Carrie Underwood - blåst bort (gitarr)Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en billig, ful och lätt att ta bort gitarr Killswitch

(ledsen för min engelska killar) går jag bygga detta, den ursprungliga idén ingår en fin pickward formade bas, men jag gjorde en "beta" version, ful, och band-bifogas original plektrumskydd, jag också gjorde ett misstag i en del av konstruktione...

Elgitarr Pickup

Hur du kan du bygga en pickup för en elgitarr med neodymiummagneter och vissa tråd? Musiker och ingenjörer vill veta! Bygga en verkade oss som ett bra sätt att lära sig om vad det innebär och hur man kan göras ganska lätt.Vår pickup är en enkel, lätt...

Hur jag målar mina teckningar med akvarell

detta är min första DIY projekt som jag hoppas du gillar det!De saker du behöver för detta projekt är:VattenVissa penslarAkvarellpapper eller canvasFärgPenna & radergummiSteg 1: Ritning du bild Det första steget är att rita din bild hur jag vill ha d...

Ta bort Tune-o-Matic bussningar från Les Paul gitarr

detta är ett snabbt och enkelt sätt att ta bort Tune-O-Matic bridge och svans piece bussningar från en Les Paul gitarr.Detta instructable visar hur till göra en billig och lätt att användaverktyg som kan användas för att ta bort bussningar för repara...

Cigar Box gitarr - Hur tar man bort halsen material...

Tja, här det är... #3. Jag har försökt att få tid att arbeta med detta. Jag blev tillfrågad om att göra en Instructable på detta någon gång sedan. Men nu har samlat mina bilder och steg.Först... Det finns många sätt att göra en Cigar Box gitarr. Men...

Ta bort tänjning gitarr scratchplate

Hej, när jag gick till min gitarr butik märkte de att min scratchplate var skev och sa att jag behövde köpa en ny. FEL! med denna enkla guide kan du unwarp din skev scratchplate (eller någon minne plast produkt) gratis!Steg 1: Vad du behöver; Ugnvärm...

Spela Guitar Hero med en riktig gitarr

detta instructable visar dig hur man bygger OpenChord.org V1 externa, en enhet som låter dig använda en riktig gitarr spela gitarr hjälte/Rock Band/Frets on Fire.Vi älskar att spela Rock Band, Guitar Hero och Frets on Fire. Men vet vi också att vi al...

Bygga en akustisk gitarr

Som med alla nya projekt som jag har försökt, varje steg på vägen är främmande för mig och några steg är förtjänt av min oro, medan andra visade lika oroande sig vara en bit av kakan. Detta projekt är en lärorik erfarenhet. Hur bra gitarr kommer att...

Gitarr förstärkare riktningsfunktionen modifieraren

bakgrund:Detta instructable är en direkt tillämpning av "Mitchell Doughnut" gitarr högtalare riktningsfunktionen modifieraren föreslagits av Jay Mitchell från The Gear Page diskussionsforum. Mest relevanta diskussionen kan hittas i högtalare rik...

Hämta, redigera och skriva ut din egen delar från McMaster-Carr

McMaster Carr är en fantastisk resurs. Det är väl utförda, informativ, omfattande... men ännu bättre, de ger gratis 3D-modeller för de flesta av deras delar. Inte alla, men många.Om du har tillgång till en 3D-skrivare, kan du skriva ut dessa delar sj...

Pärlstav Christmas Ornament med en gammal gitarr snöre!

jag hade varit på att göra smycken nyligen och det är förmodligen där denna idé kom från. Detta är en mycket enkel och lätt att göra jul prydnad gjord av crafting tråd, pärlor och ett par praktiska verktyg.Steg 1: Vad du behöver jag glömde att ta bil...

Gitarr Tie Dye skjorta

Hey momoluvers! Det är Momo och dag jag kommer att visa dig hur man gör detta verkligen unik tie dye skjorta. Jag har inte sett en hel del tutorials som denna, så jag tänkte jag skulle göra en själv! Jag hoppas du njuta av detta och glöm inte att rös...

Gitarr plocka fack julklappar

Förra året gjorde jag grytunderlägg för alla på min lilla CNC-maskin. I år sitt godis rätter och plocka brickor...Egentligen samma sak. bara skala det upp eller ner efter behov.Steg 1: Gitarr Silouhettes Du börjar med enkla siluetter. Om du vill göra...

18V mod (gitarrer med EMGs) i 2 minuter - TOOLLESS LÖDFRITT REVERSIBEL & nr nya delar

skär, gå med, tejpa. GJORT. (visas utanför gitarr för synlighet - använda * befintliga * klipp & inte kopplar loss!!!)Steg 1: dela befintliga 9v klipp Få till 9v klippet, noggrant ta bort bakre ärm och skär i två utan demontering eller skada antingen...

2 x 4 gitarr

Det finns massor av instructables på gitarr byggd med grundläggande verktyg och billiga material, men de flesta av dem titta och spela ganska grov (de är ändå kul ändå!). Jag syftade till att göra en riktigt bra gitarr som både spelar bra och ser bra...

En skit ändå snygg gitarr plocka hållare

detta är en enkel, snabb och billig instructable. Normalt min gitarr plockar fumla runt mitt hus, gig-bag, skrivbord eller på andra ställen...Så hittade jag en tom match-ruta om runt, och efter ett par mods, Voila! , en snygg pick-boxLåt oss komma ig...

En GITARR plocka hållare

förteckning över Material:1 paket av Sugru· 1 gitarr· 1 gitarr plocka· Matoljaskapa av: Arturo GuevaraSteg 1: Stålplåtbearbetning 1. - Öppna Sugru paketet, gjuta en liten boll eller sfärisk form och placera den på någon plats på gitarren (helst där d...

En fattig Person Guide till att köpa en gitarr

varje websight jag har sett som talar om hur du väljer och köpa en gitarr är riktad mot vuxna med pengar. Jag är inte ens i gymnasiet, så ingen av dessa hjälper mig! Jag har plockat upp en hel del trick av handeln från min farfar. Jag lär dig hur man...

Akustisk gitarr Pickup

förvandla din akustiska gitarr till en akustisk och elektrisk! Detta är en enkel och billig design som du kan göra hemma för att få det särskild en-av-en-slag ljud du har letat efter.Steg 1: Att göra Pickup Delar du behöver:1. Piezo summern Element2....