Bygga en musikstudio i ett hyreshusdet finns hela böcker skrivna om detta ämne, och även några andra instructables-- men eftersom varje projekt är unikt det är till hjälp, när du planerar din egen studio, att se så många olika lösningar som möjligt.

Du kan inte bygga en ljudstudio utan att först förstå vissa teori: rik_akashian diskuterade denna fråga. Den viktigaste delen att förstå är att sound proofing (blockerar ljudet, så andra inte hör dig och du inte hör dem) är mycket olik från sund behandling (gör ditt rum låter bra). Sedan denna studio byggdes för att blanda ljud och musik för film och TV i ett bostadsområde coop hyreshus i NYC, skulle både sound proofing och behandling vara nästan perfekt. Det fick också se bra ut för klienter... på en mycket stram budget.

I detta instructable snarare än en tutorial på faktiska byggandet jag kommer att diskutera design, med länkar till de materialen eller andra resurser. Detta inte är lättja, svär jag! Jag tycker bara det är mer användbart. Jag antar att om du bygger din studio du har grundläggande konstruktion färdigheter.

Se Steg
Relaterade Ämnen

BaW-Bot del 1: Bygga en Arduino på ett bräde

Detta är den första delen av våra BaW-Bot (klockor och visselpipor Bot) bygga-5 separata instructables som undersöka olika Arduino-relaterade tekniker, kombinera för att skapa en Bot med alla klockor-och-visselpipor.Del 1: Bygga en Arduino på ett brä...

Hur man bygger en Keezer med ett 3 tap torn (kylda Tower)

första saker först,Detta är min första instructable och har varit mycket spännande att publicera detta projekt. Jag älskar denna webbplats som jag är en gör-det-självare till max (driver min fru vansinne... lol) behaga bli slag på era kommentarer och...

Design och bygga steg för ett Prefab skjul

under ett senare steg, jag tog ner min prefab stål skjul och förde den till det nya huset. I vår gamla plats var plattformen Boden byggdes på tunn och placeras direkt på marken. Här, jag ville ha något kraftigare och mer väderbeständig, så jag satte...

Bygga på framsidan av ett Lego hus

denna modell av framsidan av en Lego hus är snabb och lätt att göra. Dina barn kommer att njuta av vad du har byggt på nolltid.Material som behövs:1:16 x 16 peg grön bas bit7: 2 x 4 peg blå bitar1: 2 x 4 peg dörren bit1: 2 x 8 peg blå bit8: 2 x 2 peg...

Geodetisk kupol: Bygga en lampa eller ett rymdskepp

Här är två scalabe leder för att göra din egen bucky bollar. Du kan hämta stl-filer, hugga upp bambu spett, och bygga den till den storlek du vill ha..."Det finns inget i en larv som talar om det ska vara en fjäril." - Buckminster FullerSteg 1:...

Bästa av 2009: bästa i varje kategori

För att fira slutet av året vi tittat redan på top 50 listor för kommentarer, åsikter och betyg, men denna gång ska vi bryta ner efter kategori. Nedan är den topp 10 listan för varje kategori i form av åsikter.Naturligtvis innebär är populära absolut...

Hur högtalarna fungerar och ett Intro till bygga en baslåda

artighet går till: www.digispeaker.com för bilden, tack digispeaker!INNAN vi börjar: Jag för en, är mycket öppen för konstruktiv kritik men några kommentarer som verkar vara sårande att andra och/eller detta instructable kan och skall tas bort. TackO...

Bygga ett barns Muskoka ordförande

några år sedan, jag designade denna särskilda Muskoka ordförande att ge till min brorson som en julklapp. Dessa är mer allmänt kallas Adirondack stolar i staterna. Jag bestämde mig för att detta också skulle vara ett stort projekt för min klass 11 tr...

Hur man bygger ett växthus - steg för steg Guide

HejJag byggde denna trädgård växthus med gamla fönster och återvunnet dörr.Täcka med poly. Storlek 15 ft x 25 ftByggnaden så här:Steg 1: hur att förankra ett växthus till markenSteg 2: Secure växthusgaser basen till ankareSteg 3: hur man bygger sidan...

Hur man bygger en skum teardrop trailer. ruttna bevis, välisolerad och superlätta

På ett sätt är teardrop campare en bra påminnelse om den gamla amerikanska västern, det att pionjärer, Nybyggare, upptäcktsresande och cowboys upptäckt, och att infödingarna hade vetat hela tiden. Nybyggarna med sina Conestoga vagnar och chuck vagnen...

Bygga en stationär dator från delar

De flesta köper sina datorer ihop helt. Hur är det roligt?Jag bygger datorer från delar eftersom den resulterande datorn har exakt de funktioner som jag vill. Bygga en dator kan spara pengar om du redan har några av delarna från din förra dator (som...

Nybörjarguide till OpenGL: Bygg din egen CAD-program

Min Autodesk Maya elevtillstånd löpt ut nyligen. Så jag gjorde vad någon skulle göra, bygga min egen 3D CAD-programvara (se upp Autodesk).Så jag började skriva mitt program i C++ använder OpenGL, SDL och i ungefär en vecka, detta var resultatet.Några...

Bygga en 1:1 skala Portal pistol med ljus

Inledning:Detta Instructable kommer detalj processen jag gick igenom samtidigt bygga min egen Aperture Science handdator av Portal [AKA den "Portal pistol"] från Valve-spel Portal & Portal 2. Om Portal pistolen är i fokus för detta bygga, pr...

Bygga en infälld förvaringsskåp

min fru ville ha någonstans att lagra hennes kryddor så att de inte skulle vara alla staplade i ett skåp. Eftersom jag är förtjust i "hemliga fack", bestämde jag mig att bygga några hyllor i en hålighet i köksväggen och bygga en dörr som skulle...

Bygga en anpassad materiel för Springfield M1A

jag är ett stort fan av M1A gevär i alla det är konfigurationer - det är korrekt, kul att skjuta, och tillförlitlig som städ (och nästan lika tung - lol)- men även det kan förbättras. Jag gillar också pistolgrepp lager - mest för att jag finner dem m...

BaW-Bot del 2: Bygga motor-controller & kropp

detta är den andra delen av vår BaW-Bot (klockor och visselpipor Bot) bygga-5 separata instructables som undersöka olika Arduino-relaterade tekniker, kombinera för att skapa en Bot med alla klockor-och-visselpipor.Del 1: Bygga en Arduino på ett bräde...

Bygga en Halloween Seismometer för Under $5

jag vilja stoppa i Dollar Tree butiken när jag får en chans. Jag söker efter någon ny $1prydnadssaker som vicka eller blinka eller göra ljud eftersom det innebär att det kan vara en motoreller LED eller högtalare som jag kan återanvända. Denna månad...

Hur man bygger en riktigt komplicerat arbetsbänk i en helg!

Nu finns det en hel del videor och tutorials ute för att bygga den enklaste workbench någonsin i en helg med bara 3/4" plywood och vissa 2 x 4... men, alla dessa bänkar är bokstavligen bara en bordsskiva med ben och ibland en hylla. Så, jag vill inte...

Havsskum kajak, osänkbara skum kajak alla kan bygga, 16 pund och åtta fötter kul

kan du skära en knaprig bagel med en kniv, sticka en smörgås tillsammans med mayo, riv ost, skär tunt tyg med sax, sträcka rynkor ut lakan och rulla färg på en vägg? Då kan du bygga denna båt!Jag har byggt sju små kajaker under åren, alla har varit f...