Chicken Soup för själenFamiljer har gått ner recept, traditioner och hem rättsmedel för år. Vilket är det svälta en kall och mata feber eller är det tvärtom? Jag var nyfiken så jag kollade online. Det är foder en kall och svälta en feber. I våra moderna tider med alla nya framsteg inom medicin tror du någon av dessa huskurer faktiskt arbetar? Detta bara kan överraska dig, en grupp av forskare gjorde en forskning om livsmedel och hur de spelar en roll i vårt immunförsvar. Deras studie visade att det mycket väl vara någon sanning i dessa gamla huskurer. Här är länken till deras studie så du kan läsa det själv: http://www.newscientist.com/article/dn1777-feed-a-cold-starve-a-fever-may-be-right.html.

Min moster lärt alltid mig att bästa för en kall hemlagade Kycklingsoppa. Hon nämnde naturligtvis också jag behövde dricka fruktjuicer och mycket vatten. Jag blev tillsagd att hålla sig borta från utkast, hålla sig varm och få mycket vila.

Med båda föräldrarna arbetar och höja en familj har vi inte alltid tid att göra eller ens kan hemlagad soppa. Denna guide visar du tid sparar tekniker som bara kan inspirera dig att göra upp ett parti i tid inför säsongen kallt och rökkanalen.

Semestern är runt hörnet och detta skulle vara en väl mottagen gåva. Detta är ett bra sätt att återanvända burkar, laga mat från grunden att göra friska näringsrika måltider och bidra till gröna levande.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Judiska Penicillin | en Guide till Chicken Soup

Växa upp vi hade två läkare. Först var min mor, som var en barnläkare. Andra var passande namnet underbara brygden med tanke på att bota någon sjukdom. Min pappa skämtade min hela barndomen som denna Kycklingsoppa var våra judiska penicillin och namn...

Hemma byggda utbildning potta.

Min son har en liten knatte kusin, Rickards, som helt matchar honom i destruktiva förmåga. Om de inte var så söt om det tror jag vi skulle ge dem till zigenare.Nästan 2 1/2 år gammal blir hon till potträning scenen. Utom finns det ingen utbildning po...

Forskning studier på Kycklingsoppa

Flera år sedan började jag att göra min egen hönsbuljong. Min moster brukade berätta för mig att göra Kycklingsoppa när hon hörde att en av mina familjemedlemmar var sjuk med förkylning. Jag var alltid nyfiken varför Kycklingsoppa föreslogs för en fö...

Vad veganer med förkylningar äta? Vegan Kycklingsoppa

Jag svor när jag gick vegan att alla mina livsmedel skulle smaka lika bra som maten jag hade alltid ätit. Så långt är allt bra. Utom jag har varit slåss mot en kall och kände att det var dags för en trevlig "kyckling" soppa och början till säng...

Vegansk grädde av svamp och Wild Rice soppa

denna läckra och rejäl soppa är helt klassiska komfort-mat. Dess stora för kallt väder, eller som en vegan alternativ till chicken soup när du inte känner dig väl. Dess också jättelätt att göra!Prep tid: 10-15 minuterCook tid: ca 1 timmeIngredienser1...

Allergi vänlig Chicken Nuggets (Gluten, mejeri, ägg, soja, träd mutter, jordnöt, GMO fria)

Problem: du har en stor middagsbjudning och 3 av barnen inbjuden är allergisk mot följande: mjölk, ägg, jordnötter, nötter träd och vete/Gluten. Vad i hela världen kan du eventuellt göra som skulle vara säkert för alla att konsumera och smakar bra så...

Avgloemono Soup -three ways

Avgloemono Soupoch det är alternativs, på the Fake & gryta soppaDet är tydligen grekiska, och efter att ha haft det på en favorit restaurang som jag var tvungen att flytta över hela landet från, slutade jag upp att googla för receptet. Jag tenderar a...

Bästa vegetariska Chicken Nuggets friterade

detta är en mycket enkel och läckra recept på vegetarisk kyckling nuggets. De har en krispig skorpa och anbud center. Det tar bara ca 10 minuter för att göra och de är de bästa vegetariska chicken Nuggets friterade jag någonsin har haft. (som talar v...

Ingefära-Orange Chipotle Chicken

Blood orange är ungefär samma storlek som en genomsnittlig ordinarie orange, om det kan vara mindre eller större. Det är en typ av orange med en nästan-blod-färgade köttet.Blood orange är ännu mer näringsrik än en vanlig apelsin, på grund av dess röd...

Bretts Buffalo Chicken dopp v3.0

jag har jobbat på ett buffalo chicken dopp ett tag nu, efter 5 år och många partier jag tror jag har receptet ner till en vetenskap. Innan jag går in receptet vill jag förklara några av mina ingredienser och val, detta är inte din typisk buffalo dopp...

Hur man gör Buffalo Chicken Enchiladas med Guacamole

Mitt recept för buffalo chicken enchiladas är för alla er mexikansk matälskare. Receptet har en särskild kick till det och är inte din typiska enchiladas. Med buffalo wing sauce och gräddfil ranch dopp är detta recept att dö för. I ca 60 minuter, kom...

Chicken a la King

detta var en favorit mellanmål som barn när vi kom hem från skolan. Struntprat smörgåsar tidvattnet inte dig över från lunchen. Genom mirakel av flash-frysa teknik fanns det några frysta TV middagar som vi kunde hålla sig i brödrost ugnen för att vär...

Hur man gör Chicken Cacciatore - lätt!

Kyckling Cacciatore kan slå några som en svår maträttDet måste vara äkta att njuta av. Tvärtom!Varje kock verkar addera eller subtrahera till grundläggande receptet, som vanligtvis kräverkyckling, tomater, lök, paprika och några andra ingredienser.De...

Hainanese Chicken Rice Crispies

Hej alla,Här är en guide till att göra Hainanese Chicken Rice Crispies, som du kan enkelt ändra kryddningen till någon smak som du gillar. Hainanese kyckling ris är en berömd maträtt i Singapore och jag trodde det skulle vara bra att omvandla det til...

Djupa spektrum Jamaican Jerk Chicken (60 + ingredienser)

Jamaicajun mon! Det är brända jordens kampanj del 2, och denna gång dess Jerk Chicken utformad med "Full Spectrum Jamaican Jerk sås recept Builder" formel tabellen (se nedan). "Full Spectrum" skulle vara att använda flesta av de 37 for...

Lätt att bygga High powered solfångare från C-bandet skålen

denna bygga kan delas in i några enkla steg eller delkomponenter. Skålen, uppföljningssystemet och värmeväxlare/samlaren.Detta är saker du behöver för detta bygga1. en gammal C-bandet satellit skålen. Dessa fortfarande flyter runt i folks gårdar och...

Kvinnliga Robot Chicken kostym

mitt mål för Halloween var att skapa en bad ass hyllning till Robot Chicken.Från min första skiss till färdigställande!Jag vill tacka alla som stött och inspirerade mig att skapa denna kostym!...

Klädhängare skålen avloppet: Ta 1

material: 8 eller mer trä galgar med spår i toppen av armarna. Drill, olika små skruvar (beror på storleken på din galgar). Countersinking borr (om önskat).Jag misslyckades med att ta bilder av utvecklingen av detta projekt, men det är ok eftersom ja...

Skålen låda handdukshållare

med en skruv, bricka och bindemedel klipp gjorde jag ett riktigt enkelt, nästan gratis sätt att hålla att skålen handdukar bredvid diskhon så att de alltid är tillgängliga att torka blöta händer och rätter. I min aldrig sinande strävan att optimera m...