Cat Armor - 3D PrintedSe videon ovan för berättelsen.

1. Hämta de 3D utskrivbara STL-filerna. Skriva ut på 200-300 mikron med 3 skal. Stöder och flottar för bättre resultat.

2. Anslut alla färdiga 3D tryckta bitar att se ut som bilderna ovan. Du kan också använda mässing fästelement ansluta katt rustning.

3. se om din katt kommer att bära den.

Relaterade Ämnen

Kvinnliga Blademaster Barioth Armor

Hej där, jag är Björn och jag ska visa dig hur man gör Barioth kvinnliga blademaster armor från CAPCOMS spelserie, Monster Hunter. Tekniskt, jag ska berätta hur jag lärde mig om befintliga tekniker och fixade dem för att passa mitt syfte.Denna lista...

DIY Cat Purse använder anpassade foto

Gör din egen katt handväska och skriva egna tyg hemma!Först såg jag en katt ansikte handväska på en japansk blogg, så snart som jag såg det, jag snabbt sökte varje hörn av näten och fann att det var en säljs ut design av ett japanskt mode etikett Ahc...

Halo ODST pansar: Vapen - del 3 av 5 i ODST Armor bygga

Halo 3 ODST pansar projekt.Detta är Del3 av en 5 del serie om en full ODST rustning du kan bära.Projektet är så stort att jag beslutat att dela upp det i fem (5) Instructables:1. hjälm2. torso 3. vapen4. ben5. vapenFör att förena alla instructables p...

Wonderlamp - Cheshire Cat ljus

Wonderlamp.. .högst alla är galna här, och jag är inte allt det själv...______Detta är ett projekt som utvecklats för min MFA i produkter för Design på School of Visual Arts. Jag använde en hel skola faciliteter för att bygga detta som inte är tillgä...

Lucky Cat värmeinpackning

Maneki-Neko (vinkande katt) är en gemensam japanska lucky charm. Som har en lycklig katt tros bringa lycka och förmögenhet till ägaren. Japanska katter är också känd som pengar katter, glada katter, välkomnande katter och fortune katt - vad kan vara...

Vulcanus V1 Reprap 3D-Printer 300€

HejI denna anvisning ska jag visa dig hur man gör en mycket professionel 3D skrivare med en låg Bugdet för mindre än 300€.Jag är 16 år gammal och jag gjorde allt själv. "Vulcanus V1" - 3D - skrivaren är baserad på CoreXY. Som står för hög precis...

Hur man gör en DC unga rättvisa: "Cheshire Cat" Mask

Med DC unga rättvisa bakgrundshistoria är cheshire cat dotter till Sportsmaster, syster till Artemis och kärleksintresse av röd pil. Flickan är en utbildad lönnmördare och gärna ta på nästa uppdrag.För Wondercon 2016 bad min vän mig att hjälpa henne...

Mystic Herren kostym: horn, armor, silkesmålning + mer (oh min)

att man gör en galen kostym, mer eller mindre från början till slut, med några roliga tekniker för att överraska dina vänner och blanda ihop dina fiender. Kondenserad version av fyra månader av mitt liv, prydligt förpackade för din bekvämlighet - eft...

Duct Tape Armor

This is the duct tape armor I made for a contest in my area.Jag har haft en hel del människor ber mig att lägga upp mer bilder, så här är deDetta passar rustning tog mig nästan tre veckor! Endast de sköld och svärd kommer att läggas på instructables....

Vara en detektiv: Finger Print och fot Print fånga och analys

Hej det här är en enkel Instructable på hur man fångar fingeravtryck och fotspår med objekt lätt tillgängliga i marknaden. :)Forensisk vetenskap är tillämpningar av ett brett spektrum av vetenskaper att svara på frågor av intresse för ett rättssystem...

Cap Toe skor till Cat skor

Jag köpte detta par cap toe platta skor från Kmart för$ 12, riktigt fin grund för ett par cat skor.Steg 1: Mask katt öron jag är inte säker på min målning färdigheter, så jag maskerade ut öronen med groda tejp. Jag justerade formerna flera gånger så...

Ratchet "Hyperfulx Armor" kostym del 2: Body Armor

se... del två av Ratchet "Hyperflux Armor" äventyr. I denna delbetalning fortsätta jag min strävan att köpa min childs kärlek med glänsande föremål. Här kan du se del ett:Kroppen rustning material:Moto Cross bröst beskyddareCykel LEDKopparfolie...

Cheshire Cat kostym - Tim Burton stil

Hi!Detta är min första Instructable, så någon nyttig feedback är bra.För 2011 bestämde jag att jag skulle göra en Cheshire Cat kostym för en konvention, som andra ledamöter i min grupp gjorde Tim Burtons Alice i Underlandet. Jag beslutat att göra Che...

The Cat Lady

Jag sprang över en katt tröja på Goodwill och trodde det skulle vara lustiga att klä upp som en katt Dam för Halloween. Senare, min syster och jag var på Goodwill igen, och hon fann denna katt vest. Det var purrrfect! Jag menar, vävda katter på möbel...

Öde Hunter Mask och Armor Cosplay bygga - SKS rekvisita

Hej alla SKS rekvisita tillbaka igen med en annan komplett Halloween kostym bygga! Mitt stora projekt för i år var att återskapa en jägare från Bungies träffen spelet öde.En jägare är en smygande sniper klass som använder agility istället för råstyrk...

Halo ODST Armor bygga: Innehållsförteckningen (TOC)

projektet krävs så många steg att jag var tvungen att bryta ner det i fem instructables. Vänligen följ länkarna nedan till den faktiska instructables jag skrev om hur man bygger olika armor delar ...1. hjälm (Läs detta instructable första ) *** kompl...

Gör Samurai Armor för visning. (Du kan bära den alltför!)

Intro:Först hade jag idén att göra Samurai pansar som en Halloween-kostym men om jag skulle lägga mycket kraft på att jag inte vill ha en Halloween enda händelse. Så tänkte jag för mig själv, "varför inte lägga den på displayen för att njuta hela tid...

Candy Cat

detta projekt/mönster av min egen design började som en liten fyllda leksak för min dotters chihuahua och utvecklats till en liten bit av folkkonst. Den versionen som du ser här har feltable ullgarn och storlek 8 till 9 US stickor. Cat fur mönstret v...

Alice Madness Returns - Cheshire cat

Hur man målar ansiktet som Cheshire cat från TV-spelet Alice Madness Returns.Steg 1: bas första disposition där munnen kommer gå, då täcker ansiktet i grått ansikte måla lämnar munnen avsnittet klart.Steg 2: päls för att få pälsen jag lagt fläckar av...