CD Rack Clamp verktyg arrangörjag arbetar ensam och klämmor är min tredje, fjärde, femte osv... extra händer. Jag behövde ett sätt att hålla dem organiserade och bärbar.
Mitt mål är att ha allt i min arbetsplats bärbara och organiserad. Så jag körde på trash dag och såg några CD rack ut framtill för pickup. Det kom till mig att detta skulle fungera bra att ordna min klämmor av klämma fast dem på hyllorna.

Jag gick till den lokala återförsäljning shop som hade flera. Jag plockade en som hade flyttbara hyllor.

Den bärbara delen var lätt; Jag har använt mover's dockor i år. Jag köper de dockor som har trä baser, vilket möjliggör snabb montering, genom att bara skruva i dem.

Nu kan jag flytta min klämmor till där jag arbetar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Upcycled tråd verktyg arrangör

här är ett praktiskt verktyg arrangör av kasserade stängsel tråd och en wirerack från en gammal kyl.Allt du behöver är några stängsel tråd och en rack från en ugn eller ett kylskåp.En tråd-bending DIWire CNC-maskin från Pensa Labs skulle vara bra här...

Roterande verktyg arrangör gjorda med en laserskärare

här är min roterande verktyg arrangör. Den består av en trä låda och en uppsättning av flyttbara fack som håller de roterande bitarna. Alla delar var skära på den laser med undantag för den spärr hårdvara, som släpptes på en 3d-skrivare.Jag gjorde de...

Infällbar Garage dörren verktyg arrangör

detta tips hjälpte mig att utnyttja dolda utrymme i mitt garage. Om du inte har någon vägg finns fint organisera och hänga verktyg, kan du använda garageporten. Du kan hänga lätta utrymme hogging verktyg som kvastar eller krattor. Se till att inte an...

Bänk verktyg arrangör

en av det mest irriterande i min verkstad är de verktyg som jag inte kan hitta, även om dess framför mig. Jag är egentligen inte en organiserade man men när i det gäller skruvmejslar och tång det driver mig nötter att söka dem på min arbetsbänk, så j...

Hur man gör en verktyg arrangör

behöver en enkel, lätt att göra verktyget arrangör? Jag hade tanken på att det skulle vara bättre att ha en vertikal verktyg arrangör istället för att ha verktygen ligga över hela arbetsområdet. Använda frigolit och kartong, är en effektiv verktygshå...

Buffra verktyg arrangör

Arbetar med elektronik ordna du sedan att stapla upp Tom lödning tråd spolar, det är en skam att kasta en fin bit av plast bort, så varför inte göra en enkel cool projekt ur den för att hålla dina verktyg på din arbetsbänk.På detta projekt Visa jag d...

Vantskruven tråd Clamp verktyg

Detta är en tråd Clamp verktyg. Klämman används 14ish till 20ish gauge tråd för att skapa en tight klämma runt eller mellan objekt. Det fungerar utmärkt att ersätta skrymmande slangklämmor, eller att tätt binda nästan alla två objekt tillsammans. Det...

DIY verktyg arrangör

Det har varit så länge att jag vill rensa upp stökigt verktygen i min verkstad. Nu är dags. Jag har fått min borrmaskin så jag kan arbeta på den när som helst kort extra jag fick. Jag tillbringade en lång tid att spela med Qubism 3D modellering app p...

Wire Clamp verktyg

detta är min version av ett tråd Clamp verktyg.Detta är ett bra verktyg för att göra röret klämmor från tråd.De klappar med det är låg profil och ingen hake.Steg 1: Hur jag gjorde det -1 The parts I used.1. 5" längd av 1/2" koppar rör2. 2 i 1/2&...

Carving verktyg arrangören

Jag har börjat lära sig att hugga så jag har en liten samling av carving verktyg. Jag behövde en arrangör av resepaket till skydda dem från falls som kan skada dem, detta är min bygga!Steg 1: Skära din 2" och 3/4" avfall pipe längd Mät din carvi...

Enkla och billiga verktyg arrangör

detta ett riktigt enkelt sätt att organisera dina verktyg. När jag byggde min nya arbetsbänk jag installera pinne ombord bakom det men insåg snabbt att det skulle ta en hög med galgar att hänga alla mina verktyg. Så jag skapade denna arrangör ursprun...

Server rack till verktyg lagring

Okej så jag har haft denna server rack för ungefär tio år. Arbete vid tiden bara gungade det. Jag tog med den hem och slutligen vår jag visste vad jag behövde från den. Jag plockade upp en yta hyvel på auktion och behövde något robust att montera den...

Kök verktyg arrangör

Med bricka till arrangör verktyg (inklusive kök skedar, knivar etc.) är en väl etablerad praxis. I detta projekt satte jag pegboard inuti bildramen. Bildramen här tjänar två syften: det remsor bricka ut sitt garage-liknande utseende och det gör proce...

Verktyg arrangören - gjorda med 3d delar och EGT trattar

För att förklara det först, EGT trattar i detta fall är inte en viss person, det betyder bara en huvudsaklig del av detta projekt:"Apelsinjuice tratten"Tratten själv är en del av apelsinjuice flaskan gjorda av plast och får släppa in i pappersko...

Trä DIY verktyg arrangör

Jag har letat efter sätt att hålla alla mina verktyg organiserade och jag tror jag kan ha kommit med en lösning! Jag gjorde denna arrangör av ek och avslutade det med linolja.Vad du behöver:Trä (tjockleken spelar ingen roll, vi ska komma till det sen...

Enkelt verktyg arrangör/kamera mount

Skum. Lätt att hitta kastas ut och så lätt för att skära...Steg 1: Verktyget arrangörFå en stor bit av skum och hålla alla dina verktyg i det med en stickandemotion. Hugg i slutna rantör slutet av tång, inte handtagen. Det gör en perfekt storlek hål...

Roliga små verktyg arrangör

jag fick idén när jag fumla runt med exacto knivar, skruvmejslar, sax etc...Det du behöver,Stark magnet(s) eventuellt från en hårddiskStora tunga meatal objekt, jag använde en random stålstångSilvertejpVerktygNågra andra bandSteg 1: Woo! Bestämde jag...

Wire clamp verktyg - enkelt och billigt!

Här är min version av mycket praktiskt "tråd clamp tool", liknande som i den här illustrationen.Den används att klämma slangar - med wire. Den resulterande klämman har en mycket låg profil och kan göras extremt tight! Du kan musslor två rör med...

Verktyg arrangör hylla

En av våra tre teatrar är på motsatt sida av byggnaden att springa tillbaka till butiken för "en verktyget" obekvämt. Som en lösning vände vi en av lagring garderober in en mini verktyg rummet att hålla en grundläggande uppsättning verktyg i. De...