Choklad. Fylld. Muffins!Se Steg
Relaterade Ämnen

Teddy Bear (choklad fyllda) bröd

nallebjörn (choklad fyllda) brödJag bakade detta bröd för min dotter. Hon älskar Nalle och choklad. Därför beslutade jag att gör choklad fylld Nalle bröd. Hon var så upphetsad att se och hon älskade bara brödet. Det är ett mycket enkelt recept. Bröde...

EMI's choklad kli muffins, vegan

http://www.youtube.com/user/Hectanooga1Lätt att göra BRAN CHOKLADMUFFINS, 200 kalorier. Vegetariska stil, eftersom de innehåller inga animaliska produkter!LÄNK till alla mina mat videor: http://www.youtube.com/playlist?list=PLB4716009478052CB&feature...

Choklad fyllda jordgubbar

jag är allt om icke konventionen så jag tänkte på hur man sätter en twist på den klassiska choklad täckt jordgubben.Jag tänkte byta ingredienser och göra strawberry täckt choklad.Väl efter några experiment slutade jag att skapa choklad fyllda jordgub...

Choklad-choklad chip muffins med pepparmint-choklad glasyr!

Inte lika farliga som de ljud, jag lovar. ;)De är som genetiskt förändrade girl scout cookies.Eftersom de är gjorda med hela vetemjöl, det ger dem en grainier struktur som fungerar mycket bra med choklad - de verkar sitta mycket mindre tung på magen!...

Söt choklad fylld hallon maräng kyssar

hallon fylld bitesSteg 1: ingredienser Ingredienser4 äggvitor1 dl socker1/4 tsk grädde av tandsten1 tsk hallon extrakt (eller en annan smak, om så önskas)Karamellfärg, tillval1/4 till 1/2 kopp choklad chips, tillvalSteg 2: första Värm ugnen till 175...

Choklad-fyllda ägg och FunTags

skapa ett bo av Jute sträng, fyll ägg med choklad och hämta min roliga märken. Ett eggcellent projekt för alla!Steg 1: Skapa boet Klipp en liten bit kartong och sprida lite lim på ytan. Start i mitten, snurra din jute i en cirkel. Börja bygga upp sid...

Choklad fylld Cookie Pie

uppfann jag detta recept på Pi-dagen 2010. Jag behövde en allvarlig choklad fix, och det behövs för att gå i min pi pajform. För att skapa detta recept använde jag NESTLÉ® TOLL HOUSE chocolate chip cookie recept , Ghirardellis tryffel recept och kola...

Choklad Pudding fylld marmorerad part Cupcakes

jag alltid tänkte pudding fylld muffins lät som en cool idé, och en dag jag gör det.. Är det inte synd att världen är full av samma gamla tråkiga muffins? Varför inte byta upp lite och prova dessa fuktig och fluffiga små kakor fyllda med krämig chokl...

Fullkorn dinkel ricotta muffins med choklad chips

Så älskar jag att göra dessa härliga fullkorn dinkel mjöl choklad & ricotta muffins. Jag la mörk choklad chips. Dessa muffins är så bra som frukost & de är inte för söt! Jag gillar dem så! Det är frukost trots allt! Detta fyller mig verkligen!Rece...

Ewwy sentimental slem fyllda Cupcakes

söker en rolig Halloween behandla? Dessa slem fyllda cupcakes kommer att göra susen (och brutto ut barnen!)Besök Make.Bake.Celebrate för mer kul fester och hantverk!Här är vad du kommer att behöva:24 bakad choklad cupcakes2 pinnar osaltat smör1 kopp...

GLUTENFRI MINI RICOTTA choklad CHEESECAKES med vit choklad GANACHE

Det tog mig två dagar att slutföra de fyra stegen som krävs för att skapa denna dessert, men jag tror att slutresultatet var värt besväret... och jag hoppas du också gör!Steg 1: FÖRBERED & baka GF GRAHAM KRACKER skorpa Värm ugnen till 350 grader F.DU...

Afrikanska vanilj choklad Vetkoeks Donuts

Efter att ha tagit en virtuell resa till Afrika kom jag över ett Vetkoek... också känt att amerikanerna som munkar. Jag kombinerade denna erfarenhet med Chobani utmaningen och voilá har här du det... Sydafrikanska vanilj choklad fyllda Vetkoeks. Njut...

Espresso banan mutter Muffins

Muffins är som cupcakes du kan äta till frukost. Banan mutter muffins är bra, men med en skvätt kaffe, de är ännu bättre. Dessa muffins är enkla att göra, och onekligen yummy. Med inslag av espresso är detta en höjdare att vakna till på morgonen.Dett...

Vegan stavat pumpa chocolate chip muffins!

I eftermiddag, jag gjorde dessa läckra lätt för att göra vegansk fullkorn dinkel pumpa choklad chips muffins! Ja! Det är rätt! Det är en munsbit, hey? Jag gjorde dem inte så söt så man kan äta dem som en härlig bärbara frukost, ett hälsosamt mellanmå...

Hur att återanvända en advent kalender för att göra mer choklad!

Helloooo! Detta är en enkel guide till en funky sätt att använda gamla advent kalendrarna. Du behöver:1. om 180-250 gram choklad är Cadbury bäst att använda (DUH!).2. en gammal (kartong) advent kalender.Steg 1: Smältande choklad Bryta din choklad i s...

Pop Rocks choklad!

jag har alltid älskat Pop Rocks och choklad, men jag har aldrig provat dem tillsammans... tills nu är!Dessa är definitivt en rolig upplevelse att mellanmål på och överraska dina gäster med. För att göra, hoppas prisvärt och enkelt du njuter!Steg 1: l...

Flätad choklad träd bröd

Jag var verkligen glada att se bakning tävlingen. Baka något speciellt för semestern är ett riktigt äventyr. Det är ganska lätt att göra och en underbar överraskning till jul. Du kan få riktigt kreativ med bröd. Den gyllene färgen du får efter baknin...

Nutella Pumpkin Muffins

Jag måste säga, jag är bara förvånad på smak av dessa muffins! Jag skulle bara posta ingredienser för vanlig pumpa-krydda muffins, men jag såg en reklamfilm för Nutella, och jag fick en ljus idé! Glödlampa stunder är så roligt! Är de vackra, muffins...

Choklad hjärtan av hälsa

min första gå på att göra godis! Jag älskar valnötter och pekannötter, men det finns inte så många choklad (mörk särskilt) där ute som använder dem - förmodligen kommer att kosta. Jag bestämde mig att försöka göra min egen som var billig och hade någ...

Craisin-Chocolate Chip Muffins

detta är en särskild favorit för mig; Jag har alltid älskat kombinationen av Craisins och choklad och muffins har varit en långvarig glädje för mig. Samtidigt tänkte av ett projekt att arbeta på, fick jag denna lysande idé att kombinera de två för at...