Cedar dubbel fågel hus planterjag hade några kvar över cedar bildar ett jobb så här är vad jag gjorde med det en dubbel fågelholk och planter. Lätt att bygga jag använde en compound geringssåg och en tabell såg men en hand såg på ceder skulle skära fint.
Hoppas du gillar.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lastpall fågel hus

detta är ett enkeltGratis byggaFrån en trä pallVerktyg som behövs för1. borra2. hammare3. sawsaw4. Måttband5. bord sågSaker som behövs1. pall2. skruvar och spikarDetta är min första bygga på denna webbplatsLastpallen är 3 ft x 4 ftÄven tho pall var f...

Hur till sätta fast/restaurera en gammal fågel hus

Har du någonsin haft en fin fågel hus bara falla ner från dess träd? Eller kanske du bara vill ge en gammal fågel hus ett trevligt nytt utseende. Om du gör är denna tutorial för dig. Idag kommer jag att visa dig hur man kan fixa en trasig fågelholk o...

Återvunnet mjölk kannan fågel hus

som Earth Day är runt hörnet, och fåglar börjar bygga bon, beslöt jag att göra ett återvunnet fågel hus. Denna Holk är utformad för chickadees. Har råkar vara min favorit fågel eftersom jag har byggt hus i två generationer av dessa fåglar.Chickadees...

PVC fågel hus

FÖR fågelhuset måste 6 90 graders sida utgångsanslutningarna, 6 TEE-kontakter, 2 armbåge kopplingar och 4 45 graders kontakter. För isbildning du behöver 2 7 tums rör, 2 3 tums rör, 4 4 tum rör, 2 rör längden på vad du ska hänga fågel hus på, 2 3,5 t...

Mjölk kanna fågel hus

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en fågel hus ur en mjölkkanna.Steg 1: material -mjölkpaket-tejp-hobbykniv-sträng-fat tvål (för rengöring)-varmt vatten (för rengöring)Steg 2: rena Rensa mjölkpaketet ut med det maträtt tvål och...

Billig fågel hus byggda på techshop

bygga en billig fågel hus i din lokala techshopSteg 1: Stycklista Samla din material:Inköp:En: 23 "1 x 6En: 18 "1 x 4,18:1 1⁄2 "trä skruvarTechshop:DrillBord sågDrill PressSteg 2: Mal ditt lager Med tydligare joiner, mal dina aktier till en...

Regenererat trä fågel hus

Hej igen mina anhängareIm här med ett nytt projekt, är detta en fågelholk från återvunnet trä.Fågeln på bilden kommer varje år till denna hink som jag använde som blomkruka och fågeln lägger ett ägg i denna hink, men solljus och regn stör fågelungar,...

Gourmet-återvinning fågel hus

Eftersom jag bor i den 4: e våningen och har inte husdjur gillade jag tanken på att titta på vissa fåglar nära våra fönster. På en helg skapade jag denna fågel hus av saker jag hade där. Så jag har inte planerar det jag har inte gjort några bilder på...

Springles kan fågel hus (tee ise linnumaja)

en dag en tit flög bakom mitt fönster och krävde mat. Jag lämnade några buck vete behinf mitt fönster på subsill och sedan dess har tuttar kommer att äta den. De gör en hel del buller på subsill med fötterna och väcka mig på morgonen så jag bestämde...

Jordnötssmör fågel hus

så du är klar med din stor burk jordnötssmör, och sedan, du börjar att tänka hur många liknande burkar det måste vara i deponier. Och sedan, du får en mycket radikal idé, Tänk om du kunde ta något som skulle polute miljön och göra det till något som...

Stor lätt fågel hus för barn

detta är en snabb lätt fågel hus bygga med endast en limpistol för att göra det. perfekt för regniga våren dagarSteg 1: vad du behöver 1. limpistol2.6x6 eller större bit av skrot trä3. 6 in pinnen ur din trädgård4. tomma plast barn drink mix behållar...

Fågel hus med Night Lights

Jag snubblade nyligen på en riktigt cool nattlampa av Instructable användaren boddhi15. Detta fick mig att tänka om att bygga min egen utomhus en. Jag bestämde mig att hacka ett ljus solenergi och lägga till ett par lite ljus ut framsidan.Den faktisk...

Dubbel golv katt hus

En dubbel golv isolerade katt hus med hjälp av furu och plywoodSteg 1: Steg 1, frågan: för många katter sover på ingången mattan av vårt hus OK, låt oss bygga ett hus för dem!Steg 2: Steg 2: bygga ramen från pinjeskogenJag använde en sexkantig form,...

Cigar Box fågel hus

Okej så detta är en mycket enkel instructable kunde någon göra. enkel butik verktyg behövs men definitivt värt det. Idén kom att tänka på ett par dagar sedan på en av våra första soliga morgnar i wisconsin, jag såg fåglar att göra ett bo på vår veran...

Laser skurna Zip slips fågel hus (inget lim!)

* Detta projekt var mycket, mycket av workand kostade mig 1000 zip band. Alla som röstade och hjälpa mig komma till finalen tack så much.*Detta instructable till skillnad från de flesta av mina andra har utformats med en sak i åtanke "ZIP slips utman...

Timmerstuga fågel hus

jag har alltid älskat timmerstugor... stora cedar loggar, stora eldstäder i sten och en behaglig skogschic känsla. Det är bara något speciellt med timmerstugor. En dag hoppas jag att bygga en timmerstuga av min egen någonstans ut mitt i ingenstans! M...

Minimalistisk stativ för en fågel hus

under flera år hade jag en fågel-huset liggande. Det saknades bara en passande stativ.Allt var här:tre trä ribbor (i mitt exempel: 1,60 m x 5 x 2 cm)en bit trä i mittentre skruvar montera ribbor till centrum bit (här: 5 x 40 mm)några reptre 6 mm pinn...

Fågel hus för permakultur Design

målet med detta projekt är att skapa en fågelholk av mestadels naturmaterial som kan installeras i en permakultur design för att stödja att attrahera vilda fåglar på landskapet.Detta projekt har konstruerats och skapas av Florens Nickerson och Patric...

Hur man gör en Funky fågel hus

HejHär vill jag visa dig hur man gör en funky fågelholk av en logg. Detta är ett mycket bra gröna projekt och du kan göra en fågel ett hem. Du är välkommen att ring 936 894 0184 eller maila handcraftsupTack för visningDavid Spiesman...