Chassi Cross medlem klockanJag för närvarande genomgår restaurering av en 1966 serien 2A Land Rover. Vi gör chassit reparationer och denna tvärbalk var ekonomiska repareras, trevlig hålet strax utanför centrum fick mig att tänka. Sedan såg jag en gammal klocka vi hade liggande i garaget och ändå "ja!"

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hexabot: Bygga en tunga sex ben robot!

Detta Instructable kommer att visa dig hur man bygger Hexabot, en stor sex ben robot plattform som kan bära en mänsklig passagerare! Roboten kan också göras helt självständigt med tillägg av några sensorer och lite omprogrammering.Jag konstruerade de...

DIY elektroniska trummor

Omvandlas min Roland TD3 KW elektronisk Drum Kit. Befordrat den till en TD6 modul med meshhead trummor.Steg 1: Halvera tom trumma med sticksåg jag hittade denna tom på eBay för $30.00. Priset inkluderade frakt. Denna tom skars hälften med en sticksåg...

Hur demontera en lastpall utan en såg.

jag tittade på några olika sätt att avveckla en lastpall när en glödlampa gick i mitt huvud och jag tänkte på n. 3: e lag, där det finns en åtgärd det är en lika och motsatt reaktion, så jag tog min låg profil jack och började demontera lastpallen. T...

Hur ta isär en lastpall utan en såg.

jag tittade på några olika sätt att plocka isär en lastpall när en glödlampa gick i mitt huvud och jag tänkte på n. 3: e lag, där det finns en åtgärd det är en lika och motsatt reaktion, så jag tog min låg profil jack och började demontera lastpallen...

Heavy Duty arbeta skrivbord

detta skrivbord var byggd för en stekt som fungerar det och behövde något robust, men modulär konstruktion att tillåta upprepas och enkel tear down/setup (för rörliga ändamål). Han sattes på en stående bord med massor av yta för pappersarbete. Vi bes...

Hacka en kontorsstol till "Hill Billy barnstol"

denna stol är för de människor som gjort en awesome hög skrivbord men inser att de skulle vilja ta plats varje gång på ett tag och fortfarande vara på rimliga höjd att arbeta. Projektet började när en vän kom hem en begagnad dator stol (inget speciel...

BRA kvalitet CNC maskin

jag behövde en CNC-maskin för andra projekt. Jag hade inte råd att köpa en som även stationära maskiner kan vara så hög som 1 500 pund och så jag bestämde mig att bygga en. Jag hade två kriterier. Först var att det måste vara korrekt och så att utesl...

Bygga King tuts linne skåp

kung Tutankhamen, farao av Egypten begravdes 1350 f.Kr med många artefakter av sitt liv inklusive detta kungliga skåp. Jag har skapat dessa planer från fotografier och dimensioner finns tillgängliga på internet. Jag använde också det "gyllene snittet...

Loft säng från regenererats virke

jag har en vän vars plats för verksamheten har massor av slänger bort timmer varje vecka. Jag började samla detta virke för detta loft bed projekt. Jag älskar att arbeta med återvunnen virke av flera skäl:(1) pris! (GRATIS!)(2) Easy på miljön - ÅTERV...

TechShop Retail skyltning

Detta Instructable kommer att förklara hur man monterar en TechShop retail monter. Nedan är en länk till de material du behöver köpa. Strukturlistan innehåller en länk till varje artikel på webbplatsen McMaster Carr. Det akryl materialet kan beställa...

Wood picknicken bänk, $30 virke, $15 finish.

Detta är en mycket robust men ändå mycket lätt picknick bänk som jag konstruerat och byggt. Dess gjort från 1" virke, vilket innebär att det kan byggas ganska mycket med bara handverktyg. Dess en mycket lätt och tillfredsställande bygga för erfarna g...

Lamy, NM Kite Festival vinnare

nästan 25 år sedan staden av Lamy New Mexico hade en av är det årliga kite festival.Det var under den 8: e årliga Lamy kite tävlingen jag vann "Mest vackra Kite" award.Detta Instructable visar dig hur man bygger en version av denna kite för näst...

Bygga en honung Extractor (med en "Antik" tvättmaskin)

HEMMABYGGD honung EXTRACTOR (aka The honung maskin!)Kommersiella honung gasborttagare är anordningar som används för att utvinna honung från honungsbinas "ramar". Detta uppnås genom "uncapping" varje ram/kam, lastning som ram/kam in i...

Cylinder/flaska rack

Detta är en Instructable om hur man gör en samhällsomfattande cylindrar rack. Jag använda den för syftet är lagra appx. 100 brandsläckare av olika storlekar, samt scuba dive flaskor och SCBA flaskor används på brandbekämpning air förpackningar.De fle...

Sällskapsdjur skärmen dörr - enkelt och förbättrade

Vi har ett par hundar, varav en är en gigantisk valp som härjar på sällskapsdjur avskärmer dörrar. Efter ett par skärmar blev offer till henne att vara bara lite för stor för dörren, beslutat vi att bygga våra egna. De viktigaste funktionerna vi leta...

Eftermontering en Retro gunghäst

växer upp i sent 60-tal / tidigt 70-tal leksaker var i en övergång kan var en kombination av plast och stål men utan dagens säkerhetsfunktioner. När jag var liten min syster och jag hade en "våren häst" vi älskade att spela på detta men stål fjä...

Enkel filt Stand

Jag tror inte att det finns någon på planeten som kan vägra en varm filt på en chili vinternatten. Men vad göra när alla inte är avkopplande och att hålla varma? Du bara stapla dem upp på golvet? Nej!Gör din egen filt stå som kommer inte bara hålla d...

Takräcke för Civic Hybrid 2007

jag har inspirerats av denna webbplats för många av mina projekt. Detta är en av mina som jag vill dela.När jag köpte min Honda Civic Hybrid, förlorade jag mycket av last bärförmåga hade jag medan äga en 95 Geo Metro och 91 Honda Accord. Jag bestämde...

Cykel rack från gamla skidor och stavar

cykel parkering rack för 5 cyklar tillverkade av gamla skidor och stavar. Trä eller PVC-rör kan användas i stället för skidor och stavar. Jag bara råkade ha dessa tillgängliga och ville inte slänga dem.Steg 1: Lägg ut base. För att göra en rack som k...