Bygga en RC luftskepp för mindre än $13ett av temana i min RC luftskepp projekt är att bygga dem mindre och mindre. Först, eftersom jag gillar små saker, men också att spara på helium.

Med lätta RC växel oftast väcker dock bygga kostnaden. Så i detta projekt utforskade jag hacking en billig leksak RC bil (skala 1/64) för RC redskap. Det visade sig vara ganska enkelt. En sak var mindre så: hantera det mycket tunt spårvidd koppartråd dessa mikro bilar använder för deras magnetiska styrning manöverdon. Dock arbetade en verkstad, jag på lättare alternativ, som visas i det sista steget.

Den billigaste versionen använder en 11" latex ballong (en gemensam partiet ballong), väl pumpade med helium att bära ca 10g. Propellrar är mycket enkel och gjorda från grunden (se steg 5).

Resultatet är litet luftskepp som är lämplig att flyga i hemmet eller i något större hallar. Det kan även slåss något mindre luft formulerar, men som för varje litet luftskepp, glömma om att flyga utomhus.

Vikten av luftskepp trimmas tills det sjunker långsamt när ingen makt används. Största motorn driver det framåt och uppåt samtidigt. Dosering av framlänges kommandot kan flyga på mer eller mindre samma nivå. Styra vänster och höger är gjort med en svans motor. Kontrollerna på dessa billiga och små RC bilar är på / av, inte proportionellt. Men faktiskt som fungerar bättre för luftskepp än för bilar, som med luftskepp kan du använda dess tröghet till din fördel.

Flygtider överstiga enkelt körtiden för den ursprungliga Mini Racer används, att nå över 15 minuter.

Här är en video av luftskepp flyger:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en elektrisk cykel för mindre än $100

Ja, det går faktiskt att bygga en elektrisk cykel för under $100. Hemligheten att göra detta är... får det mesta av ditt material gratis! Nu inte är jag bara kommer för att förvandla dig förlora och säga gå hitta det här heller. Det finns några knep...

Lätt bygga brännande Laser för mindre än $20

I detta Instructable kommer jag visa dig hur jag byggde min egen brännande laser, inklusive drivkrets, lasern är duglig till bränna genom eltejp, svart plast och ljus matcher med Sharpie på dem (jag ska låta dig räkna ut vad som händer med Sharpies p...

Hur man bygger en Artists Studio för mindre än $100

För alla er artister där ute som skulle älska att ha din egen lilla utrymme för att arbeta på dina skapelser fri från distraktioner!Okej. Hitta en liten bit mark eller rensa ut ett hörn i din bakgård. Nivå marken, eller i mitt fall tillbringa några v...

Hur man bygger en kartong kajak för mindre än 40$ (uppdaterad med mallen)

bestämde jag mig att bygga en kajak av kartong med en plywood laminering teknik för att göra tillräckligt stark kartong. I princip kartong har ett korn som trä, så du bara ändra grain riktning med varje lager, som de gör när de gör plywood och viola,...

En annan luftskepp ögonblick: förbättrad WiRC fjärrkontroll

bygga min första IOS/Android avlägsen kontrollerade luftskepp med Video Feedback, under min Artist i hemvist på Instructables (juli 2013), var ett stort projekt.Men snart kom dilemmat att lämna på Instructables eller ta det hem. Lösningen var naturli...

Pico luftskepp

är här 3 gram (total tom massa, inklusive ballong) airship världens minsta RC luftskepp?När en utmaning är inställd att göra något stort eller litet (Mikeasaurus' denna månads utmaning: stora och små) det är uppenbart för mig att gå för något litet,...

Sub-Micro (spion) luftskepp byggnad med hackad servon

denna kompatibel beskriver bygga inomhus RC luftskepp framdrivningssätt omkring 10g, lämpliga för användning med en gemensam 11" latex ballong. Med en 14" eller större ballong har en lastkapacitet för en miniatyr kamera för vardagsrum (eller wor...

Bygga en inomhus kanin bur

jag nyligen antagit en 2 år gammal holländsk dvärg, Oreo, från min lokala SPCA. Som en tillfällig lösning, jag hade honom i en gammal kanin bur, men det var ganska uppenbart att det inte var tillräckligt stor. Hö var ofta att bli dumpad i vatten skål...

Havsskum kajak, osänkbara skum kajak alla kan bygga, 16 pund och åtta fötter kul

kan du skära en knaprig bagel med en kniv, sticka en smörgås tillsammans med mayo, riv ost, skär tunt tyg med sax, sträcka rynkor ut lakan och rulla färg på en vägg? Då kan du bygga denna båt!Jag har byggt sju små kajaker under åren, alla har varit f...

Hur man bygger en trä segelbåt

Jag har velat kombinera mina två favorit hobbies - träbearbetning och segling för en lång tid, så jag tänkte jag skulle bygga en båt. Det har fått klassiska linjer och ser så bländande i solskenet att människor ständigt stoppa mig på båten rampen att...

Hur man bygger en kall ram & få ett hopp om våren

varför betala $100 eller mer för en kall ram när du kan bygga din egen för mycket mindre? Gå här för instruktioner....

Hur man bygger en "bang i en låda"

detta är min första instructable, så jag hoppas på kommentarer om vad som är bra och vad kan vara bättre."Bang i en låda" är en kartong som innehåller en ballong som dyker när lådan öppnas, det är tänkt att användas som ett practical joke eller...

Hur man bygger en snabb och enkel pneumatisk prop för Halloween

en stund sedan, någon postat en instructable på en Halloween pneumatiska som "poppade" ur en giftigt avfall kan. Jag ville bygga det, men jag hade inte någon av utrustningen och jag något sparsam så jag bestämde sig för att se om jag skulle kunn...

Hur man bygger en Daft Punk tabell replika

tanken är att bygga en replika av Daft Punk bordet säljs på Habitat, mycket trevligt, men så länge jag vet inte säljs längre.Byggprocessen är inte särskilt komplicerat, svåraste är att bestämma allt din startpunkt är noll. Jag kunde få några idéer om...

Enkla arduino robot för mindre än 10€

Hej, i denna tutorial kommer att vi bygga en enkel robot för mindre än 10 €. Förvänta dig inte något mirakel från den. Det kan tjäna som en leksak eller som ett stöd till lärande programmering och robotteknik. Tack vare dess 2 sensorer kan den funger...

Bygga en 30$ laser Scanner

IntroduktionDetta instructable hjälper dig att bygga en 3D-scanner för mindre än $30, eller ens $12 om du redan har en USB webbkamera.Se prislapp och begränsningar av kommersiella skannrar jag beslutat att utmana mig själv att bygga min egen. Det sku...

Hur man bygger en soft air-kurs

detta är hur man bygger en mjuk flygbas som har en anfallande sida och en försvarande sida.Steg 1: Främsta försvarare vägg Det är där den försvarare start.1. hitta 6 rejäla stockar över 6 ft lång.2. Gräv 6 hål om en och en halv fot djup och en fot ap...

Battle Blimps

Slaget vid luftskepp är Bluetooth/RFDuino-kontrollerade luftskepp avsedd för verkligt vansinniga kämpar. Vi har utvecklat dem ska fyllas med vätgas för explosiva strider på Burning Man, men denna design fungerar även fylld med helium för duellerande...

100" geodetisk kupol för kretsloppsodling

ju större en kupol blir, desto bättre det är energieffektivitet.Tack för att titta på min post. Jag kommer lägga Instructables för alla aspekter av projektet som vi slutföra dem.När jag får frågan om att bygga en kretsloppsodling center som har en yt...