Bruten spik | FX Makeuptrasiga spik

Relaterade Ämnen

Hur fixar en BRUTEN spik!

Hur fixar en trasig nagel!1. ta en tepåse och töm den.2. klipp en liten bit för att passa din spricka.3. Applicera ett underlack på spiken och medan den fortfarande är våt, tillämpa den skurna.4. sedan lägga alla nagellack som du.5. sedan tillämpa et...

Göra en ordentlig PCB exponering enhet ur en billig UV spik bota lampa

Vad gör PCB produktion och falska naglar har gemensamt? De båda använder UV ljuskällor av hög intensitet och som tur är det, dessa ljuskällor har exakt samma våglängd. Endast de för PCB produktion är oftast ganska dyrt och de för falska naglar är lit...

Socker skalle makeup

socker skalle är ett socker behandla för dödas dag eller Dia de Los Muertos en mexikansk holiday firade Nov 1st och 2nd. Det är en dag att fira och minnas liv av människor som har gått bort. Här är ett sätt du kan använda makeup för att göra dig själ...

Förvandla en bruten mugg till en nyckelhållare

när min sambo pappa beslutade att bordlägga rutan som innehåller alla mina muggar på marken, jag blev ganska förvånad att endast en av dem bröt (detta beror främst på min fantastiska färdigheter med tidningen och omslagen saker upp). Tyvärr var det e...

Spike genom magen kostym

som vanligt glömde jag att börja dokumentera min kostym från början så jag har börjat när jag mindes. Dess alla ganska rakt fram men om du har några frågor tveka inte att fråga.Denna dräkt är en trevlig effektiv quicky om du har lämnat det för sent f...

DIY startpaket Makeup och mycket mer!

jag har varit intresserad av att göra min egen hudvårdsprodukter under många år. Den främsta orsaken jag gjorde min egen var eftersom jag ville vissa dofter som jag inte kunde hitta och jag hade torr hud och ville ha något som vill återfukta med ut a...

DIY spik avdragare / remover

Nyligen har jag varit mycket med återvunnet trä (från trä lådor eller pallar), och funnit det vara en bra källa för många DIY projekt. under trä beredning av trä bitar, en irriterande uppgift som är att ta bort naglar - länge huvudet på spiken är bru...

Hur man reparera trasiga Makeup

för många år när min makeup komprimerar sönder, jag trodde jag var tvungen att kasta bort dem och spendera orimligt mycket pengar på en ny. Slutligen förra veckan jag kom till slutet av raden, och tänkte att det måste finnas något sätt att reparera t...

Lätt, snabb, säker, billig blodiga spik genom Finger - Craft för halloween insamling insamling

Jag kom upp med detta för vår skola Boo Bash insamlingsevenemang. Detta var vår Mutation Station. Det var mycket lätt, billig (mindre än $20), och en stor hit för barn i alla åldrar.Steg 1: Prisvärda saker behövs för blodiga spikBehövs-LimpistolSvart...

Fallout 4 Ghoul - SFX Makeup Tutorial

Så, Bethesda Softworks precis släppt Fallout 4, och vad bättre sätt för att fira detta Bethesda Game Studios spel än med en super cool Fallout 4 ghoul special fx makeup tutorial. Vi återgå till lättare metoder för en så vi hoppas att se en hel del re...

Fallout, Vault Boy Makeup

Endast i ditt sinne:Välkommen till endast i ditt sinne. Jag har velat göra mer videospel makeup och min son föreslog Vault boy från radioaktivt nedfall. Det är en av hans favorit spel. Jag kommer också börja en spel spellista och om du har någon före...

En spik Flasköppnare med lite design och stil

ännu en flasköppnare. Jag antar att ingen var realling missin en, fortfarande såg jag denna bild whyle gör vissa undersökningar för andra projekt och jag var fassinated och lärde... "Varför inte?".Så är detta ett enkelt projekt att göra en knock...

HUR ATT FÅ TRÄDET ATT SPIKE!

Hej killar idag jag kommer att Visa u hur att få trädet att spike!Kolla in min kanal:https://www.youtube.com/channel/UCcy89C37haOar5fi-...Tack för att titta på!Kommentera vad du vill att jag ska bygga nästa!...

Hur man gör en kasta spike (bo shruiken)

Hej alla, jag meddelanden här som en hyllning till 8000 visningar. Jag vill bara säga ett stort tack till alla för följande sätt när, favoriter och kommentarer:)Så för att komma igång, du behöver: 2 fyra tum trä spik, en fil, vissa lim lufttorkning p...

Kniven ur en railroad spike

Detta är en kniv som jag gjorde nyligen en kniv av en railroad spike. Jag hade inte någon av de rätta verktygen, utom kanske en hammare, så jag inte kommer att göra en full Instructable ur den.Jag använde en gammal trasig vikt som städ, vice grepp, o...

5 makeup tips och tricks för fet hud

Vi vet alla hur man sätter på makeup. men när det kommer till din hudtyp, det finns vissa tips, tricks och verktyg för att göra det lite lättare att se din bästa med fet hud. några snabba steg av förberedelse och de rätta poster kan uppgradera ditt g...

Bruten SORGLIGT ljus / glad arbetslampa. med tillsats av D-Vitamin

ett par månader sedan köpte jag en 10.000 lumen SAD ljus men efter bara några få använder det att sluta arbeta, killen på eBay jag fick den från var bra nog för att skicka mig en ersättning en även om det är något annorlunda i stället för en timer ha...

Tillbaka till skolan Makeup Tutorial

Vad jag använder:Naked paletten vid Urban DecayMaybelline Superstay bättre hud Foundation (älskar!)Staden färg HD pulverSmashbox PrimerNYC CityProof MascaraNYC linje Stiletto flytande EyelinerLäs mina läppar läppstift "Killing me Softly" av Teee...

Bad Girl Vs söt flicka Makeup / söt flicka Makeup

Hej alla! Detta kommer att vara min del 1 video av min Bad Girl vs söt flicka Makeup. Jag ladda upp min söta flicka smink först och så se till att prenumerera på min kanal att se Bad Girl Makeup! http://www.youtube.com/jackiieel och följ mig på Ig fö...