Bygga en enkel projektion mappas Display med Pixel mappas lysdioderSom kretskort designer som sysslar mestadels med LED-kontrollsystem, har jag samlat en stash av LED strip, barer, puckar och andra företag styrsystem som vi köpt för klienter, spelningar eller utvärderingar. Då och då jag vilja spricka öppna en låda med det här och ta den i bruk att prova något nytt.

Dagen före årets Strategik Sanctuary V campout bestämde jag mig för det skulle vara kul att försöka bygga en projektionsyta som hade någon form av pixel mappas adresserbara strip flankerande skärmen. Här är hur vi klarade det ganska billigt och snabbt!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en enkel binära disken med din Arduino

Följande instructable kommer att gå igenom stegen för att bygga en enkel binära disken med följande material.1 x Arduino Uno1 x tryckknapp5 x LED's (hur många bitar du vill din counter vara)1 x 10 k ohm motstånd1 x 220 ohm Resistor (kanske 2 eller 3...

Projektet Snooze: Hur man bygger en enkel säng SWING med återvunnet trä.

Detta är min första säng Swing bygga och jag lärde mig mycket av det och så kan du.Göra skillnad här i världen när du väljer sättet att göra saker när det gäller att bygga. Vi kan välja att bara köpa allt nytt material för våra projekt eller välja at...

Bygga en enkel Robot med hjälp av en Arduino och L293 (H-brygga)

Hej gott folk, detta är min första instructable, och jag är här för att visa hur man bygger en enkel robot med lite Arduino programmering oroa inte dig, jag har bifogat kodfilen nedan, du kan använda den som referens.De som har ingen aning om en Ardu...

Hur man bygger en snabb, enkel och billig loudspeakerbox med stuprör material

Hej allaDetta är en mycket kort och universal instructable att bygga en enkel och billig loudspeakerbox. Det fungerar med ett enkelt trick och är snabbt gjort i tre steg.Jag behöver sådana boxar för min nästa steampunk instructable arbetar med två ga...

Hur man bygger en enkel hemsida med WordPress

2014, bygga en enkel webbplats kräver inte någon kodning färdigheter eller kunniga datorkunskap. Ja, på tiden folk brukade hand-koden webbplatser med HTML, CSS och även Flash, men numera webbplats skapandeprocessen är mycket mer lättare.Anledningen t...

Förbättra fiberoptiska display med lysdioder och mikro-controller.

Denna härliga fibre optic bonsaiträd var död, strömförsörjningen var ingen där för att vara funnit, men viktigare, motorn var död. Detta var en långsam roterande motor som inte är något som jag kan hitta en lätt ersättning för. Förbättringen var främ...

Bygga din FM-överföring Station med Arduino

Hej varje kropp.Innan en 3 månader sedan, en av min vän ber mig att bygga en enkel FM-sändare, skulle han om du vill överföra en ljudfil från datorn och spela det på någon radiokanal, genom justera frekvensen av mottagaren samma som sändarens frekven...

Hur man bygger en enkel bakgård Pergola

Jag har sparat tusentals i kostnader för arbetskraft genom att bygga min bakgård pergola själv.Det var hårt arbete men inte över överväldigande alls.Med några grundläggande träbearbetning färdigheter kan detta göras på en helg.Material och verktyg ja...

Bygga en enkel krets från en Pizza (nr lödning)

jag lär sig bäst genom taktil undervisningsmetoder. Undervisning och lärande grundläggande kretsar, elektronik och el från böcker är bra, men varför inte bygga en enkel krets från grunden och lär dig från att göra. Detta är ett bra sätt att få tag på...

Hur man bygger en enkel Plasma Rifle aka elektrotermiska gevär

i detta Instructable visar vi dig hur man bygger en enkel elektrotermiska gevär som kan skjuta bbs använder plasma brast en kapacitiv ansvarsfrihet. Denna design är enkelt skalbar. Om du använder en högre spänning eller större kapacitet strömförsörjn...

Hur man gör en LED 7-segment display med Arduino

Jag ska visa dig hur man gör ett 7 segment visas med lysdioder. Kombinera med Arduino att skapa nedräkningen timers, enkel text och mycket mer. Jag gillar att göra ursprungliga projekt. Jag sökte hela instructables och hitta inte en så här. I själva...

Projektion mappas ljudfönstret

jag kastar ett parti, och eftersom festen är tänkt att vara lite av en AV erfarenhet, jag försöker att utforma och lägga till så många AV element som möjligt. Detta är en av dem - en ljudfönstret använda 3D projektion kartläggning. Idén är ganska enk...

Hur man bygger en enkel Motor

alla kan enkelt bygga en enkel motor med några kablar och en magnet. Detta skulle vara ett bra science fair projekt....

Bygga din egen pratar Tom leksak med skrapa och Arduino

Gillar du pratar Tom? Vad sägs om att göra våra egna interaktiva (Arduino/Scratch) pratar Tomleksak?I detta instructable visar vi dig hur man bygger denna leksak med hjälp av sensorer och dubbelriktad Scratch <> - Arduino kommunikation att göra prog...

Bygga en enkel byggnad: en komplett guide

Här är en solid litet skjul byggde jag i min trädgård.Det är i huvudsak en 8-fot kub, som är precis rätt storlek för att lagra en massa cyklar, en gräsklippare, skottkärra och alla min gräsmatta och trädgård verktyg.Konstruktionen är relativt enkel o...

Rumstemperatur i Dot-Matrix Display med Arduino och LM35

Hej där!Detta är min första instructable, och jag ska visa dig hur du kan gränssnitt en temperaturgivare och en Dot-Matrix display med arduino i realtid.Jag har bifogat den arduino skiss, som är ganska stor i korthet, men om du kommer att gå igenom I...

Hur du använder en CNC Router på Techshop för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i halv tum tjock björkplywood. Jag gjorde det på Techshop! Sa jag Techshop!

Hur man använder en CNC Router för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i ½ tum björkplywood. Jag gjorde det på Techshop!Detta är min första Instructable så tveka inte att lämna någon konstruktiv kritik i kommentarer, tack!V...

Remote Wi-Fi DHT11 temperatur och luftfuktighet I2C 2 X 16 LCD-Display med två ESP8266 och Visuino

ESP8266 -moduler är bra billiga stativ ensam styrenheter med inbyggd Wi-Fi, och jag har redan gjort en enkel blinkning instructable med ESP8266 NodeMCU modul.Fördelen med ESP8266 jämfört med Arduino och andra styrenheter är inbyggt Wi-Fi. I detta Ins...

Animerade Halloween display med hjälp av en elmotor och en cykel

här är ett sätt att göra en animerad Halloween display, med mestadels saker du redan runt huset. Jag drivs skärmen med en liten elmotor ansluten till bakhjulet på min cykel, och snören knytet till pedalerna drog armar och ben av naturlig storlek dumm...