CNC Grbl med Adafruit Motot sköld v2Detta är inte en instructables är mest för att dela den grbl programvara som jag modifierat till arbeta med Adafruit Motor dragit V2.

Jag hade några Adafruit motor sköld v2 och vissa stegmotorer räddade från några gamla skrivare och jag ledsen jag kan göra cnc eller 3d-skrivare. För den mekaniska delen var det ganska lätt, är en enkel design och jag tror är en av de mest tillförlitliga designen, är en där du inte flytta spindeln x-axeln, du bara flytta hålet styrelsen, den har minus på det utrymme du behöver när du använder den. Svåra var delen när jag skär aluminium barer och andra saker eftersom jag var tvungen att skära dem manuellt.

När allt var slut jag börja söka efter programvara för att tolka gcode på arduino men allt jag hittade var inte för min stepper drivrutiner eller lite dum. Så jag tog en gammal version av grbl (v7d) och jag börjar ändra och det var inte så enkelt som jag trodde :))

Se Steg
Relaterade Ämnen

Android CNC-kontroll med GRBL

Projekt för göra Android cnc controller med GRBL (0,9) CNC Controller Via Bluetooth BAUD RATE 9600 BPSAndroid CNC Controller med GRBL nr behöver PC dator...Mer GRBL Controller information vänligen besök http://github.com/grbl/grblGRBL Controller anvä...

CNC skulptur med Neopixel

Detta är ett projekt som jag vill kalla "Adobe molnet" eftersom jag programmerade mitt ljus till CMY färger. Det krävs kunskap om SketchUp 3D programvara, Breadboarding, hσrd och allmänna målning och pyssel."Adobe molnet" jag skapat är...

IoT väderstation med Adafruit HUZZAH ESP8266 (ESP-12naE) och Adafruit IO

Hej, alla! Tid sedan jag såg denna väderstation av Aleator777 och jag blev inspirerad att göra min egen väderstation. Jag såg att Intel Edison är för dyrt i mitt land, så jag bestämde mig för att leta efter något mycket billigare, och jag hittade den...

Setup Raspberry Pi med Adafruit's PiTFT display

Setup Raspberry Pi att arbeta med Adafruit's PiTFT display.Detta instructable använder en MacBook Pro och särskild USB-kabel i stället för en bildskärm, tangentbord och mus för att ställa in en Raspberry Pi.Jag är mycket upphetsad av PiTFT displayen...

Bygga en ISS pekaren Tracker med Adafruit HUZZAH ESP8266

Översikt – del 1 Alt/Az pekarenExpanderande på min Stepper Motor controller med Adafruit Huzzah ESP8266 WiFi modul genom att lägga till en liten Servo, skapade jag en mekanisk anordning som kan flytta i Azimut (med en Stepper) och höjd (med en Servo)...

RGB LED belysning effekter med Adafruit prydnadssak

Detta instructable är att göra programmerbara ljuseffekter som använder en RGB LED (detta är en LED som innehåller enskilda element som rött, grönt och blått) och låg kostnad Adafruit prydnadssak mikrokontroller. Dessa lampor kan användas och återanv...

Hur man gör en GSM läge Tracker med AdaFruit FONA och Arduino

IntroduktionI denna handledning som vi kommer att göra en webb ansluten plats logger med Adafruit FONA styrelsen, en Arduino och Sparkfun datatjänst. Det kommer att få sin position med hjälp av triangulering och skicka den till en online-databas med...

Göra en CNC kvarn med en laserskärare

Så du har en CNC laserskärare, men du vill ha en CNC kvarn? Problemet löst.Detta projekt är en liten CNC kvarn som kan sättas ihop från affären och laserskurna delar för omkring $800 utan verktygsmaskiner. (Om du har tillgång till en butik med en cho...

Hemgjord CNC mutter med thermo formbar plast låda

jag byggde denna sak använda det i en CNC prototyp. Jag ville också testa thermo formbar plast i detta projekt.Målet är att bygga en muttern hållare som kan fästas med skruvar på en trä bas. Denna mutter kommer att drivas av gängstång av CNC Y-axeln....

Min GBRL cnc controller med Arduino

Här, Visa jag dig min färdiga GBRL - Arduino CNC controller. För förpackningen använde jag gamla matlådaSteg 1: ledningar Jag fast det som det visas på Github, och ladda upp GBRL 8.0 med x loaderSteg 2: Dess alla packadged i gamla matlåda. Jag kapade...

Hur man använder en CNC kvarn med Google SketchUp

med en CNC kvarn är ganska lätt, och jag ska visa dig hur man laddar upp ett Google SketchUp projekt på MillWizard.Steg 1: Att göra en 3D-bild Första du behöver göra är att konvertera skissar upp till .stl-filer. Du kan hitta och ladda ner detta här...

CNC-maskin med kamera och LED-bakgrundsbelysning

Produktstruktur:Elektroniska delar:1st Power Supply 24V 15A 360 w 25,68€1st 5axliga CNC Interface Adapter Breakout styrelsen för Stepper Motor Driver 8,14€3st TB6600 steper motorn förarens controller 23,72€3st Stepper motor 1,8 ° 86,01€ / set1st nöds...

Arbetar med Adafruit FRAM minne

Jag köpte en Adafruit I2C FRAM minneschip för att kunna spara några variabler mellan omstarter på en Arduino kamera reglaget projekt var jag arbetar på. Adafruit har 2 FRAM minneskretsar. Man arbetar med SPI buss och andra använder I2C. I2C modell är...

Arduino seriell Terminal Oled med Adafruit SSD1306 bibliotek

Jag använde bibliotek och grafiska Adafruit_GFX Adafruit_SSD1306 jag gjort Arduino plattformen används som seriell terminaloch tecknen fått atravez en mini OLED-skärm, detta är bara den första delen av ett något mer komplext projekt med Arduino och E...

Med Zen Toolworks CNC med Laser gravör

Detta Instructable från Zen Toolworks kommer att omfatta hur du använder din Zen Toolworks CNC-maskin med en laser gravör kit från Jtech Photonics.Utrustning som behövs:Zen Toolworks CNC-maskin. Våra kompletta satser finns på vår hemsidaJtech fotonik...

Sondering och fräsning ett kretskort med en Arduino-baserad CNC

Fram till nyligen PCB sondering genom att använda en Arduino var baserad CNC-maskin en ren dröm. Tack till folket på Chilipeppr.com vi har nu baserad ett webbaserat verktyg bänk för alla våra Arduino CNC produkter. Den bästa delen; Det är gratis och...

HASS CNC svarv kostym, med kylvätska Spill!

För att få uppmärksamhet till shop säkerhet och vad man inte ska göra i en workshop, Pier 9 verkstad personal utklädda till shop katastrofer för Halloween.Jag gick som våra HASS CNC-svarv med ett kylvätska spill ut på baksidan. Inspirerad av verkliga...

Lägenhet storlek skänk med koi fanér bildmässigt inlaga - CNC och Laser

de flesta vitrinskåp är ganska stora djur. Jag hade en begäran att konstruera en förminskad ner sideboard som skulle passa i en lägenhet eller liten matplats. Vi skulle också en dramatisk accent pjäs. De bildmässiga inlays skapades med en laserskärar...

Eletronics vänliga skrivbord med CNC Router och plywood

detta är en uppdatering av en traditionell office skrivbord design med vissa funktioner att göra den mer användbar för elektronik lastat hem kontorsmiljö:-Utrymme till springa mångfaldig kraftkabel och binder med rep, i stället för en enda sladd nyck...