Bygga en Halloween helvetet spegel

ett enkelt projekt som ändå har varit en riktig arbetshäst under åren i min Halloween dekorationer. Att bygga detta är så enkelt som sourcing några gamla Julljus och ett badrum fåfänga spegel. Lätt att göra, spegeln tenderar att fånga även de skeptiska med sin anspråkslös enkelhet.
Relaterade Ämnen

Hur man bygger robot halloween kostymer.

Dessa kostymer var ett år i vardande för brainstorming, skissa, och utforma följt av en tredagars cram session att få dem byggde i tid för vår Halloweenfest.Vi brukar alltid gå överbord för Halloween men i år tror jag vi överträffade oss själva. Dett...

Bygga en Halloween Seismometer för Under $5

jag vilja stoppa i Dollar Tree butiken när jag får en chans. Jag söker efter någon ny $1prydnadssaker som vicka eller blinka eller göra ljud eftersom det innebär att det kan vara en motoreller LED eller högtalare som jag kan återanvända. Denna månad...

Hydralisk - bygga - 2013 Halloween

Hydralisk är zerg grundläggande frontlinjen varelsen, bildar ryggraden i deras attacker med dess resistenta ryggsköld och varierade ryggraden attack.Stats:Höjd - 8ft 9 inLängd - 14ft 6 inVikt - 50 lps.Tillägg:Ljus upp ögonMun öppnas och stängsPower r...

DIY Infinity spegel klockan

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger din egna infinity spegel klocka!Det är verkligen häftigt, Billigt och enkelt, ingen arduino eller lödning behövs! Jag använde en Mickey Mouse väckarklocka från Disneyland. Det var gamla och...

En Wi-Fi baserat Controller för modelltåg, Halloween rekvisita, energi övervakning och mer!

Människor har blivit van vid att använda sina bärbara enheter för att utföra alla typer av saker från att titta på videor, spela spel, att hantera deras inköpslista. Men trots populariteten för dessa enheter, beslutsfattare, hackare och hobby har int...

DIY Smartphone spegel Pod

vi lever i en värld som idag där vi kan ta bilder när vi vill. Att inte vara i en gruppbild av dina vänner är ganska dissappointing. men det kan vara möjligt om du tar en mono-pod eller stativ tillsammans med dig. Eller be någon att ta bilden för dig...

Ultimata äventyr tid Halloween!

Varje år för Halloween mina barn får en "ride" som har ett tema med sina kostymer. Vi gjorde scooby och Fred i mysteriet maskinen, Buzz och utlänningen i rymdskepp, och cop och fånge i polis bilen. I år bestämde vi oss på Adventure Time. Det bör...

Spegel spegel (med RGB LED)

Spegel spegelSpegel spegel är en vägglampa som lyser upp när människor förbi. Färgen ändras enligt vardagar - måndag är blå, tisdag är grön, onsdag är gul...Material: brons spegel akryl (12" L x 12" W x ⅛ "D) 1 bit, 2 bitar av svart akryl (...

Iron Man för min lilla kille

detta är mitt första försök att bygga en Halloween-kostym från grunden. Ledsen att jag borde ha tagit fler konstruktion bilder men jag fick också arbetar med byggnaden. Totalt sett metal den ca 25 timmar och cirka tusen arkivering nedskärningar på mi...

Mr. Potato Head

Min fru håller en stor samling av Potato Head bitar-kontoret för folk att spela med när de kommer på besök. Vår yngsta dotter älskar särskilt att bygga saker med dem när det var dags att bygga hennes Halloween kostym tyckte att en naturlig storlek, f...

Wind-Up Doll Costume

Denna wind-up docka kostym är den perfekta interaktiva kostym för Halloween. Inte bara är det super söt, men nyckeln faktiskt visar! I denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör nyckeln mekaniska eller tråd det upp för att vända med en knapp.Jag...

Onda Krusty vs. Simpsons Couch kostym - Treehouse of Horrors III

jag är övertygad om att den verkliga utmaningen i bygga en Halloween-kostym, kommer upp med en ursprungliga konceptet. Jag är förvånad över maker gemenskapens förmåga att återge kostymer och tecken med precision och detaljrikedom. Kreativitet i energ...

Hulkbuster och Ironman

Min son och jag som Hulk Buster och Iron Man. ungefär 100 timmar gick in i byggnaden av två kostymer. För både kostymer, en grov kostnad på:$30,00 för skum33.00 $ för led-lampor$50,00 i misc material, limstift, exakt-o knivblad och målaJag är ledsen...

Starburst Mirror

detta Instructable visar dig hur man bygger en egen Starburst spegel. Jag hittade denna tutorial online och beslutade det saknade några bilder och några instruktioner så jag åter lägga ut den.Jag har inte en bild för varje steg som jag inte var plane...

Enkel lösning för att lägga till ljud till din pneumatiska prop

detta projekt var något jag gjorde innan jag verkligen förstod hur du använder mikrokontrollanter & deras sköldar. Jag ville bygga en Halloween prop som brukar kallas "Papperskorgen kan trauma" men jag hade mina egna begrepp i åtanke. Iställ...

Knex baja

den efterlängtade knex baja med fjäder laddas fjädring och stora monster mudder däckSteg 1: fjädring bygger alla dessa enskilda partsx2 sedan vidare till steg till för monteringSteg 2: susp. forts. hur man monterar upphängning (detta är samma på fram...

Knex Ball maskinelement - Elliptica

Hey guys!Detta är bara en boll maskinelement som jag gjort, tänkt att läggas på en befintlig maskin. Kolla in videon för att se hur det fungerar. Full kredit för konceptet går till KageKumo.Njut!~ IaCSteg 1: Reservdelslista Rods:Grön - 174Vit - 94Blå...

Kromatiska temperatur Display - Arduino kontrollerad RGB LED Infinity Mirror

Detta projekt var löst inspirerad av , en väderstation display vars färg är baserad på utomhustemperaturen. Jag hade en rumskompis College som hade en av dessa och det var mycket användbart, i Pittsburgh särskilt, att bara kasta en blick på färgen oc...

IKEA Infinity Mirror

Jag beslöt att försöka bygga en oändlighet spegel efter att ha sett detta inlägg här på instructables. Jag hade IKEA ram liggandes och beslutade att försöka använda den, och det var faktiskt en riktigt Gud passar för detta projekt.Du behöver:IKEA Rib...