Bygga en pneumatisk Cylinderjag behövde en elektroniskt styrd Pneumatisk cylinder för ett kommande projekt som jag för närvarande designar. Jag såg till att köpa en, men det visar sig att de är långt över min budget. Titta igenom garaget fick mig att tänka att jag skulle kunna bygga en av några VVS bitar och bobs och ansluta den till min kompressor.

Efter timmar av förklara exakt varför detta var så viktigt, gick min fru att jag borde göra det. Tja, egentligen är det inte ske. Jag förklarade det för henne, och hon tittade på mig som om jag har två huvuden, och tyst accepterat att jag skulle göra det ändå.

Detta är en preliminär bygga av cylindern, precis som ett proof-of-concept. Jag byggde det för att kunna tas isär (ingenting är permanent limmade). Jag hade tänkt att detta kan göra den slutliga produkten svagare, men det visade sig vara starkare än jag hade väntat. Jag kan sluta med den här metoden för att bygga den slutliga en som matchar kraven på storlek, så att jag kan återanvända så många delar som möjligt om behov uppstår.

För detta bygga, det finns några delar som är måsten, men allt annat var sydde ihop från vad jag hade sparka runt i garaget. Känn dig fri att ändra, ersätta och improvisera om du ska bygga en själv.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en pneumatisk luftgevär

jag har alltid haft att göra pneumatisk potatis kanoner. Det är alltid kul att finnas med en pistol som skjuter något du kan passa i tunnan. Så jag har beslutat att lägga upp en av mina nyare build-versioner av en liten kaliber potatis kanon. Detta ä...

Hur man bygger en snabb och enkel pneumatisk prop för Halloween

en stund sedan, någon postat en instructable på en Halloween pneumatiska som "poppade" ur en giftigt avfall kan. Jag ville bygga det, men jag hade inte någon av utrustningen och jag något sparsam så jag bestämde sig för att se om jag skulle kunn...

Bygga en Pneumatiskt manövrerad Yeti i en bur för en Halloween Haunted House

detta Pneumatiskt manövrerad, bur Yeti var en del av 2005 Occidental Haunted House som var en idé av Dale Dougherty, redaktör för göra. En gigantisk Pneumatisk cylinder gör apan marionett verkar som om man försöker bryta sig ut ur buren. Dolda air li...

University of Cincinnati CCM pneumatiska projekt falla 2015 - pneumatisk Sci-Fi dörren

Hej, är mitt namn Lex Ortiz. Jag är en Junior teknisk direktör vid University of Cincinnati och idag, vi ska bygga en pneumatisk Sci Fi dörr.Saker du behöver:28" stroke pneumatisk CylinderPneumatiska slangar och flödeskontrollPneumatiska 5:3 ventil2...

6 hjul R/C skottkärra med pneumatiska dumpa

Detta projekt startade ut liv kommer för att bli en r/c gräsklippare. Det har nu gått till denna sex hjul skapelse. Om du inte kan se ovan video klicka här.Steg 1: uppdatering! SE VIDEON NEDAN. Tack.Steg 2: Robot: material & verktygMaterial: Elektris...

Autonoma Sumo bekämpa Robot med pneumatiska Flipper - hur man

denna Sumo Bot utformad, byggdes, programmerad och testade under en 12 veckors period för en av mitt sista år engineering klasser. Syftet var att konstruera och bygga en lätt helt självständiga sumo kämpar robot för en i klassen Sumo Bot konkurrens....

Pneumatiska klo

så jag hade en ganska stor luft cylinder, magnetventil, lite av tristess och en luftkompressor. Resultatet? En metall-krossning, komiskt stort pneumatiska klo :D Vem skulle inte vilja en?Jordluckraren tog mig ungefär en dag att bygga och kostade mig...

Enkel lösning för att lägga till ljud till din pneumatiska prop

detta projekt var något jag gjorde innan jag verkligen förstod hur du använder mikrokontrollanter & deras sköldar. Jag ville bygga en Halloween prop som brukar kallas "Papperskorgen kan trauma" men jag hade mina egna begrepp i åtanke. Iställ...

University of Cincinnati CCM pneumatiska projekt falla 2015 (kan kross)

Detta är mitt sista projekt för "Pneumatik för Theater" klass, hösten 2015. Jag är en ljusdesign och teknik student på universitet Cincinnati College-Conservatory of Music. Mitt namn är Brendan Watts, graderade jag med min BFA i ljusdesign och t...

Göra det regn ner choklad! På riktigt! Här är hur du gör din egen pneumatiska godis kanon!

Vara den coolaste personen på blocket genom att bygga en pneumatisk anordning som kommer att lansera godis 100 fötter i luften, och göra det regna ner alla typer av sockerhaltiga godsaker!Det är kul att göra, och en stor hit på födelsedagskalas!www.t...

Pneumatiska Halloween Lunger

Detta Instructable visar dig hur man styr en pneumatisk kolv med en Arduino att animera en Halloween lunger prop. Projektet består av en Arduino Uno styrelse, Pneumatisk cylinder, magnetventil och Halloween prop. En Pneumatisk cylinder kan leverera m...

Pneumatiska Animatronic Lego orm

Jag blev uttråkad...För detta instructable jag behövde två anpassade saker gjorda-detta och detta.Steg 1: materialEn...LEGO pneumatiska luftpumpLEGO pneumatisk ventilTillval-pneumatisk lufttank.För varje segmentLEGO pneumatiska slangar (cirka sex inc...

Pneumatiska prickskyttegevär

detta är en stor nybörjare projekt för någon som vill bygga en pneumatisk potatis kanon. prissättning är rimligt, att vara runt $50 - $60. tog mig bara en timme att bygga. Det enda som jag skulle vilja ändra är handtaget, det borde vara större att hå...

Zombie Apocalypse Quarantine Compound

Vi har haft några bra Halloween temafester genom åren, och vi beslutade att 2015 var året av Zombie apokalyps. Vi har satt ihop en enda Instructable visar den hela "forskning anläggning och karantän sammansatta":), som innehåller sex animerade d...

Tower of Terror

Tower of Terror är en 14 fot lång Halloween dekoration och är en del av min 2014 Halloween display. Uppkallad efter Disney rida i Disney World, utför denna hiss alla åtgärder som en riktig hiss gör:Nederkant dörrar både öppna och stänga.Den övre dörr...

Hur man skriver in Instructables och populärvetenskap "Använda den igen!" Tävling

Contest resultat har postats här.Inom räckhåll för mig just nu finns det tre elmotorer (två från sladdlösa borrmaskiner, en från en R/C bil), 10 ampere av H-broar, 30 watt solpaneler, en förmodligen bruten trådlös router, 10 kiselskivor (vissa med te...

Hemgjord Magic Lamp kortet Box

en robot är en virtuell eller mekaniska konstgjorda agent. I praktiken är det oftast en elektro-mekanisk maskin som styrs av datorn eller elektroniska programmering, och således kunna göra uppgifter på egen hand (http://en.wikipedia.org/wiki/Robot)....

Fotkontakten drivs sandblästring System

min flickvän har en sandblästring setup att hon köpte ett par år sedan för att starta sitt eget företag. Hon mestadels glas gravyr men ville också kunna göra trä och stenprodukter. Det grus som hon använder är mycket dyrt och skulle förstöras om det...

Air drivs PVC vatten dumpventil

För ett kommande Maker Faire projekt, jag behövde en billig, air drivs ventil att snabbt dumpa en kolumn med vatten. Efter att titta på vad som fanns tillgängligt kommersiellt, inte kunde billigt portion erhållas.Så efter lite funderande och en proto...