CHOKLAD frukost skålVissa människor tycker att det är mycket lätt att hoppa över frukost, inte jag. Jag är en av de människor som måste ha lite mat inom 30 minuter för att vakna. Dessa choklad yoghurt skålar är en av min favorit frukost cos de är super snabb, enkel och läcker.

Grekisk yoghurt gör också denna yoghurt skål hög i protein och en studie som publiceras i den amerikanska tidskriften av klinisk Nutrition (AJCN) visade att när försökspersonerna åt en proteinrik frukost (35 gram) kontra hoppa över en måltid eller äter en låg protein frukost (13 gram), inte bara hade de har ökad fyllighet senare under dagen, men hjärnröntgen visade minskad aktivitet i området som styr mat cravings. Detta resulterade i ett minskat intag av fettrik och hög socker kvällssnacks.

Ganska cool va, alla fall låt oss komma igång.

Se Steg
Relaterade Ämnen

CHOKLAD frukost CAKE

Frukost tårtaSockret innehåll var höll ganska låg i denna kaka, att göra den lite mer passande för frukost. Njut av en bit av det lathered med din favorit all-frukt sprida eller med ingefära Cranberry Sauce med kanel färskost sprida (sidan 78). Du ka...

MÖRK choklad frukost CREPES

Jag är en hälsa och fitness nöt men min kärlek till alla saker som ren och frisk har inte förstört smaklökar och min kärlek till bra god mat. I veckan hade jag en av de choklad sug - dagar där ingenting men choklad kommer att göra och i stället för a...

Chili choklad kaffe Cupcakes

kombination av chili och choklad är ganska mycket en no brainer, och det finns inget gulligare sätt att tjäna saker än i cupcake form.Tillsats av kaffe, inspirerad av några fantastiska Devonian choklad en vän hittade, lägger till en rik, bitter djup...

Banan choklad Pudding Pie

ingen här kan lista ut hur Mi Tierra--den nya stormarknaden bara en kort promenad från kontoret--vistelser i verksamheten med tanke på deras löjligt låga priser. Men vi argumentera inte; snarare vi börjat precis köpa 10 pund fall av bananer för $1.99...

Jordgubb, basilika, get ost frukost omelett

jag gick till jordbrukarna marknaden i morse och hittade några färska ägg och den första av säsongerna lokala jordgubbar! Strawberry säsong runt här är efterlängtade och tyvärr kort, så jag försöker att inkludera dem i så många rätter som jag kan sam...

Choklad banan franska Toast Muffin | Matlagning med Benji

Detta är ett bra recept för frukost eller lunch och om du gillar du kan byta ut bananer och choklad för någon av dina favorit fyllningar för pannkakor. Ett utmärkt val vore blåbär.Att göra din egen bröd skulle också vara ett frivilligt val men butike...

Grön havregrynsgröt frukost barer (gluten/mejeri gratis)

Bekännelse : Jag sällan göra samma recept mer än 2 eller 3 gånger. Jag gillar att prova nya saker och jag blir lätt uttråkade.Jag skapade dessa barer för två månader sedan och har gjort dem 10 gånger redan! Ja, de är så bra. Jag försöker verkligen sv...

RIK VELVELTY choklad SMOOTHIE - Kalorisnål

Då och då jag brukar ha en av dessa dagar när inget men choklad kommer att göra. Istället för att gå till stan på lite socker och fett-fyllda chokladkaka, har jag funnit att ha en rik mörk choklad smoothie så här till frukost som mellanmål eller som...

Choklad Crepes

Crepes är en fantastisk måltid som serveras söt eller kyndel när som helst på dagen, för någon måltid. När jag har vänner eller familj över för frukost, gör jag alltid en stor sats av crepes för alla att njuta. Crepes har alltid en speciell sak för m...

Choklad surdegsbröd

när bitar av choklad läggs till läckra surdegsbröd, något verkligt magiska händer. Ovanpå att lukta fantastiska, detta bröd är nästan som en jätte choklad croissant, och är perfekt för en särskild frukost, brunch, mellanmål (särskilt lätt rostade och...

Hur man äter en Cupcake till frukost

Detta är en choklad espresso muffin med frosting choklad espresso toppad med kanderad bacon och lite svammel. Jag blev inspirerad att göra denna cupcake eftersom frukost är den absolut min favorit måltid, och min favorit saker till frukost är kaffe,...

Banan choklad bröd

i denna aldrig sinande Ohio vintern lukten av bananbröd bakning i huset värmde mig rätt upp. Äta det i några mysiga pyjamas var ännu mer tröstande. Även om jag låter bananerna får mycket mogen, jag gillar att grilla dem att ta fram mer av sin naturli...

Färsk Mango choklad Chia Parfait

Vad gör du med din chia? Jag älskar blandning chia frön i mina smoothies och med chia pudding på morgonen.Mango choklad chia parfait är verkligen gudomlig. Lager av vanilj-infunderas mango chia pudding är draperad i söt choklad chia lager för att ska...

Choklad hasselnöt fyllda franska Toast med hemmagjord jordgubb sirap

Denna choklad hasselnöt fyllda franska Toast ärperfekta serveras till efterrätt... eller för en söt tand för frukost! Som dukanske vet, fransmännen tjäna deras "smärta perdu" (franska toast) fördessert med gamla, något inaktuella bröd. Du kan fö...

Choklad Mint Brownies

Dessa skuld fri brownies är så frisk, du kan ha dem till frukost!Steg 1: Choklad Mint BrowniesIngredienserFör Brownies:1 skopa MTS Gourmet Mint Cookies & Cream vassle (30g)1/2 dl burk vita bönor (130g)1/4 kopp konserverad pumpa (60g)3 T ägg substitut...

Raspebrerry Coulis fylld choklad

Välkommen till detta instructables!Detta projekt var gjord av komplett boredome och hunger. Det är ett riktigt bra projekt för återvinning av gamla ice cube formar.Hoppas du njuter!Ingredienser:-Choklad-Vatten-Hallon-Socker (brun eller vit)-Mjölk (va...

Fullkorn dinkel ricotta muffins med choklad chips

Så älskar jag att göra dessa härliga fullkorn dinkel mjöl choklad & ricotta muffins. Jag la mörk choklad chips. Dessa muffins är så bra som frukost & de är inte för söt! Jag gillar dem så! Det är frukost trots allt! Detta fyller mig verkligen!Rece...

ENKEL Vegan Tofu choklad jordnötssmör Pie (för din krispigt GF)

vi har alla varit där, har du en krispigt betydande, och du själv är lite mer... krämig? Du vet vad jag menar. Du vill förmodligen också få några poäng och inte spendera för mycket tid att göra det... Eftersom du har annat att uppfinna, etc.Så är här...

"Fakers fyrkantig" choklad Silk Pie

* Tack till alla som hjälpt oss göra det till finalen av Pi/paj tävlingen! Vi hoppas att du ska prova denna paj hemma för er eftersom det är lättare att göra än du tror och smaken kommer har du hooked!Min pojkvän reminiscing om de bästa choklad silk...