Brass Bolt PuzzleDetta pussel kan du antingen 3D skriva ut eller göra att använda vissa M16 & M8 mässing skruvar och muttrar.

Den ursprungliga idén för detta pussel bygger på ett pussel från "hemlagad pussel" http://homepage.ntlworld.com/bruce.viney/Bolt%20P...

3D-filer finns på Thingiverse eller GrabCad

Hur det fungerar

Syftet är att få brickan av bulten. Tanken är magneten limmas in i övre delen av den huvudsakliga bulten med epoxi. Som kommer att hålla stållist på plats när församlingen är tillsammans. För att öppna pussel måste du slå igen basen på en hård yta lossnar staven och gör att du kan ta bort andra delar av pusslet så att du kan ta bort brickan.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bolt Puzzle

detta instructable visar dig hur man gör en stor ficka storlek pussel. Perfekt för en gåva.PS Det var inte min idé kredit går till Denna webbplats . Men bilderna är mina egna.Steg 1: Material och verktyg Att göra bult pussel du behöver:En vänsterhänt...

Asymmetrisk kondensator drivraketer: Biefeld-Brown effekten

Tillbaka på 1920-talet, en ung man vid namn Thomas Townsend brunt upptäckte att om han ut en kondensator med Kickspänning riktar strömmen, skulle kondensatorn uppvisar dragkraft i riktning mot den + positiv elektrod. Av och på för resten av sitt liv...

Hur man vattentäta en metalldetektor kontroll låda för ACE 250 för under $10

Detta är hur jag vattentät kontrollerna för min metalldetektor, som är en ACE 250 av Garrett.Jag brukade göra undervattenskamera höljen som hobby och under flera år tillverkas och säljs på NEMO 200 som hade en djup rating 200 fot.För grunt dykning ja...

Enkla magnetkamera Pod från indikator bas

Jag har en oanvänd billigt indikator bas och eftersom jag är trött på att försöka påvisa steg fördriva tiden holdingen min telefon (farligt mycket?) Jag bestämde mig för att en magnetisk bas skulle göra en bra hållare för min GoPro. Jag föra inte min...

Denna Seismometer är ingen leksak!

Detta är en bild på den dator inspelning "drum" som visar fyra händelser som registreras på samma dag på min station i Denver, CO. två i Mexiko och två på motsatt sida av världen i Sumatra. Det vertikala kort period instrument som registreras de...

Enkel, billig, kompakt, öppen källkod extruder. 3D-skrivare för ATOM

med bara tre enkla steg kan du göra din egen nya extruder.Vi försöker göra våra tutorials enkel och lätt, så om du hittat någon information var missade Vänligen informera oss.Du kan kontakta oss på vår facebook-sidawww.facebook.com/Atom3d.egypthitta...

Flugbindning: Brassie

Brassies är väldigt lik Zebra Knott på det sätt att de kan vara bundna i en mängd olika färger. Jag gillar att binda mig i storlek 18 med en silver pärla. Här kommer jag att binda en röd Brassie.Brassies är en annan bra fluga för en början fly tyer m...

David Bowies ikoniska Lightning Bolt öga

David Bowie har varit en av de mest ikoniska glam rock musik artister som dominerat världen på 1970-talet med sitt utseende och röst som inspirerat många konstnärer, som Duran Duran, panik! På Disco och Lady Gaga. Här kommer jag att visa hur man måla...

BOLT ACTION BLOW pistol

detta är en mod för blåsa vapen och luftgevär, och om bra är det lätt att ladda om och dart inte kan sugas tillbaka så det är säkert också inte många som kan säga "hey man jag har en bult åtgärd BLOW GUN DO U" och det ser väldigt cool.Steg 1: kr...

Cube puzzle

dessa är de skivor som hjälper dig med mått och byggandet av varje del av puzzle.you behöver 27, 1 x 1cm, trä kuber att göra den fullständiga kuben pussel. du kommer att göra 6 stycken med olika färger.Steg 1: att få bitarna tillsammans dessa är bita...

DIY Bolt Action luftgevär

Efter att ha slutfört en air drivs bazooka bestämde jag att det var dags för mig att prova min hand på att göra ett gevär. Nu inte vill jag bygga bara några gamla gevär, nej, det skulle vara luftdrivna. Ja vet jag det finns komprimerad luft gevär red...

Sliding Puzzle Secret Compartment Table

Glidande pussel hemliga fack tabellen är en idé som jag har gungade runt en tid. Jag har alltid haft pussel, träbearbetning och hemliga fack och detta projekt kombinerar tre på ett roligt och intressant sätt. Tanken bakom bordet är att det döljer ett...

Hink Lightning Bolt

Det var medan jag gjorde en Solid-State Tesla spolar med en duell Mosfet krets jag hade upptäckt. Problemet jag hade på tiden var att hitta dess resonans-detta kan bli mycket kostsamt på kondensatorer, spikar döda dem mycket snabbt om kretsen av tune...

Harry Potter Lightning Bolt Ring

Hey harry potter fans det är momo och idag ska jag visa dig hur man gör en harry potter glasögon ringSteg 1: leveranser 1-rätt smycken tråd2-runda näsa tång3-vanliga tång4-sax eller rantör fräsarSteg 2: Till Start Ta att göra näsa tänger och göra en...

Knex bolt action, shell utkastande gevär

Hej alla! Jag nyligen gjorde detta gevär, och jag ville Visa jag er alla. Det är inte den snyggaste geväret någonsin, men jag gillar. För att inte helt suga, La jag en skal mata ut mech. Det matar ut verklig pistol skal, och jag tror det är ganska co...

Sanna bolt action knex spolhandtaget

jag ville göra min egen sanna knex spolhandtaget, så jag försökte några olika jag idéer och jag tror ive komma upp med en ny utlösare. Jag ingen pistolen är ganska grundläggande men om du vill ha en lätt att göra sanna bolt action knex spolhandtaget...

(T.B.A.P) Thunder Bolt överfall Pistol

här är den T.B.A.P eller Thunder Bolt överfall Pistol. Ingenting för ny bara en Oodammo pistol med stor bredd och exakthet. Den har en 20 runda mag, sanna trigger, varbygeln, syn och ett bekvämt handtag. Det rymmer tillräckligt kulor till sist en run...

Bolt-Action Knex Sniper rifle

Bolt-Action Knex Sniper rifleSteg 1: Huvuddelen Gör dettaSteg 2: lager Göra dettaSteg 3: Bolt-Action mekanism Gör dettaSteg 4: hantera Make thisSteg 5: Connecter till kroppen Göra detta är det enklaSteg 6: tändstiftet Mycket enkelSteg 7: räckvidd Bör...

Knex Bolt Action Sniper

Hej min kollega knexers detta är min knex bolt åtgärd gevär. Detta gevär skjuter gula spön och rymmer 7 till 8 spön i mag.Okej kanske ni tycker denna pistol är en andra bolt action sniper och det är men denna version är tre gånger bättre än den andra...