Bygga Quadcopters, drönare och Uav: s-en förklaring och lätt bygga av en grundläggande Quad.Så du är intresserad av Quadcopters, Quadrotors, UAV, drönare och vad de kallar dem.
Men vilka är de består av, och varför? Kan jag bygga en eller är de för mer avancerade elektroniska typ individer.
Väl aldrig rädsla. Jag presentera en grundläggande översikt och bygga av en grundläggande quadcopter i sin helhet.
(runt $220 plus frakt inte inklusive sändare, mottagare eller lipo laddare)
Om din mer avancerad och tekniskt kunniga kan du välja att designa din egen uppställningar men för resten av er skulle jag råda att hålla sig till de komponenter som anges om det är möjligt att säkerställa att allt fungerar väl. Som sagt ramen och batterier kan vara olika. Jag skulle råda batterierna vara liknande storlek eller du kommer att få mindre flygtid. Jag Pensla över komponenter för att ge en grundläggande förståelse för vad de är för mycket. Om något är oklart Välkommen att ställa frågor eller ens slå några forum eller google det själv eftersom det är hur jag lärde mig allt detta.

Jag kommer inte täcka fpv, groundstations eller autonoma drönare i detta som om lätt kan förvirra folk så jag kan göra en annan instructable för dem en annan gång kanske.

Förhoppningsvis du njuta av min första instructable.
Om jag får ett bra svar kan jag göra en annan.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en Android grundläggande programmerbara Tank för mindre än $50,00

The Smartphone baserad robot tank är s stort projekt att bygga med dina barn. Projektet kan avslutas inom en timme och kräver ingen lödning eller speciella verktyg. När du är klar, bara ladda ner och installera programmet EMGRobotics Audio Robot på t...

FPV markstationer - enkel guide och en grundläggande översikt över min GS bygga

TackDess varit 6 månader sedan min senaste instructable.Tack till de många människor som gillade och röstade för min sista. Dess på grund av dig jag har gjort tid att skriva denna FPV markstation instructable!!! WOOOOO.Om du tycker att detta hjälper...

Bygga en bågreaktorn med grundläggande verktyg och kompetens

jag trodde det skulle vara häftigt att gå som Tony Stark för Halloween, och jag vände mig till Instructables för idéer om hur man bygger en bågreaktorn. Problemet är att de bästa och mest korrekta Arc reaktorerna på webbplatsen som Honus' och Kyling...

3D-modellering med drönare och AutoDesk® resumé 360™

Hej alla,Jag vill dela mina erfarenheter med 3D-modellering en arkeologisk struktur som kallas "Midas Monument" med en drönare ligger på Yazılıkaya, Turkiet. Det var relativt lätt uppgift, om du har rätt hårdvara och programvara. Och jag vill ta...

Hur man bygger en enkel och grundläggande dubbla tomat behållare med vatten behållaren

Wow! En massa ord för att säga två fem gallon färg hinkar sätta ihop så att du har en säkerhetskopia vatten behållaren i botten. Tomater växer riktigt bra i behållare men du kan inte låta dem torka ut även för en dag. Jag rekommenderar en 5 gallon hi...

Lär dig grundläggande Breakdancing fryser och fotarbete

syftet med detta Instructable är att gå igenom stegen för att utföra grundläggande breakdancing drag. Breakdancing är en hel del roligt, bra övning, och är ganska imponerande om du tränar tillräckligt för att få det att se bra. Alla som är i ganska g...

Grundläggande CMD spel (körbar och kod textfil ingår i länkar)

jag skrev ett spel i C-språket som körs i Kommandotolken.Den använder wasd-tangenterna för att flytta en 0 runt i ett hav av * s.Du kan ange upp till 6 wasd-tangenterna och tryck enter.Detta gör att du kan flytta en ruta i taget eller flytta många ru...

Bygga en Gaming dator, eller lära sig de grundläggande delarna

Min son älskar teknik, vi har byggt en massa projekt tillsammans men detta är hans favorit. Detta gaming dator är hans stolthet och glädje. Den kan hantera alla av hans spel, streaming & inspelning behov, FPS är top notch och den grafiska kvaliteten...

Kul med linjal och passare - grundläggande geometriska konstruktioner.

Med förekomsten av ritprogram, jag har märkt att vissa färdigheter verkar vara bleknar bort.Detta Instructable är resultatet av en begäran * för en disposition av några av dessa färdigheter. Om du redan kan använda en linjal och kompass, detta är int...

Justerbar utarbetandet bord med grundläggande verktyg och material

jag har spelat runt med tanken på att få mig en liten utarbetandet bord, som jag hittar den justerbar vinkeln ganska bekväm för ett antal olika saker: Rita, läsa, skriva, arbetar med tangentbord/mus, etc. Först testade jag det ut genom att bara sätta...

Bygga en grundläggande lap steel-gitarr

i detta, min första Instructable, kommer jag försöka krönika byggandet av en enkel Lap Steel guitar. Ansvarsfriskrivning; elverktyg och skarp skärande verktyg kommer att användas och jag tar inget ansvar för människor som använder dessa saker slarvig...

Grundläggande Live fälla för kaniner, ekorrar och andra djur

En eller annan anledning har jag funnit mig själv i behov av en lätt live fälla för olika smådjur. Detta inkluderar lurviga trädgård inkräktare, förrymd husdjur, oönskade vinden invånare och kanske den semester som känner som påskharen.Steg 1: Materi...

Grundläggande konst-bot målning och ram av återvunnen metall -

Följande är en enkel guide för ett grundläggande projekt som gör att du kan återanvända en bit av gammal utrustning för att skapa en utmärkt och unik ram för ett konstverk.I detta fall, har jag använt den solo cup art roboten från en annan Instructab...

Grundläggande arbetsflöde för 3D-design i Sketchup och 3D-utskrifter @ home:

jag har haft några folk frågar mig om min process för 3D utskrift och tänkte jag skulle dela en hög gå igenom med hjälp av Sketchup till design och en MakerBot Thing-O-Matic fysiskt skriva ut mina mönster hemma i min lilla lilla kontor, i min lilla l...

Bygga en mänsklig förbättring enhet (grundläggande TDC leverans)

Webbplats för olika TDC placeringar och effekter.Visa detta projekt i samband med mitt liv och inriktad på min egen webbplats här om du vill.Edit: Vill du hårdvara för att göra TAC och tRNS förutom TDC, jag har byggt lite av det också.Jag blev förvån...

Skeksil, mörka Crystal Chamberlain (How-to version) del #1, struktur och grundläggande form.

Innan jag börjar, det är värt att notera att detta projekt var varken snabbt eller billigt. Det tog flera månader av hårda arbete för att nå ett stadium som jag kände att projektet var fullständig.Som sagt, är att slutföra ett projekt av denna omfatt...

Pirat karta tallrik (stort dia svarvning och grundläggande pyrography)

Jag har några större plattor av kamfer laurel prova stor diameter vrida och 2 av dem hade ganska vanligt korn så jag tänkte på en av dem jag skulle prova pyrography. Detta var ett stort experiment och Im nöjd med hur det blev med tanke på min begräns...

Grundläggande cykel tricks och kompetens

Ok detta är min instructable om dina grundläggande cykel trick, så långt jag som omfattar:* Bilder* Wheelies* Stoppies eller Endos* Bunnyhops* Hoppa* Andra bitar här och där.Detta instructable är sannolikt att läggas till då och då, men eftersom jag...

Arduino nybörjare och grundläggande elektronik Kit Primer

lärde jag mig att en av mina systerdöttrar hade ett intresse för programmering. Hon arbetade med robotics på gymnasiet och har en sommar praktikplats där de hade Arduinos. Jag tror att hon kunde låna en Arduino för att experimentera med hemma men var...