Borderlands inspirerade Nerf Centurion färgDenna kompatibel är i Halloween Prop tävling och Epilog tävling VII!

Hej vänner, det är Filippo från Italien!

Jo, har det varit en massa tid sedan min senaste kompatibel, som är daterad augusti 2014. Tyvärr, på grund av svåra arbetstid har jag väldigt lite tid att vara en maker, och än mindre att skapa Ibles om mitt lilla projekt.

Men! Jag har hittat tid att dela med dig detta nya Nerf färg projekt för den vackra Nerf Centurion, en av de längsta Nerf gevär som du kan köpa. Det är verkligen en vacker leksak, med ett fint mönster och design som jag älskar.

Och den här gången också, som vanligt, Borderlands inspirerade mig!

Jag har börjat göra detta prop tittar på några Maliwan vapen, men jag har slutat med något lite annorlunda.

Nåväl, låt oss gå vidare! Hoppas ni gillar det mina vänner :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Borderlands stil nerf gun

Jag kommer att visa dig hur man målar någon nerf pistol (här den "Raider CS-35') i stil med borderlands vapenDu behöver:En nerf pistolVit sprayfärgGul sprayfärgSvart färgGrå färgVit färg/måla markörOrange färgSharpies (orange/gula nyanser, svart, bru...

District 9 inspirerad Nerf mod

jag är ett fan av filmen District 9, killarna på Weta verkligen vet hur man skapar. OCH det gör killarna på NERF!Jag har sett ett par Nerf repaints och jag blev inspirerad. Jag gick ner till den lokala KMart och gjorde en Nerf panikartad flykt till f...

Oblivion inspirerade Nerf prop

Detta är alla eftersom jag stoppad av en loppmarknad och såg en Nerf pistol för en dollar. En dollar.Jag var tvungen att köpa den. Det saknades några bitar, förlängning fat, omfattningen och klippet. MEN DET VAR EN DOLLAR!Så jag var tvungen att bygga...

Nerf Strongarm Borderlands 2 Hyperion pistol replika

Hej till alla, kära vänner! :)Jag är Filippo, jag är italienska (från Bologna), så jag ber om ursäkt för min dåliga engelska XD det är länge sedan följa Instructables, men jag har aldrig gjort en av mina egna. Detta är min första!Jag älskar Borderlan...

Nerf Mega Centurion SuperTak ändringar

Den Nerf Mega Centurion, även känd som MA3700, är en ny långväga Nerf blaster som släpptes hösten 2013. Med utseende som liknar en Barret M82A3 eller Barret M83 prickskyttegevär har detta blaster en stor hotelser faktor i ett Nerf krig. Men bortsett...

Nerf Barricade Borderlands 2 Vladof gun prop

Obs: om du redan har sett min Nerf Hyperion Guide, ha tålamod! Jag upprepar en massa saker, men jag vill varje ' kompatibel vara oberoende! :)Välkommen kära vänner!Detta är Filippo från Italien.Några av er har förmodligen redan sett min Nerf Strongar...

Hur man fixar ett Jam på Nerf Mega Centurion

Hej där stötarna någonsin få störning problem med din nerf mega centurion?så kolla in denna enkla video om hur du rensar detta irriterande hård sylt misslyckande genom att helt enkelt RAMMA bulten framåt för att befria det från dess syltJag hade dett...

Nerf Mega Centurion Mod: Sätesbjudning lastning hamn

The Nerf Mega Centurion gevär har en sätesbjudning lastning hamn som skulle tillåta lastning en enda pil in pistolen utan att använda en tidning.Detta är ett problem för mig eftersom tidningen är svår och långsam till lasta.Denna mod tar bort del av...

J3WL-TP: En Borderlands klyschor inspirerad låda som håller värdesaker (om du litar på honom till...)

Hälsningar, Traveler! Idag, vi ska lära dig att bygga din egen J3WL-TP, eller som vi kallar honom, JewelTrap! Nu vet jag att du tänker, "men Escap075, hur kan vi lita en dumma klyschor variant enhet att säkert lagra våra värdesaker?" Nåväl, låt...

Borderlands Themed Firefly: Angler

Jag har aldrig spelat borderlands, men jag var alltid Road på "shark" tema Nerf vapen de målade för att matcha stilen i spelet. En dag bestämde jag mig varför inte göra min egen? Jag bestämde mig istället för en haj varför inte en marulk eller e...

18 skott Nerf Strongarm

efter att bygga min 18 skjuten Nerf Maverick jag har ombetts otaliga gånger, om det är möjligt att bygga en 18 sköt Nerf Strongarm. Så jag beslöt att ge det en chans (ingen ordlek avsedd :-)).I jämförelse några fler förändringar behövs och lappar som...

3D-Printable Nerf-stil gatlopp: Falconer MK II

Detta är min andra generation nerf gatlopp. Inspirerad av Yangs Ember Celicas från anime RWBY de är utformade för att hålla 22 Nerf Dart och kan avfyra skott eller automatisk. De är också helt 3D utskrivbara och STL-filer finns på min Thingiverse här...

Assassin's Creed-stil dolda Nerf Gun

mina vänner och jag fick verkligen in i Assassin's Creed, så vi började att göra en massa saker inspirerad av våra favorit hooded assassin. I detta Instructable, jag kommer att gå över hur man gör en dold Nerf pistol, perfekt för både dold takedowns...

Skapa en Nerf trupp

Har du någonsin varit i ett Nerf krig där ditt Team var inkompetent, eller din teamledare hade absolut ingen aning vad han/hon gjorde? Detta är väl den "how-to" för dig! Eller om du bara vill starta din egen Nerf lag... då denna "instruktio...

Lätt Nerf Blow pistol för hjälte pappor

tillbaka i slutet av sjuttiotalet och början av åttiotalet mina föräldrar hade en policy att inte köpa min bror och jag toy guns (kom ihåg de leksak öarna laddad med m16s, tommy guns, etc?) så istället min pappa sa att han skulle göra min bror och ja...

Hur många Nerf Dart är existens?

"Hur många Nerf Dart har någonsin gjorts? Någonsin?"Det är en fråga som några människor, även de flitigaste av Nerf entusiaster - någonsin tror att be. Mitt i kaoset i våra vardagliga liv, det liv och rörelse för att förbereda för vår nästa skum...

Hur till nerf mod din paintball pistol

HahaSteg 1: Afrämre fat av en nerf mega centurionSteg 2: Bpaintball gevär med limSteg 3: Csätta lim utrymme nedan till höger fat.Steg 4: DDU FÅR DETTA BAD BOY!...

Anpassade Nerf Hammershot dieselpunk

Låt mig presentera min nya twin vänner bly och ammunition som du inte vill ta itu med.Det har varit ett tag nu jag tänker för mig själv att skapa en ny kostym/karaktär blanda Steampunk och Dieselpunk. Slutligen, medan jag var i London, jag får ytterl...

Halo 3 ODST Automag + Extra - Nerf recon!!!

Pro's-kompaktljusbra ammo caprobustnackdelar-sista skottet kommer ibland jam och behöver en "bula" eftersom pistolen ibland skjuter två skott skurar av någon anledning...?!?Åh, förresten lägga upp dina bilder eller din versioner eller mods i den...