Bröllop sittplatser planerjag har utformats och gjorde ett antal sittplatser planer som är tema för vänner bröllop.

Jag designar layout på 2D design mjukvara baserad på temat för bröllopet (detta är den tidskrävande lite)

Jag använder en klar akryl och laser gravera och skär (i omvänt) använda designen på.

Jag använder en ogenomskinlig akryl tillbaka för att göra design mer uttalad.

Jag lägger en sträng av ca 30 band ytbehandla monterade remsan LED's längs botten.

Jag löda transformatorn på och täcker lysdioder med hjälp av en plast dokument bindemedel.

Dessa planer är verkligen fantastisk och eftersom de är det första som du ser som de går in i bröllopssällskap. Mönstren är så iögonfallande och ser ännu bättre som kvällen anländer.

Jag tycker om att göra dem och de tar ca 5 timmar varje att göra.

Relaterade Ämnen

Lasercut och graverade bröllop tabell plan

detta instructable kommer att förse dig med de filer som du kan använda för att skapa din egen laserskuret och graverade tabell plan. Detta skulle vara perfekt för bröllop, Barmitzvahs, årsdagar och andra sociala evenemang. Tabell planen på bilden är...

Enkel låg kostnad bröllop sittplatser diagram

När du väljer där dina gäster kommer att sitta på ditt bröllop, finns det mycket att tänka. Vilka som är vänner? Vem kommer att få? Vad är det bästa alternativet för alla att ha en trevlig tid?När fråga dig själv dessa frågor, att kunna röra namn run...

Bröllop gäst sittplatser Display ombord (& efter bröllop Mod)

Min fru och jag gifte sig i NYC. Det är lite av ett dyrt ställe att gifta sig, och dessutom ville vi att anpassa vårt firande så mycket som vi kunde. En av våra första tankar var att låta folk veta vilken tabell som de skulle sitta--sedan gästerna fi...

DIY ditt bröllop

I detta instructable jag ska gå igenom hur jag hjälpte mina två bästa vänner DIY egna bröllop. På en vacker söndag juni 2016, min kreativa vänner gjort ett stort utbud av objekt för sina egna bröllop som såg professionell, dyra och elegant. Det gjord...

6 bröllop planering förslag att hålla dig glad

Anteckningar av saker som gick väl (som kan hjälpa). Du kan se vad vi gjorde och stjäla något som flyter din båt.Några saker om vår situation:-Vi planerar ett bröllop tusentals mil från antingen familj, så att hitta sätt att hålla våra familjer ingår...

Byggstenen alternativa bröllop gästbok

Vi har alla spelat det spelet där du måste dra ett block ur tornet utan störta dem alla... Ja, du vet den. Gästböcker är härlig, men för det mesta de kommer att samla damm efter den stora dagen. Och en affisch eller print som alla skyltar är vackra o...

DIY billiga och kreativ bröllop gynnar

Hej alla! Sedan min första DIY för bröllop gynnar var så populär på denna kanal, beslöt jag att skapa del 2, för att hjälpa dig med fler idéer om hur man skapar lätt bröllop gynnar på en budget. I denna video kan du hitta hur man gör tryckt blomma lj...

DIY bröllop Galleri del 1

Detta instructable är ett galleri med bröllop idéer. Jag kommer att dela hur man gör en tabell miljö med en smoking, skjorta, brudklänning, placeringskort, blomsterarrangemang, gåva gynnar och visar massor av bilder. Jag har också gjort en video på h...

DIY bröllop Planner bok - inbjudan - tjänst Box - skor - tårta - Hairbump - Tips

Im får gifta sig i December och im göra de flesta av mina bröllop grejer själv, så im aldrig nöjd med vad världen har till mig, väl de saker jag gillar är alldeles för dyrt så... Sedan Jan varit ive endast fiske för idéer på Internet men slutade med...

DIY bröllop gynnar projektet

DIY bröllop gynnar - Budget bröllopÖversikt:För detta projekt gjorde jag mitt eget bröllop gynnar. Jag gjorde Teljus med sampaquita eterisk olja (min mor och mormor hemland nationella blomma, sampaquita en natt blommande Jasmin) och ett bad potpurri...

DIY bröllop från början till slut

Vi är Mike och melodi, två crafty och musikaliska tinkerers som träffade en natt och blev kär. Gör en DIY bröllop var hårt arbete, men också mycket roligt som lönade sig i slutändan. Vi tog många friheter med vår stora dag, men fastnade med den grund...

DIYish bröllop anpassade blomsterflickan korg; Ceremonin inredning

DIY bröllop blomsterflicka korg och Upcycled RIng bärare kudde Decor - Budget bröllop översikt: vi ville ha ett trevligt bröllop med 125-135 gäster på en $14.000 max budget, så vi var tvungna att planera och göra de flesta it själva. Vi hade 8 månade...

Dekorera ditt bröllop med trä 8 i 1 Instructable

göra:• Bröllopinbjudningar• Engagemang bilder• Glasunderlägg• Tallrik eller Cake Stand• Tecken• Photo Booth rekvisita• Wedding Cake Topper• Tabell nummerSå bröllop är dyra och jag ville göra något annat samtidigt inte bryta banken. Jag beslöt att gör...

En Humanist bröllop, fullt DIY, i vår bakgård!

Det var aldrig en dag i mitt liv, inte ens som en liten flicka, där jag drömt om de stora, rynkad, vit bröllop. En girly klänning? Usch! Spendera en förmögenhet på en dag!? Jag skulle inte kunna respektera mig själv efter sådan dårskap! Efter all den...

Nyårsafton bröllop klockan-inloggning bok!

Nyårsafton bröllop klockan-inloggning bok!När är bästa tiden att skriva något för en 31 December bröllop? Jag bestämde mig, det är nu.Om du planerar en stor dag för framtiden... Detta är en rolig idé!Jag kunde göra detta för mina kusiner bröllop som...

Odödliga bröllop blommor

Bröllop har blivit allt dyrare. Det genomsnittliga bröllopet kostar $26,444.00; i mitt område (Washington, DC), siffran höjer till cirka $40,000.00.Det är nötter. För blommor berättade jag att projicera en budget på $2,300.00.$2,300.00.Snälla.Den stö...

Italienska bröllop

så du inte vill gifta sig i Amerika. Jag klandrar inte du, det gjorde vi inte heller. Min fru och jag såg en massa vänner gå igenom bröllop och ganska mycket det mest konsekventa råd vi fick var att bara hoppa över det hela och elope.I stället beslut...

Hur har ett stort bröllop

inte.Jag har varit gifta i 16 år. Vi hade en enorm (över 400) bröllop planeras.Min fru hade nästan en stroke försöker planera.Då vi i princip in det, och hade 34 personer på vårt bröllop.Vi minns varje ansikte. Och det är fantastiskt hur många männis...

Att ha ett Super Pi dagen bröllop

Pi-dagen kommer runt varje år. Men super Pi-dagen är en gång i en talet händelse. Så, efter min son och hans brud att vara förlovade de beslutat att göra deras bröllop deras en gång i en talet händelse. Så de planerade det är dag då Super Pi-dagen, 3...