CloneTrooper EVA Costume - kapten RexHej vänner!
Fyra månader sedan köpte jag en kapten Rex Clonetrooper hjälm. Sedan dess har jag funderat hur man gör en karaktär som kostym med bara några dollar.

Jag försökte använda PVC rör, men är svårt att mögel och inte har en bra sista titt.
Sedan väljer jag att använda EVA.

EVA är en liten mirakulösa material. Atoxic, doftlös, färgglada och billigt. Det är lätt att skära, lätt att forma och lätt att limma!

Så väljer jag att dela detta med alla mina Instructable vänner. Jag hoppas du gillar det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Star Wars kapten Rex cosplay bilder

detta är min nyligen avslutade kapten Rex kostym från clone wars.handledning upp senare...

Star wars kapten Fordo cosplay 2012

dessa är bilder av min kapten Fordo kostym jag gjorde för MCM expo 2012.Det har gjort samma sätt kapten rex var gjort.jag sannolikt sätter upp en handledning för detta en tanke jag har fler framsteg bilder att Visa....

Yoda Halloween

Denna senaste Halloween gjorde vi Star Wars som en familj... här är några bilder som förhoppningsvis inspirera dig i år.Steg 1: Ansiktsmålning Målning en 2 år gammal kan få knepigt... är de också snabb att gnida sitt ansikte. Jag måla den två gånger....

Clone Trooper Mod

Hej!Om du vet mitt arbete vet du jag gör en massa lock, om inte Välkommen! I detta instructable jag ska visa dig hur till mod en billigt Star Wars clone trooper hjälm att göra på mer skärm korrekt och tilltalande att ha,Normalt skulle jag göra en hjä...

Klona pansar modifiering: TK commando

så har det gått en tid. Men jag har avslutat gymnasiet nu, så här är min första instructable post gymnasieskola.Jag har täthetsproblem upp min kapten rex som kilt inte passar min midja längre så jag har gjort så här.Steg 1: Referens bilden.allt börja...

(mer på den dyra sidan) ARC trooper cosplay

någonsin sett en clone trooper iThe Clone Wars (båda serierna, 2005 och 2009-2013 serien, barn, den 2005-serien är lite före din tid)Star Wars Battle Front II (2005, närmare bestämt geonosis karta, arbetade jag har inte helt ut hur man gör fas 2 troo...

Hur man gör en DC-17 Hand Blaster

DC-17 hand blaster var en blaster pistol som bars av de flesta klonsoldater under klonkrigen, och var vapen i valet av kapten Rex. Dessa blaster bars särskilt av hög oordnade, kaptener och ARC troopers. I detta Instructable lär jag dig hur man gör en...

Guidens personal från en jätte kål

denna Halloween, jag vände ett jätte kål, en LED-ficklampa och en jul prydnad i en knotig wizard's personal som lyser med en kuslig moonish glöd. Mina barn går Bus eller godis som Draco Malfoy och Hermione Granger (och Commander Rex, clone trooper, m...

Amigurumi Star Wars

jag gjorde kapten Rex förra året för min brorson Ian han älskar Star Wars-spel. Jag använder bilder från internet som referens, alla virkade i rundor; munnen är indragen med några garn, ögonen är 6mm svart. Jag gjorde också prinsessan Leia, Anakin, R...

Star Wars Commander Fox bygga

Hej alla, det har varit ett tag va? Jag har tillbringat dessa senaste par månader arbetar på något mycket av min star wars fans kommer att älska, härs hur man gör Commander Fox.Steg 1: Målning hjälmen Jag aldrig spendera en massa pengar göra detta så...

Skylanders träd Rex kostym

min son är verkligen i Skylanders och i år han ville klä upp som en av jättarna karaktärerna heter tree Rex. Leta på internet fanns det inte mycket att välja mellan. Det fanns alternativ på Walmart och mål men jag gillar verkligen inte kvaliteten av...

Vinyl eller Spandex över skum för Cosplay/Costuming (Armor, enhetlig inackorderingar, rörledningar)

någonsin stöter på en kostym projekt som kräver en super bisarrt formade detalj? Knappen? Armor bit? Limning och dra tyg över en formad bit av EVA foam (craft skum) är inte en ny praxis i världens costuming, detta är helt enkelt det sätt som har fung...

Samus Aran Costume

For Maker Faire 2011 our family built a Samus costume for my brother. Det har över 100 arduino-kontrollerade lysdioder och ljudeffekter.Jag ska bara gå igenom de enskilda komponenterna och säga lite om varje.Arm kanonKanonen var gjord av en bit av 3...

Att göra en T-Rex skalle från Scratch

Hej du!I detta Instructables ska jag gå över hur man bygger en 1:1 skala T-Rex skalle av kartong, papper och lim (i huvudsak papper-mache). Låt inte namn lura dig dock, filmstudior, hantverkare och stötta beslutsfattare har använt det i århundraden o...

Hur man bygger en Batman: Mr Freeze Costume - version 2.0

Iskalla temperaturer kan återvända med lätthet, och ännu coolare än innan! Historien är att Victor Fries var en forskare i DC universe som försökte hjälpa hustrun cryo-genically frysta. Tja, som alla korrupta företag och affärsmän porträtteras, de sk...

Kapten Amerika Beanie

jag ville göra en kapten Amerika kostym och på en resa till dollar store hittade jag en blå mössa. Jag tänkte för mig själv "Wow detta är perfekt för min kapten Amerika hjälm/hatt!" Och även om jag aldrig färdig kostym jag gjorde sin sköld och i...

Biblical times Costume

Well, I had to make this costume for a bible project, and I searched all over the internet for a way to make a good costume that could get me good marks. Men jag hittade ingen. så jag bestämde mig att göra min egen. Jag hoppade över till FabricLand o...

Cardboard Minion Halloween costume

This is a costume I made for myself with mostly cardboard and makedo, to impress my kids and other kids during trick or treat :)I aktion!...

Enkla lera T-Rex

Jag gjorde en enkel att göra lera T-Rex. Njut!Steg 1: Börja med fyra bitar av lera. Börja med att få fyra bitar av lera.Steg 2: Bilda kroppen. Rulla en bit lera till en boll och sedan rulla stjärtparti av gallring ena sidan och bildar nacken genom at...