och kontor stol.

jag tänker sätta denna sak på ekvatorn mount (min latitud lutas Nord/syd) med en motvikt etc och rotera den med en droppmunstycke tracker. Men i min takt, det kan vara år bort. Så detta är där det är just nu. Jag tror det har massor av potential. Jag...