Bygga en inomhus kanin burjag nyligen antagit en 2 år gammal holländsk dvärg, Oreo, från min lokala SPCA. Som en tillfällig lösning, jag hade honom i en gammal kanin bur, men det var ganska uppenbart att det inte var tillräckligt stor. Hö var ofta att bli dumpad i vatten skålen och Oreo flytta ständigt runt saker så att han kunde sträcka ut på den perfekta vinkeln.

Här är trä, bi-nivå kanin lägenhet jag gjorde honom istället. Den är stor nog för Oreo att sträcka ut i vilken riktning han vill, och det är fortfarande tillräckligt lätt för mig att bära själv. Det tog mig en full lördag eftermiddag för att bygga, men jag gillar att putter, och använde en hand såg för de flesta av nedskärningar, så din bygga tid kan vara ganska lite mindre.

Sammantaget innermåtten är 24 "x 30", och varje nivå är 18 "hög. De rekommendationer som jag hittat är 1sq ft / pund av kanin, så denna bur överstiger det som för mig.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dubbel kanin bur

Istället för att betala över 150 euro (+/-200 US-dollar) (några exempel) för en dubbel bur jag beslutat att bygga en för min flickvän.Vi råkar ha två exakt samma kanin Burs för inomhus.Min flickvän hade placerat dem på varandra bara för att se hur de...

Hur du enkelt rengöra hår från en kanin bur

Rengöra håret från en kanin bur kan vara en tidskrävande uppgift, men tipset i denna video visar dig hur du kan göra det enkelt....

Vad du behöver inuti en kanin bur

det är bra att veta vad du behöver inuti en kanin burFörst: du behöver en stor bur som mitt, eller du kan köpa eller göra en kanin condo.Steg 1: Matskål 1 matskål (jag satte vitakraft pellets inuti)Steg 2: Ett hö Rack jag har instruktionerna på hur m...

Bygga en liten kanin kaninbur

jag har tagit upp kaniner i nästan två år och under den tiden jag har byggt flera hutches. Några av mina mönster för dessa hutches härstammar från böckerna jag har läst på att öka kaniner och under åren jag har kommit med olika mönster. Varje gång ja...

Billiga kanin bur

kaniner behöver utrymme där de kan springa runt och hoppa. Jag köpte en bur till min kanin tänka att det ska vara okej men jag kände att de behövde mer utrymme så jag kom med detta!Vad du behöver är bara22 St pussel mattan.Mats endast kostnaderna för...

Bygga en inomhus/utomhus fack & tabell mittpunkten

Detta projekt är verkligen praktiskt för inomhus och ut och lagom till sommaren. Det är en transportör, server eller facket - vad du vill kalla det. Det är en riktigt enkel bygga och inte alltför många steg till den. Använda det för att föra mat och...

Hem fullvuxet ägg: Bygga din egen kyckling bur

att kunna växa de egna ägg kan vara mycket praktiskt i köket. Jag söm alltid slut på ägg när jag lagar mat saker och att göra en galen bindestreck till butik för att få ägg. Genom att odla dina egna ägg kan du aldrig köra över problemet med inte ha ä...

En ny typ av kanin bur Design med lagring kuber.

Min version av lagring kuber var att det fanns inga galler men ersatt med hård plast med design.Steg 1: Skaffa material Du behöver lagring kuber och en plast bas som du kan använda Korrugerad plast i valfri färg.Steg 2: Sedan utforma det hur du vill...

Metall kanin bur

Denna bur är enkelt och snabbt om du får ett djur snart.Steg 1: materialDu behöver 4 metallband, zip band som meany som du kan, 1 sax.Steg 2: Att sätta ihopFå zip band och metallen och bifoga metallstänger tillsammans med zip band i en rektangelform,...

Hur man gör en ram kit för en kanin bur

Wire kanin burar är normalt svävande över en släppa bricka, men det gör du genom något som kallas en ram kit. I den här videon visar vi dig hur du kan göra din egen ram kit och spara lite pengar över att köpa en....

Lyxiga utomhus kanin bur

vår dotter har förföljt oss i åratal att få något sällskapsdjur. Slutligen har vi gett och enades om att få vissa kaniner, men bara i trädgården. Titta genom valet av utomhus burar hittade jag dem antingen alldeles för liten för rimliga levnadsvillko...

Hur man bygger en inomhus bergvägg

så har du en comfy cozy vedkamin, men nu vad lägger du bakom det? inte använda nödvändigtvis torr vägg, om du inte gillar ditt hus i brand. du kunde hålla fibercement ombord på, även om det är ful som synden. Varför inte sätta en bergvägg?detta Instr...

Hur man gör en docka kanin bur/kaninbur

https://www.youtube.com/watch?v=EUZaO8EVyGg...

Hur man bygger en eremitkräfta (eller annan liten varelse) bur

detta instructable kommer att förse dig med information om hur man bygger en eremitkräfta bur. Om inte du är ett fan av eremitkräftor, kan du använda det för hamstrar. Eller ödlor. Eller möss. Eller... Ja, du får idén.Barnen bestämde de ville få erem...

Bygga en Sectional kaninbur

Om du är ny till att höja kaniner som en del av urban homesteading-projekt (som jag), kommer du att behöva ett hem för dem. Ett avelspar kan producera 8-10 kaniner per kull och jag är säker på katter och hundar kommer inte att vilja ge upp sina mysig...

House kanin Palace

i Israel, och förmodligen de flesta av världen, de flesta hus kaniner ges till barn, som hålla dem i små burar (billigt) och glömma bort dem efter en månad. Tragedin av Huskanin är dess låga pris. Kostnaderna för att ha en frisk och glad kanin är eno...

Inomhus fraktal HDTV antenn

denna antenndesign växte fram ur mina försök att bygga en inomhus HDTV antenn med fraktala mönster efter jag hade sett en TV-show och hade läst en artikel om användningen av fraktala mönster i mobiltelefon antenner, mitt mål var att designa en antenn...

Hur man gör en hopfällbar inomhus växa ljus Station för $40

Du kan spara mycket pengar genom att starta dina grönsaker och blomma frön inomhus. Det är inte svårt att växa frön i lampor. Denna video visar dig hur man bygger en inomhus växa ljus station för under $40.Du kan komprimera och lagra enheten när du i...

IKEA hylla förvandlats till en inomhus kretsloppsodling System

Det är November och temperaturen sjunker under noll (Celsius) redan, jag behöver flytta fisk från min balkong kretsloppsodling system (som införs här) inomhus.I stället för att sätta dem i ett vanligt akvarium med ett standardfilter, jag bestämde mig...