Bottle Cap maneterGöra lite maneter dekorationer med kapsyler och limma.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bottle Cap språngbräda

Jag har samlat kapsyler ett tag nu, och jag ville prova lite nya hantverk med dem. Jag hade nyligen fått några harts från hem förbättring butik så jag bestämde mig att prova en gör trädgården språngbräda av dessa bottle caps.Steg 1: leveranserHär är...

Bottle Cap broscher

först, jag ville bara säga att det finns många andra bra instructables på att göra liknande projekt, jag ville bara lägga till mig i listan.Jag älskar att göra små saker som detta, och detta är mycket enkelt och billigt att göra. Resultatet är en coo...

Bottle Cap Banjo

någonsin varit i en sådan situation där du behöver en mini banjo att vara del av ett mini band? Jag är ganska säker på att ingen annan har, men om du någonsin stött på denna situation, har du din mini banjo redo!Om du gillar detta, ska du rösta!För m...

Bottle Cap Pincushion

jag fick idén när jag gjorde några korsstygn och jag ville ha en liten, liten avsmalning. Jag visste att vi hade några kapsyler runt så jag trodde detta skulle vara den perfekta sak. Det är verkligen lätt och trevligt och små. Hoppas du njuter!Steg 1...

Bottle Cap Disc Golf stift

gillar du Disc Golf? Gillar du dricker öl eller andra saker som har kapsyler på dem? Sedan detta spelet för digAtt införa Bottle cap golf (jag gjorde det själv, Yay!) lära sig att göra en mini 9-hålsbana för ca 10 till 20 spänn.Steg 1: Saker du behöv...

Bottle Cap magneter

jag trodde kapsyler skulle göra ganska cool magneter, men frågan var vad att sätta mellan baksidan av den gemensamma jordbrukspolitiken och magneten... Det är där leran kom. Jag gjorde också några bottle cap pjäser och hade några lera kvarleva från d...

Bottle Cap amerikanska flaggan

jag har velat göra någon form av bottle cap projekt en stund. Så här är detSteg 1: Samla material Du måste först få tillräckligt kapsyler (jag gjorde 15 kolumner med 9 rader i varje så jag behövde 135 flaska caps.) när du får alla mössor, det hjälper...

Duct tape bottle cap armband

titta på armband!!!Steg 1: material allt du behöver är galen lim och tejpSteg 2: vad man ska göra först måste du lägga ut en remsa om så länge som din handled kanske längre.Steg 3: nästan ta sig dit när du plocka upp det band du vill vik den i halv v...

Bottle Cap Magnet Set

Jag har sparat kapsyler i nästan ett år och nu har jag tillräckligt för att börja göra lite riktigt cool hantverk. Här är en som inte tar ett år för att samla in för att göra, men har fortfarande ett bra unika resultat.Steg 1: leveranser Här är vad d...

Bottle Cap hantverk

Bottle cap hängen är roliga och relativt billiga att göra. Bottle cap hantverk ger dig oändliga timmar av kreativitet.Innan du rusa ut för att köpa ett fall av öl - jag ska bara berätta, detär inte lämpligt att göra bottle cap hängen från locken du f...

Bottle Cap hänge

Lätt och billigt!Steg 1: Verktyg och material som används. 1. kapsyl2. tortilla Press3. 1" paper punch4. fjäril gränsen papper punch5. blanka Detaljer av Ranger6. metall Punch och hammare7. bild av något snyggtSteg 2: Första stegen Efter lite forskni...

Ingen sy Bottle Cap Pin kudde

detta är en riktigt snabb och enkel DIY projekt.Du behöver:~ En metall kapsyl.~ 5 "x 5" bit tyg.~ Fyllning/fyllning.~ Ett gummiband.~ LimMetod:-Placera fyllningen i mitten av tyget. Samla ihop ändarna på tyget ihop till en fast fyllda boll.-Vira...

Akut Fallout Bottle Cap Saver

Jag har satt ihop ett enkelt projekt för att göra din egen akut Fallout spargris.I Fallout spelserien används kapsyler som valuta.Vad bättre sätt att försäkra överlevnad vid radioaktivt nedfall än att göra du äger nöd bottle cap spargris sparare!Dett...

Bottle Cap dragkedja dra, i 15 minuter eller mindre!

Ah, zipper pull, en ålder gammal ally. Ibland fula, klumpiga eller dåligt anpassade, men alltid bra... tills det faller av. Om du vill bannlysa ett dåligt eller ersätta en som gick MIA, detta Svårbemästrade är för att göra en ny zipper pull. Dess sna...

Göra surrande Bottle Cap Bots för världsherravälde

I detta projekt kommer vi att göra "dum" svärm robotar som kan monteras på mindre än 10 minuter och kostar mindre än $5 per bot. De är också extremt lätt att göra eftersom det finns ingen kodning inblandade, ingen microcontroller och inga avance...

Bottle Cap dekorationer

uttråkad? Har några kapsyler hängande runt, ingenting att göra med dem? Du kan väl sätta dessa för att använda och gör halsband, armband, ringar, magneter och bara dekorationer!Steg 1: material Behöver du:1. en flaska topp2. Elmers lim eller varmt li...

Bottle Cap stå för runda objekt

har du någonsin velat Visa upp något som är runda, men det kommer inte att stå? Tja, för några dagar sedan, jag fick en Harry Potter tjallare leksak. Jag kan verkligen inte mycket med det, så jag beslutade att lägga den där folk kunde se det, men det...

Bottle Cap Popper

Steg 1: Intro Ingenting känns bättre än att äta en fisk du fångat på ett lockbete som du gjort. Detta drag är ett enkelt projekt och kan göras med små barn men de krokar och kniven är vass.Steg 2: Material och verktyg Behöver du:En flaska cap plast e...

Bottle Caps växt?! (Återvinning projekt)

Detta är en en stor återvinning projekt för alla, det är lätt att göras,Du kan men det på skrivbordet, fönster... etc och det kostar inteEn massa pengar.Det kan också vara en utmärkt sista minuten gåva.Material:Naturligtvis en flaska capEn mössa av v...