Choklad tårta / cupcake dekorationer.Detta instructable handlar främst om att göra vackra 3D choklad dekorationer för kakor, muffins eller även cupcakes (man kan använda det någon söt - ovanpå glassen, pannkakor, etc och det är billigt och lätt att göra). Jag ville göra en tårta med vackra rosor och fjärilar och sätta fjärilar på sidan av rosor men en förlossning inte ger mig mycket tid för något :-( Fortfarande gjorde jag smörkräm med kondenserad mjölk men använde den för cupcakes i slutet! Jag hoppas du kommer att gilla min instructable och tycker det är intressant och användbar! Det är mycket lätt att göra det och det ser bra ut! PS Kan du göra alla möjliga former av det! Jag Rita allt detta själv men om du är inte så bra på att teckna och sedan skriva önskad bild ut från internet, sätter det under ett bakplåtspapper och dra över fodrar, i princip kopiera den och den är redo!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Choklad omfattas jordgubb Cupcakes

Som inte gillar choklad täckt jordgubbar??? De är så romantisk! Detta recept är dekadent! De är också fyllda med jordgubbar.Steg 1:För dessa cupcakes, använda din egen favorit choklad tårta recept. Jag använde en trippel chokladkaka recept. Jag ville...

Choklad Espresso Amaretto Cupcakes

jag kommer att visa dig hur man gör min skapelse av choklad Espresso Amaretto cupcakes följande recepie kommer att göra 4-5 cupcakes, definently inte en fullständig sats men tillräckligt för dig och någon annan att njuta av.Steg 1: Ingredienser Behöv...

Red Hot Chili Pepper tårta/Cupcakes

Detta recept är för en kryddig chokladkaka. Du kan alltid göra det så kryddig som du vill, men efter en hel del tester, mängden ingredienser har jag listat är en perfekt belopp.Du kan göra detta som en tårta eller cupcakes. Den enda skillnaden är att...

Tyska choklad tårta kakor

över på vår matlagning blogg BS' i köket, vi gillar att försöka återuppfinna traditionella recept från tid till att skapa något nytt och gott. Detta recept är en av dessa skapelser:Jag är säker många av er killar har försökt den traditionella tyska c...

Episka smores tårta/cupcakes

Hej, är detta ett måttligt enkla recept för smores tårta eller cupcakes. Njut! *Graham kracker skorpa recept1 1/2 koppar med krossad graham kex (jag krossade mitt i min mixer)3 msk smör, smältBlanda ihop, sätta på botten av antingen tårta pan eller c...

Sockertopp choklad hjärta dyker!

Här är en jul behandling som var faktiskt ganska fort.Sockertopp choklad hjärta dyker!Ca 20 minuter, och roligt att göra med något äldre barn!(min assistent var 8)Gör också en stor gåva för grannar!Steg 1: Du behöver... Mini polkagrisar!(Jag fick en...

Choklad tårta skott

några choklad kaka skott är fulla av boozy godhet men inte innehåller någon choklad eller kaka. Dessa är laddade med både choklad och kaka (men saknar alkohol), och är perfekt för en fest eller andra festliga tillfälle.Get bakning folk! En 3-månaders...

Choklad omfattas Donut Cupcakes

min ursprungliga plan var att göra en kaffe smaksatt kaka och toppa med en glasad donut, trodde det skulle göra en fin tårta för en polis :) Hur som helst, jag bestämde mig för de flesta människor (jag menar barn) inte är fans av kaffe och eftersom j...

Choklad överraskning Kiss Cupcake

jag ville göra choklad cupcakes, men jag kunde aldrig göra vanlig gammal vanlig choklad cupcakes. Nej, de var tvungna att vara speciell. Jag gjorde läckra choklad choklad cupcakes med en choklad kyss i mitten. Yum!Steg 1: Samla ingredienser För detta...

Vit-choklad frostat pumpa Cupcakes

detta recept gör 18 muffins.Prep tid: 30 minuterGrädda tid: 17-20 minuterUtrustning som behövs:För Cupcakes:-1 muffinsplåt-1 blandning skål-1mixing sked-1 mätglaset-1 konservöppnare-1 kökskniv-2 ft av vax papperFör glasyr:-1 liten kastrull-1 medelsto...

Choklad omfattas Cherry Cupcakes

här är de saker du behöver. Du kan använda din favorit recept på choklad cupcakes eller använt en boxed kaka mix. Jag använde vanligt boxed tårta mixar eftersom det är lättare.BehöverBoxed kaka Mix- och ingredienser behövs för att göra det1 kopp pulv...

Vit choklad och macadamia cupcakes med berry glasyr

detta är en elegant, söt behandla av en cupcake med vackert kontrasterande färger mellan baka och glasyr. Jag tycker att tartness av berry frosting hjälper till att skära igenom sötma av kakan.Cupcake smeten är återigen baserat på vanilj cupcake rece...

Nyckelpiga tårta & cupcakes

jag gjorde denna underbara nyckelpiga tårta med Australian Women's weekly recept & instruktioner (http://aww.ninemsn.com.au/food/cookingtips/784279/lazy-ladybird-cake) för min dotters första födelsedag.Att göra mycket röd glasyr är ganska svårt, det...

Choklad Stress Relief Cupcakes med blåbär Buttercream

vad är bättre än choklad när du är stressad? Vad sägs om choklad som innehåller örter som är kända för att minska stress! Här har du, avstressande cupcakes.Dessa cupcakes innehåller fyra pulveriserade örter:Maca pulver - har positiva effekter på humö...

Alla hjärtans hjärta cupcakes

söt idé att göra er alla hjärtans i ett par dagar. Dessa cupcakes har en dold hjärtat!Ingredienser (gör 8 muffins):1 dl socker2/3 kopp osaltat smör2 hela ägg2-1/2 dl mjöl250 ml gårdsmjölk1 tsk vaniljextrakt1 tsk bakpulver1 msk kakao pulver1/4 kopp ch...

Choklad tårta med choklad Graham kracker skorpa

You gonna Love detta recept. Detta recept är verkligen speciell för mig, det är min mormor. Hon var en så underbar kock och baker. Jag är glad och hedrad för att ha alla hennes recept är vidare till mig. Några dag s sedan jag äntligen beslutat att bö...

Saltade kola och choklad tårta

En aptitretande blandning av söta och salta läckerheter kombineras till en dessert! Njut!Steg 1: Skorpan instruktionerVärm ugnen till 300 grader Fahrenheit. I en matberedare, puls 8 msk mjukt, osaltat smör, extrakt 1/2 dl strösocker och 1/2 tsk vanil...

Karamell & choklad tårta tårta

du kan se mer på www.ShopCookMake.comThans recept var inspirerad av en brownie recept jag såg nätet inte alltför länge sedan. Jag hoppas du gillar den.Steg 1: ingredienser 1 låda choklad kaka Mix (18.25 oz)4 uns hackad mandel1 kopp avdunstat mjölk1/2...

Choklad tårta tryffel

när jag först började dekorera kakor, jag var tveksam till nivå min kakor ordentligt eftersom jag var så bummed om hur mycket tårta skulle vara bortkastade. Jag brukade låta min man och vänner äter rester, men ibland var ingen runt till mellanmål.Då...