Buzz Lightyear's Space Ship rideRegretably jag var inte medveten om denna fantastiska plats när jag gjorde detta så jag inte har steg för steg information att dela med dig. Mina söner var Buzz Lightyear och främmande från Toy Story så jag bulit Buzz rymdskepp från kartong och varmt lim för att passa över deras Dubbel barnvagn för dem att rida i för Bus eller godis. Vi blev stoppad för massor av foton på vägen!
Relaterade Ämnen

Buzz Lightyear-

Jag har sett Toy Story kostymer hela tiden, men sällan har sett en bra Buzz Lightyear kostym. Detta är sannolikt bepansrade Pågrund av hans dräkt. Det är lite mer komplicerat än att hitta jeans på sparsamhet butik. Men jag ville verkligen prova det f...

K'Nex pirate ship ride

K'Nex pirate ship rida!Jag gör inte alltid vapen ur K'Nex, ibland jag göra normala saker. Detta är en av dem.dess en av skeppet Rider, du slår på den och fartyget svänger fram och tillbaka. sitt slag av cool att titta på. :-)inte riktigt något visste...

Buzz Lightyear gemensamma reparation

rätta mig om jag har fel, men inte Buzz's arm få avbrutna i filmen?Idag har min son bröt sin Buzz Lightyear arm på armbågsleden. Nu är jag inte säker på om alla lederna är liknande, men jag misstänker att de är, och skulle troligen kunna fastställas...

Kartong Buzz Lightyear jet pack med infällbara vingar i 30 minuter.

Min 3-åring är ett stort fan Toy story. Han har nyligen börjat springa runt och agerar som buzz lightyear. Jag trodde det skulle vara kul att göra en snabb kartong hål i form av buzz vingar. Jag fick lite transporteras bort. Övergripande, projektet f...

Buzz Lightyear Mini replik (Toy Story)

här är min Buzz Lightyear Mini replika åter skrivit på grund av min gamla bilder. Han skars hälften som en riktig leksak så jag kunde lägga till bättre artikulation till honom. Hans ben var gjorda av en mega block iron man siffra. Ansikte, bröstplåt...

Buzz Lightyear reparera

Steg 1: Buzz lightyear har ett brutet benSteg 2: Använda en grön färg penna, skär den till den benlängdSteg 3: Sticka färg penna med blu-tack och ge buzz lightyear en käppSteg 4: Han kan gå igen...

Buzz Lightyear och Jessie Cowgirl

i år beslutade vi att göra Buzz Lightyear och Jessie Cowgirl kostymer. Vi startade tidigt i September. Vi hade massor av kul i dessa kostymer. Människor bad att få sina bilder tagna med oss (eller försöker smyga dem och få fångade så jag vill ställa)...

Buzz Lightyear kostym

Jag byggde min första Buzz Lightyear kostym, tillbaka när Toy Story 2 kom ut, för min systerdotter och nephuew's födelsedagar. Nu när jag har beslutat två pojkar i min egen jag att förnya min Buzz för återutgivning av 1 och 2 i teatrar.Buzz 2.0 tog s...

Buzz Lightyear's box (rymdskepp)

Jag har alltid gillat Toy Story filmerna. Först kunde jag inte hitta något att göra på dessa filmer. Men titta lite mer, jag hittade Buzz Lightyear låda som verkade ganska lätt att göra. Det var bara om att hitta design!Material:Glättat papperSkrivar...

Buzz Lightyear och Woody kostymer

I år (2008) ville mina barn bli Buzz Lightyear och Sheriff Woody. Detta instructable fokuserar på Buzz kostym eftersom det krävs en mer unik, kreativ strategi.Steg 1: Bröstet bit struktur Jag lånade en av vår trädgård plantageägare och använde det so...

Hemma gjort Buzz Lightyear kostym

i år beslutat att göra en kostym som verkligen vill utmana mig och ingen annan skulle kunna tro. Jag bestämde mig att gå med en älskade Pixar Toy Story karaktär, Buzz Lightyear. Jag byggde kostym från början allt från material köpt från byggvaruhus....

LEGO Space Ship V.2

jag nyligen kollade min LEGO-fartyg låda ut och hittade några ganska cool ute... Tja, uh, fartyg. Så är här det alternativ ett till den andra som jag postat idag, LEGO Space Ship V.2. Den har fungerande landning redskap (se bild #3), en trevlig cockp...

Programming Buzz Lightyear

Använder detta instructable, kommer vi program ProtoSnap att aktivera Buzz Lightyear actionfigur tala hans berömda slogan, "Till oändlighet och bortom!"Steg 1: material 1 buzz Lightyear actionfigur1 Lödfritt set av brödunderläggen1 ProtoSnap kre...

Giant Buzz Lightyear

denna kostym tog många timmar att göra men med beslutsamhet är det helt genomförbart. Material du behöver inkludera: papier-maché, EVA foam (åkeriet), pleather vitt tyg och vinyl grön (båda på JoAnns tyg), platåskor, bröst porector som motocross elle...

Bygga en lördag Space Ship

kreativitet är det mest värdefulla kännetecknet av utbildning, och det är inte lärd i "public school"... Vi föräldrar måste ibland upphäva våra önskningar för order och omfamna den kreativa karaktären barndom! Följande är ett projekt utformades,...

Buzz lightyear extrema kostym!

Huvud - formen en bit av kortet och lager bollar papper med maskeringstejp sätta papper mache och colourspray på toppen sedan drog de papper och maskeringstejp från insidankropp - vattentunnan med rucsac, gjort bröst pussla från överblivna vattentunn...

Knex Space Ship

detta är ett rymdskepp som jag såg från ett foto av när jag var yngre. Jag vet inte om det är från men det är häftigt. Jag hoppas du njuter. Som alltid, vänligen favorit och kommentar om hur jag kunde förbättra det eller hur jag kunde förbättra instr...

LEGO Space Ship V.1

Hey guys. Är här jag med mitt "nya-est" LEGO skepp, men i brist på ett bättre namn, jag valde bara att kalla det ett rymdskepp. Det är relativt enkelt och lätt att hålla, och är inget nytt eller innovativt (utom den triangloe engin setup, som är...

LEGO Space Ship

dessa instruktioner kommer att lära dig hur man bygger ett Lego rymdskeppSteg 1: Steg 1 Först bygga basenSteg 2: Steg 2 Lägga till ytterkanternaSteg 3: Steg 3 Lägga till mittsektionenSteg 4: Steg 4 Add wingsSteg 5: Steg 5 Add back wingSteg 6: Steg 6...