Bygga en billig glasögon eller Mask för barnHi Diy, min son och jag bygga denna enkla glasögon använder vi en mikrovågsugn mat fall för detta.

Förhoppningsvis förstår min hemska engelska :-)

Prova och kul!.

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D-bio glasögon för ett litet barn

Problemet:Nyligen tog jag min 3år gamla barn att se en 3D-animation film. Det var hennes första gången. Hon gillade det men fann det svårt att hålla glasögon på, har det hållit falla av.Lösningen:En liten hacka var i nöd, så när vi kom hem fick jag t...

Snabb och billig Steampunk glasögon

jag gjorde dessa glasögon (inte glasögon, eftersom det finns en brist på glas) så att jag kunde ha något fancy titta över mina ögon när jag agerar alla steampunk. De är ganska enkla och mindre som tog en halvtimme att göra, även kommer fina Tuningsen...

Eleganta fodral för pennor eller glasögon från kartong och ducttape.

Får jag en känsla jag har sett detta någonstans men kan inte lista ut där.I alla fall... Min älskling var på väg till skolan och behövs ett fall för hennes glasögon, jag hade inte en så jag gjorde en. Visade sig ganska bra.Steg 1: ingredienser Behöve...

Billiga JUVELERARAFFÄR glasögon

bara några juvelerare glasögon jag gjort från en gammal uppsättning av glasögon och gamla kameran delarSteg 1: Samla dina grejer! Bara samla in vad behövs för att montera glas samt vad du behöver:-Krazy lim (eller någon lim du).-Gamla glasögon (eller...

Göra ett par Audiostrobe-kompatibel LED glasögon för användning med hjärnvågorna övningsprovet program

Audiostrobe glasögon används tillsammans med ljus och ljud maskiner, samt vissa hjärnvågorna övningsprovet program. Glasen har lysdioder byggdes vilken puls i synkronisering med ljud, vanligtvis antingen binaural beats eller isochronic toner. Ljus oc...

Dabangg glasögon

Ända sedan jag såg denna film Dabangg (Bollywood film) jag blev inspirerad av dessa glasögon som hjälten i filmen bär där det finns en återspegling av en hjärtformade led belysning på hans flygare. Jag ville göra något liknande det och med Halloween...

EZ LED glasögon

Det har förekommit en mängd awesome LED Googles, glasögon och masker här på Instructables. Vår lilla maker ville bygga sin egen. Than Chibitronics krets klistermärken gjorde det möjligt för honom. Detta projekt är perfekt för alla åldrar och är ett b...

Lyssnande glasögon

Lyssnande glasögon är ett verktyg för förbättrad förståelse för vår hörbara värld. Eftersom vi lever i en sådan visuell värld, kommer att dessa glasögon förblinda dig helt i hopp om att öppna dina öron att pulserande sonic världen omkring dig. Kort s...

Läder glasögon fall

Jag har tänkt att lära sig mer om leatherworking ett tag, och med julen runt hörnet var ett perfekt tillfälle att öva! Jag försökte tänka på något alla kan använda, och landade på ett Glasögonfodral (richardhan jag ser att du kom till samma slutsats,...

Penguin glasögon hållare

Min 8 år dotter nyligen är fick sin första par glasögon och våra 3 barn den mest benägna att förlora eller bryta em. Med det jag ville göra något roligt hon kunde sätta dem när hon var inte bära dem. Hon gillar verkligen pingviner så jag bygger upp e...

Hur man byter den saknade pads på dina glasögon

detta är verkligen enkelt att byta ut kuddar på dina glasögon eller bara göra dem mer bekväm. Med mindre än en minipack du kan förlänga livslängden på dina annars perfekta glasögon. Gå för black att smälta in eller visa upp din fixa med en ljus färg!...

Torka-glasögon

Torka-glasögon är en ny uppfinning som torkar automatiskt dina glasögon eller solglasögonen.Idag, är glasögon och solglasögon mycket viktigt i våra liv. Ser väl är en prioritet, så att ha rena glasögon är nödvändigt. Sedan, när vi torka våra glasögon...

Justerbar Paracord glasögon Logoband

detta Instructable beskriver en metod för att göra en paracord snodd för att hålla dina glasögon, eller nära, ditt huvud. Baserat på din justering av sladden, glasen kan antingen dingla bröstkorgen eller hållas tätt i ansiktet. Denna metod använder e...

DIY färgskiftande ljus upp Party glasögon

Detta är den färgskiftande glas som jag gjort för Makerfaire ett par månader sedan, de använder endast 2 delar och 3 AA-batterier.Steg 1: leveranser-Färg färgskiftande lysdioder, AA ackumulatorn packe (från http://www.greenmunch.ca/)-3D-film glasögon...

Space glasögon

för vår ände av världspartiet jag byggt ett par glödande "cyberpunk" glasögon från elektronikskrot och gjort en två del video på hur jag gjorde det.Det enda jag köpte var ett par billiga glasögon att ändra från dealextreme, allt annat har tagits...

Multi glasögon hållare/påse

min mamma alltid förlorar hennes glasögon eller felplanerar dem runt huset. När hon inte kan hitta ett par bra hamnar hon bara köpa en annan. Därför hon har som 10 par glasögon hela huset och har fortfarande svårt att hitta dem i all röran. Så, jag g...

Post-apokalyptisk glasögon (uppdaterad)

så du är ute i vildmarken eller centrala för den delen, och det otänkbara händer. Dina glasögon får förstöras, förlorat eller annars obrukbara. Vad du kan göra, säkert du kan inte överleva och frodas utan att kunna se klart?Lyckligtvis för oss med ög...

Lätt Mask att bära med glasögon

vill ha en snabb och enkel mask för en maskeradbal eller snabb och enkel kostym, men bära glasögon? Här är hur man gör det:1. fastställa av ditt glas objektiv på mitten av en bit konstruktion papper. Kan du låta linserna vila på en bit tyg att undvik...

Fruktansvärda tänder Mask för mindre än $20 - glasögon kompatibel -

Billigt, relativt lätt att göra om du har en limpistol, och det kan göras på mycket kort tid! (Två eller tre dagar för mig, en dag om du har något annat att göra)Steg 1: Få ditt material Detta är en flexibel kostym, så det går bra att ändra en del av...