C(ircumference)/d(iameter) = pi! som representeras av min Strawberry & Lemon Curd hela vete Piedetta recept är för en jordgubbe och lemon curd paj med en fullkornsvete pate brisee.

Jag använde denna paj att representera Pi är lika med omkrets delat med diameter. I bilden ovan bildar den yttre skorpan ett C (för omkrets), med en linje genom mitten som representerar dess diameter (notera av "d") och ett tecken på division. Vid kanterna av C är en likhetstecknet som alla tillsammans utgör "C/d = pi(e)"

Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den perfekta Dr. Som Fez och mini fez

Vill veta hur man gör den perfekta Dr som Fes.Med den här guiden, kan du göra fez som är hög kvalitet och långvariga också så mycket elegant.Väl här är det. Min officiella sätt att göra fezes!Använd inte denna tutorial för att göra produkter att sälj...

Mina personliga favoriter som inte är mina Faberge tolkningar!

Folk frågar alltid som är mina favoriter av hundratals ägg som jag skapat. Jag har valt mina tre favoriter. Först är en upplyst skåp rhea ägg där jag har ca 12 små och mycket små ägg inredda och placeras på två hyllplan. Detta var designad av en av m...

Återanvända glödlampor: som odlare eller mini terrarier

glödlampor kan återvinnas i många former och användningsområden, även om inte en ny idé, kolla denna sida om återanvända glödlampa för kemiska glasvaror testare , ganska cool, och här är en till med samma idé för en hängande vas och för salt och peep...

Aloo Paratha (hela vete tunnbröd med potatis fyllning)

Aloo paratha recept är paratha fyllda med kryddad aloo eller potatis blandning. Aloo (potatis) eller blandning kan göras enligt din smak och arom. Fyllningen som jag presenterar här är mycket enkel och lätt att göra. Denna hela vete tunnbröd med pota...

Hand sydda datorväskan

Yay! Handsydda laptop fall!För dem som bor i Australien, är det för min fri regering laptop som jag fick i år. = DProblemet med laptop så att gavs redan var att det finns 149 eller så att andra människor i skolan med exakt samma en. T.T.Och således h...

Lätt croissanter

Jag började göra croissanter under de senaste åren. Jag älskar absolut dem, liksom min man. De kan vara mycket tidskrävande och recept jag har hittat många gör dem mycket skrämmande. Detta recept bygger bort av receptet från Sarabeth's Bakery i New Y...

Laptop lack

i princip, allt detta kom till stånd när jag köpte en laptop bort av en medarbetare för 13 USD. Ju mer jag tittade på den desto mer utseendet missnöjd mig. Efter muddring interweb, vore det enda alternativ som verkligen skulle passa mina behov att må...

Använda Cortana att styra din LinkIt en!

IntroduktionDet finns ny teknik runt omkring oss och bara fler kommer varje dag. Vår micro styrenheter blir snabbare, är telefoner blir smartare och molnet blir starkare. Med all denna nya teknik alla frågar sig: Hur kan jag utnyttja det hela?Tja, ko...

Hur till: Bygg en grundläggande 2 våningshus i Minecraft!

Hello everybody!Jag är tillbaka med en annan enkel och rolig minecraft tutorial... orsaken inte im göra dessa instructables är eftersom skolan har börjat (BOOOOOO) en jag har kunnat hantverk så mycketMen som jag alltid säger jag hoppas du gillar dett...

Ritning på Canvas skor Guide

Tja, jag har egentligen inte mycket av en ryggen historien här än jag av misstag tvättade vita skor med svarta skor och de födde en Frankenstein hög med sopor. Nu är detta gamla skolan canvas skor som jag hade köpt på Wal-Mart ungefär två år sedan. O...

Goggle i Steampunk stil med användning som 3D eller solglasögon

min första Instructable - vänligen don´t vara så svårt.I´m en drömmare och jag är fylld med fantasi och idéer. De flesta idéer bo på mig länge och växa till något annat, ibland de dö och ibland there´s en gnista som omöjliggör en idé att vänta längre...

Göra en 3D tryckt kretskort som fungerar

Liksom många individer och organisationer som behöver skapa mönsterkort (eller PCB) för hobby eller kommersiella projekt, vi ville ha ett sätt att snabbt tillverka arbetar PCB enligt en intern process som inte inbegriper skickar varje iteration av vå...

Hur man lagrar en momentan knapptryckning som ett menyval

Jag vill trycka på en knapp för att ändra läge där min skiss körs. Så, knappen fungerar som ett menyval, att välja läge 0, 1-läge, läge 2 och så vidare. Beroende på vilket läge jag väljer, gör skissen olika saker.Jag vill också mitt val att bli ihågk...

Program som varje dator användare bör installera

väl har jag sammanställt en lista över program som jag tror, oavsett vad din dator erfarenhet, ska vara installerad på din dator...Steg 1: Antivirusprogram Så finns det tre olika gratis anti-virus program som fått höga betyg, och alla tre är bra nog...

SelfiesBot — Twitterbot som tar Selfies med smaken Pi

SelfiesBot är en Twitterbot som tar... Selfies! Twitter feed för är här.SelfiesBot är en skulptur som använder en Raspberry Pi att ta ett foto, förhandsgranska och sedan skicka det till sin Twitter-konto.Detta Instructable kommer att ge information o...

Läkare som Tardis Costume

The Calgary Comic Expo kom och min son ville gå i kostym i år. Jag hade bara två veckor att arbeta med detta innan mässan så jag hade att komma med något snabbt. När jag frågade honom om han ville gå som Tardis från Dr som fick jag ett stort Ja!Denna...

10 steg till din egen logotyp i Inkscape (gratis) och använda kreativa marknaden for dummies som mig

HejLedsen för den långa titeln. Jag har några bekännelser också. Först är min ritning och konstruktionsarbeten färdigheter inte ens detsamma av en finger målare. Det andra tjäna jag inte pengar, så jag har alltid att göra saker som kan köpas, inklusi...

"Söt som Pi" Cross Stitch

våra två årsjubileum just passerat och jag ville göra något speciell för min pojkvän. Att veta att han är en HYOOGE älskare av ordlekar (och nerdery), kom jag upp med idén att göra honom en "punny" korsstygn.Har aldrig korsa sydda innan, var det...

Hur du får ditt första jobb (som nyutexaminerad)

att äntligen ha uppnått som ofta drömde om mål, att få mitt första riktiga jobb, jag tänkte jag skulle dela lite om mina erfarenheter och vad som fungerade för mig. Med ekonomin att vara vad det är, speciellt här i Michigan kör spänning högt för exam...