Cajon: Sko monterad ShakerHej cajon trummisar av

I min första Instructable vill jag visa dig en enkel lite tillägg du kan göra att krydda upp din cajon grooves. Jag älskar ljudet av en "shiick, shiick, shiick" (som är min shaker ljud) om fastställande av en puls bakom en cajon solo. Du kan låta din fot hålla tiden medan händerna ta publikens öron för skjutsen av sina liv!

YouTube-klipp är ett exempel på att sätta en shaker på din sko medan du spelar cajon. Det är svalare än det låter, lovar jag. Jag menar, det låter faktiskt cool! Att en är en större shaker så jag lindade det bara på med förpackningstejpen - detta Instructable är en elegantare metod tror jag.

Låt oss nu gå igenom stegen för att sätta ihop, testning ut, och i slutet finns en läxa att hjälpa du får ut mesta möjliga av användande den!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Power skosnören - Auto snörning sko

Välkommen nya besökare!Kom ihåg detta Instructables var publicerade nästan 5 år sedan! Jag har lärt mig mycket sedan än, expanderat min verkstad, och försöker att göra Power skosnören till en livskraftig, snart att bli frisläppt produkt!Kolla in www....

Laser skär sko

Du behöver:1/4" träLaserskärareTrälimMenyfliksområdetSteg 1: Laser CutIngår det .svg .ai filerna och en storlek 8 sko.Dessa kan vara re-storlek att passa olika storlekar, men vi är dåliga på matte, så att du på egen hand.Graverad blå linje, och skära...

Gjutning/göra en del två gjutform av en anpassad Joby Gorillapod hot-sko Kameraadapter

Äger du en Joby Hybrid eller SLR zoom GorillaPod, en med stora blixtsko? Har du någonsin velat använda snabbkoppling klipp foten som kommer med GorillaPod på eller med en vanlig stativ eller andra kamerasystem du äger? Du kan inte eftersom du inte ha...

Kappa-rack med skjutbara sko lådor

min fru skulle bli galen med har ingenstans att göra kappor och skor. Hon visade mig några bilder av praktisk klädhängare och sko-rack och vi utformade och gjorde en tillsammans som är lätt att göra (det var vårt första verkliga projekt på Techshop S...

Sko bänk

Här är finish sko bänken.Steg 1: Detaljerade planerSkärplaner. Jag använde pocket hole snickeri.Steg 2: Bygga slaktkroppenMonterade ram.Steg 3: Hylla detaljAnvände 1/4 distanser.Steg 4: Finalen före färgningHär är vad sko bänken ser ut. Jag innehar s...

DIY antika vitkalkade sko-rack från gamla IKEA delar & skrot

så jag har problem många av oss står inför, särskilt i en stad där utrymmet är tight. För många skor och inte tillräckligt med lagringsutrymme. o_0 så jag beslutade att bygga ett skoställ och fick idén att använda vissa delar från en IKEA skrivbord k...

Flytande Pipe sko hylla

en billig, enkel och dekorativ lösning att hålla skor organiserad och från marken.Detta Instructable var inspirerad av både den ursprungliga (vilket var fel storlek) j-mig rack och de andratvå flytande rack som har gjort den DIY scenen nyligen. (vark...

Gör din egen snara Cajon

material:1/2" plywood (en halv plåt kommer att göra, använda en fin ren bit) ek, lönn, Björk, vad du vill1/4" plywood (ett stycke 12"x 18", du kan köpa en 2'x 2' på den stora låda butiken)1/8" Baltic björk plywood (detta är den sv...

Testors måla flaska Shaker

Jag använder lilla ¼ uns Testors modell målar.De är bra för små projekt. Färgen är utmärkt, täcker bra, döljer penselavtryck... du får bild. Men någon färg i små flaskor kan vara en verklig smärta. Det är särskilt sant för hög pigment färger som Test...

Sko-Shine-Box

Nu är det för varmt för att göra ett nytt projekt i Österrike. Så vill jag visa dig ett projekt jag gjorde för ett år sedan. Thats varför jag har inga steg-för steg-bilder, men jag hoppas jag kan illustrera en process att göra den sko-shine-box i all...

Ninja klättring-sko spikar

Hur man gör ett par ninja träd (eller vägg) klättring sko spikar** den bild som visas här är detaljhandeln version, finns i vissa butiker och online. Jag är recerateing demSteg 1: samla material och verktyg *** meddelande *** jag inte är ansvarig för...

Sticka tillbaka en sko sula.

Denna veteran sko slutligen hade det enda lossnat. Här är hur jag gjorde en snabb lösning på den.Steg 1: Limmet. Detta är ganska starkt lim gjorda lokalt. Det är en av mina favorit komponenter för projektet att göra.Steg 2: Att komma till stickning....

5 minut $5 Cocktail Shaker

en av mina favorit sida hobbies är att blanda drinkar. Jag kör en cocktail blogg, blanda upp en hel del recept och, som sådan, får frågan att få cocktails till massor av evenemang. När jag får frågan att få drinkar jag packa upp lämpliga ingredienser...

Duct Tape sko!

Steg 1: Samla material! Behöver du:-gamla flip flops - Duct tape - någon form av rep (jag använde paracord) - saxar - lättare (tillval. Jag är inte ansvarig för eventuella skador som du orsakar dig själv)Steg 2: bränna Bränner ändarna av paracord att...

Balett sko Makeover

jag i rengöring läge, så jag har separera allt jag äger i saker jag vill och saker jag inte längre. Dessa skor landade nästan i den fruktade högen två, och sen fick jag denna söta (och absurt girlie) lilla idé för dem!För mer mode och hem DIY projekt...

Stor rosett sko skor

ganska rosa rosetter pryder tårna i dessa glittriga siffror. du behöver ungefär en timme att få dem gjort.Steg 1: material och verktyg Du kommer att behöva: tyg lim, paljetter, sax, band, material och vissa skor.Steg 2: Paljett dem skönheter! Arbeta...

Trasiga sko? Sugru!

På något sätt, någonstans, min favorit par finskor lyckades förlora spetsen på enda av rätt sko. Som jag måste klä skor då - konserter, intervjuer, föreställningar – detta bör verkligen repareras. Jag kan skicka dem tillbaka till tillverkaren att var...

Sko Dye

min dotter köpte en ljus par skor för sommaren,men sa att hon skulle ha velat bruna paret istället.Butiken hade inte något bestånd av brun skon.Bara en väg runt den.Steg 1: Grejer Du behöver sko Dye, Latex eller gummi handskar, lacknafta, en mjuk tra...

Akryl sko hylla

vad: Custom byggt akryl sko hylla.Därför anpassade: Behövs en sko hylla som skulle passa min konstigt formad garderob.Därför akryl: Jag har tillgång till en laserskärare och jag ville experimentera med materialet som praxis för mitt nästa projekt.Jag...