Bygga en elektrisk motorcykel på en budgetMålet med detta projekt var att konvertera en klassisk motorcykel i en ren, tyst, elektriska dagliga drivrutin som skulle minska den bil förorening genom mitt kort till mid-range drivande resor.

Kostnad: $1.000
Område: 40 Miles
Hastighet: 40 mph med nuvarande sprocket setup
Tjänstevikt: 320ish Pounds, runt 50 mer än original
Infiltration kostnad: Mindre sedan ett öre per mil

Ahhh Ja, Elektriska dröm! Rent och tyst, och bäst av allt inte en droppe av Gas!

Det finns en massa bra information om nuvarande elektrisk motorcykel Instructables, men jag fortfarande sprang in i vissa hakar och gjorde några misstag på vägen. Så ska jag göra mitt bästa för att täcka där jag gick fel att spara lite tid, pengar och ansträngning. När bygget var över en bok som heter bygga din egen elektrisk motorcykel publicerades, behövs mindre att säga det är en resurs som jag önskar jag hade längs vägen.

Också, på något sätt är jag en expert. I själva verket var den enda klass som jag misslyckats i college "Introduktion till elektronik". När jag säger att jag ser fram emot alla kommentarer eller synpunkter på hur man kan förbättra mitt projekt. Också följa mig på Twitter eller på min Elektrisk motorcykel blogg att hänga med mina nuvarande projekt och elektrisk motorcykel nyheter.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...

Hur man bygger en 72 Volt elektrisk motorcykel

till salu - http://www.ben.cbccinc.com/BEM/forsale.htmIngen gas, ingen olja och nästan tyst. 72 volt, 70 km/h ren roligt. Detta är hur jag byggde en elektrisk motorcykel.Steg 1: Varför och hur jag bara arbeta 3 miles hemifrån men med gaspriserna tapp...

Hur man bygger en 24 Volt elektrisk motorcykel

Jag har tittat på några elektriska fordon (EV) bygger för motorcyklar på Instructables och de alla var mycket hjälpsamma. Jag hoppas att lägga till dem som har gått vidare och byggt, delade och motiverade mig att bygga en. Detta är hur jag gick om at...

Ingenjör egna elektrisk motorcykel!

Konvertera en motorcykel till en elbil är inte så svårt som du kanske tror. En EV konvertering kan göras med 100% off hyllan delarna med hjälp av olika byggandeanvisningar tillgängliga gratis på internet. Massor av människor har byggt dessa saker inn...

Hur man bygger en elektrisk cykel för mindre än $100

Ja, det går faktiskt att bygga en elektrisk cykel för under $100. Hemligheten att göra detta är... får det mesta av ditt material gratis! Nu inte är jag bara kommer för att förvandla dig förlora och säga gå hitta det här heller. Det finns några knep...

Elektrisk motorcykel

Projektet började med en gratis Razor Pocket Mod Scooter hittade på sidan av vägen. Även om det inte körs, var ramen i god form. Jag beslutade att använda oavsett delar jag kunde rädda och kombinera dem med en mountainbike och anpassade kroppen att b...

Fattiga-Mans Smart-Grid - Blackout skydd av UPS och elektrisk motorcykel

för ett tag sedan, Billigt batteriladdaren jag använde till min elektrisk motorcykel gick på fritz. Jag bestämde mig att få kreativ för att se om det fanns ett sätt att inte bara få en bra laddare gratis, men också öka nyttan av min personliga elbil....

Lätta elektrisk motorcykel med bambu ram

för vår high school senior projekt, har vi skapat en bambu elektrisk motorcykel. Detta projekt har varit extremt roliga, utmanande och tidskrävande; Detta är inte något du kan göra över några helger. Det slutliga målet för oss var att skapa en funger...

Elektrisk motorcykel på Instructables/hantverkare erfarenhet Webcast

det senaste fredag fick jag gå till Chicago för att möta upp med andra Instructables författare för en direktsänd webbsändning på hantverkare upplevelsen att visa upp våra DIY projekt! Jag tog ut min DIY elektrisk motorcykel!...

Hur man bygger en elektriska Longboard med telefonen kontroll

Elektriska longboards är awsome!TESTET BILDER I VIDEON OVANHUR MAN BYGGER EN ELEKTRISKA LONGBOARD STYRS FRÅN EN TELEFON MED BLUETOOTHUppdatering #1: Grip tape installerat, några tweaks till hastighet controller har menade jag har fått mer fart ur sty...

Vad en elektrisk motorcykel låter som

nyfiken på hur en elektrisk motorcykel låter?Tja, frågar massor av folk mig om det, så jag sköt en video visning av hur min cykel låter. Någon bakgrundsmusik, inget ljud redigering, bara några bilder av cykeln som jag faktiskt använder det i verkliga...

Hur man bygger en 96-Volt elektrisk motorcykel

som många andra jag beslutat att sluta vänta på att en anständig elektrisk väg cykel till ett rimligt pris, så jag byggde en ut en ledig cykel jag köpte på eBay för ca $700. Jag bygger min på en 82 Yamaha turbo eftersom 1) jag har ICE version (därav...

Enkel DIY elektrisk motorcykel konvertering

vi började med en Honda Rebel junker och en dröm - att göra en praktisk, noll utsläpp fordon för pendling i San Francisco. Efter samråd med några planer tillgängliga online som krävde hugga ramen betydligt, beslutade vi att räkna ut det själva. Beväp...

Bygga en elektrisk, Cigar Box Ukulele

i detta Instructable, kommer jag att dokumentera mitt första försök att bygga en Cigar Box Ukulele. Det är ett pågående arbete, så jag kommer att uppdatera detta Instructable längs vägen. Synpunkter uppskattas. Min Cigar Box Uke kommer faktiskt att b...

Elektrisk motorcykel - Instructables oberoende projekt inlämning

Tjena! Mitt namn är Matt Westwick och min DOB--/-- /---.Detta beskriver min plan för täcker min nuvarande motorcykel för att vara elektriska. Om du har några frågor eller vill se min CAD planer och scheman, skicka mig ett meddelande!...

Hur till bygga en elektrisk Ukulele!

När jag såg telelele på tumblr, jag blev inspirerad att börja bygga en av mina egna. Jag hade aldrig byggt något instrument med innan och det lät som ett enkelt sätt att prep mig för att bygga mitt drömprojekt; en archtop/hollow body elgitarr. (möjli...

Hur man bygger en elektrisk Battlebot som använder batterier

Har du någonsin velat bygga en robot byggd för förstörelse? Detta instructable visar dig hur man bygger våra framgångsrika bot, Roulette. Låt inte namnet lura dig, det kan vara elektriska men denna batteridrivna Best testades med hjälp av tidigare ro...

Bygga en elektrisk racing bil

ett litet team av skolbarnen och jag själv har byggt och tävlade en elektrisk racerbil. Detta är hur vi gjorde det.Steg 1: Chassit Vi byggt denna bil för att ange ett antal nationella tävlingar här i Storbritannien - Detaljer finns på http://www.gree...

Elektrisk motorcykel (omarbetad med bättre beskrivning)

jag såg nyligen denna mountainbike med en gratis på det, så jag ryckte den upp och tog hem och med minimal ansträngning fick det igång som ny igen. Då kom jag ihåg när jag hade en rakkniv skoter motor och jag bestämde mig att se om jag kunde driva cy...