CNC broderad Patch för en anpassad OnesieDet har blivit en mini tradition att när en god vän eller medarbetare har en baby, jag gör en ny liten person en onesie. Eftersom de broderade trådarna kan irritera känslig hud, beslöt jag att göra dessa mönster som patchar och järn dem använda standardöverföring lim.

Jag skulle inte kunna göra dessa utan CNC brokig. Jag gjorde dessa och alla mina andra broderi projekt på Techshop!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Anpassade Boy Scout patrullera Patch

Hej, Instructables!Detta är min första Instructable. Så, jag vill hålla det enkelt. Jag lovar att de kommer att få mer intressant!Min son och hans vargflockens den ligger passerar över till scouterna i våras, och som en del av ceremonin preparatet, d...

Med hjälp av sångaren Futura (CNC symaskin vid piren 9)

Pier 9 har några awesomely kraftfulla CNC verktyg och sångare Futura är, Tja, CNC verktyg för mindre väldiga kraft. Detta instructable kommer att gå igenom några av de saker jag har lärt mig med det här verktyget men är absolut inte en uttömmande gui...

6 x 6 x 6 3D utskrift: Delta CNC

som löpare upp vinnaren i den senaste verkliga utmaningen, jag har belönats med en anpassad 6 x 6 x 6 tum 3D utskrift för min CNC maskin för bearbetning i stora bitar av frigolit. Jag insåg vilken möjlighet detta presenteras och tänkte på många saker...

Hur man gör maskin broderade fläckar utan en brodermaskin

någonsin velat göra en broderad patch? Har du en brodermaskin? Inga problem! I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör grundläggande fläckar med min 10 år gamla symaskin.Om du var nyfiken på vad det var för, gör jag en BLU Sniper kost...

Ninja Turtle onesie {gjorde det på TechShop}

Det tycks mig som den år gliden bort jag hitta fler och fler anledningar att hjälpa vänner och familj. Senast min strävanden är en som jag kommer att minnas för många år framöver eftersom Ninja Turtles har en mycket speciell plats i minnen från min b...

Adafruit Adabot Hammerhead lämnade haj Plushie

Så jag har go visar denna meshmixer i mitt huvud och nae 3D skrivare att skriva ut en modell av vänster haj, en internet meme på en av de scenkostymer artisterna i årets Superbowl halvtid. Verkar design filer togs på grund av en upphovsrätt påstående...

Design och maskin-brodera järn-på lappen

vill göra en patch som du kan sy eller järn på en väska eller jacka eller något du kan sy eller stryka på? Har tillgång till en brodermaskin? Söt! Jag kommer att gå igenom hela processen med att göra en maskin-broderad patch, från projekteringsstadie...

Designer öga patchar

detta är en mod som jag nyligen utvecklat för folk på 826 Valencia. De ville ha en massa människor komma ned och göra/ändra en pirat redskap som skall säljas som en fundraiser... Eftersom de alltid tycks fastna med en viss färg för eye patches i dera...

CNC broderi: Anpassade koder

A CNC brodermaskin är ett bra alternativ för att göra anpassade taggar för tyg saker du gör själv.Jag beslöt att göra Taggar med logotypen för min familj verksamhet, Wildwood äventyr outfitters.Du behöver:-band (bredden och dubbelt så lång tagg du vi...

3D utskrift/CNC anpassad Headset Cap för du är cykel

headset locket är den lilla bit på toppen av gaffeln. Det håller damm och smuts från att komma in headset församlingen. Det är en relativt enkel del och anpassas lätt. Det finns många hemsidor och butiker var de kunde köpas men, om du har möjlighet a...

Anpassade trä skyltar gjorda med Shopbot CNC Router

min vän just öppnat en ny leksaksaffär. Jag är så stolt över henne! Hon är bara häftigt och riktigt bra med barn och familjer.Jag ville hjälpa henne genom att göra några tecken för hennes nya butik.Detta projekt skapades med ShopBot Alpha. Dess en st...

Hur man gör egna broderade lappar och märken - DIY

denna video visar dig hur du tar ett broderade projekt och förvandla det till en iron-on eller sewable patch (som boy/girl scout märken). Du har oftast att köpa dyra specialitet tyger och utrustning för att göra detta, men vi hittade ett billigt och...

CNC-maskin för att forma stora bitar av styrencellplast

SammanfattningDetta instructable visar hur man kan forma polystyren skum, med en CNC-maskin. Börjar med en kort introduktion, diskuteras design programvara som krävs för att skapa en STL-fil. Detta följs av en metod för att skapa G-kod, med en STL-fi...

Pier 9 resurs: CNC verktyg bibliotek

Detta Instructable är för Workshop användare vid piren 9.Kraven för att använda CNC-maskiner i Autodesk Workshop på piren 9:General Workshop säkerhetsklass.Specifika CNC maskin kursHämta den senaste verktyg bibliotekDetta Instructable innehåller en l...

En av ett slag anpassade rörlighet maskiner för funktionshindrade!

Min idé!En av ett slag anpassade rörlighet maskiner för funktionshindrade!Jag har utformat och byggt alla typer av maskiner i förflutnan.Jag konstruerade maskiner för Robot Wars och byggt över 30 elfordon och enheter. För närvarande jag konstruera oc...

CNC broderi: Moderna Monogram

monogram näsdukar är ganska elegant, men med en QR-kod? Det är nörd cred. Elegant och lättläst.Jag gjorde detta med sångaren Futura 250.Om du har tillgång till en CNC brodermaskin, kan du följa mina broderade QR kod instruktioner här!...

CNC broderi: QR koden

en QR-kod kan du öppna en länk med en smartphone. Varför inte direkt folk till en länk med en broderad QR-kod? Du kan bära den, lägga den på en väska eller handväska, hänga den i ett broderi hoop... Möjligheterna är oändliga. Och det är verkligen lät...

Tur ett barn ritning i en broderad Plushie

För inte länge sedan en mor kontaktade mig och frågade om jag kunde vända hennes barns ritningen i en huggable plysch kudde. Hon bifogade en mycket detaljerad teckning skapad av sin 5-årig dotter som heter det "Googly ögongloben Dam." (Det finns...

Upcycled broderade Jeans

Broderade Jeans är det nya modet i sommar. De finns nästan överallt, som inspirerade mig att göra min egen diy version!Steg 1: Du behöverEtt par jeans, broderi tråd, allmänna sömnad leveranserSteg 2: Gör designInnan med brodyr, ungefär skissa på den...