Coat krokar från billiga skedarför en tid sedan gick shopping för att köpa några klädkrokar. Jag blev bestört över kostnaden för dem så bestämde mig för att göra min egen.

Det slog mig att billigt rostfritt stål bestick kan bara göra susen. Min idé fungerade ganska bra tror jag. Och med lite mer tanke och omsorg jag tror de skulle kunna göras för att se riktigt bra.

Förresten. Jag är säker på att jag kan inte ha varit den första som kommer upp med denna idé, men jag har inte sett det innan.

Allt du behöver för att göra dessa enkla krokar är:

  • Skedar. Så många skedar du vill krokar uppenbarligen. Jag antar att det skulle finnas någon anledning att använda gafflar eller splades eller ens splorks om thats vad du gillar. Jag fick några riktigt billiga skedar från två dollar store. Gamla silver skulle kunna fungera fint också. Se till att handtagen är ganska stark, du inte vill de SAG under tyngden av en vinterkappa.
  • En hammare och något tungt att använda som ett städ. Jag använde faktiskt ett städ som städ och det fungerade utmärkt.
  • En borr.
  • Skruvar och något att driva dem med.
  • Något att fästa din krokar till. Detta kan vara en vägg eller en platta av timmer som kunde vara klädd fint och sedan fäster på en vägg eller möbel.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Coat krokar från gamla telefon linje isolatorer

gavs en stor samling av dessa från någon som var en wireman för den gamla Bell Telephone company.Steg 1: delar Detta är alla recylcling: träavfall från andra projekt, glas isolatorer från antika kommunikationssystem.Steg 2: Aktivera trä Markera mitte...

Dubbel plikt hyllor med billiga hängare hacka

När hängande saker, använder de flesta människor krokar. Det är bra om du bara behöver hänga ett par artiklar. Men vad händer om du har många objekt? Krokar är inte billiga nuförtiden. Även lilla mässing cup krokarna kan lägga upp snabbt. Massor av k...

Anpassade ergonomiskt handtag

skapa anpassad passform ergonomiska handtag för mindre redskap eller verktyg. Användning av lödkolvar eller ens gafflar kan verka enkel men tänk om du hade problem med att hålla dem? Göra ändringar att förbättra greppet eller hur kan du hålla det.Jag...

Bungee rep hund seldon

Efter tröttande för koppel slutet alltid glida ner runt hundens hals, orsakar honom att ofta trassla in sig i den raden koppel sedan dinglande vid hans fötter, gick jag letar efter alternativ. Jag såg en sele var svaret och såg en som var bara ett bu...

Coat Rack tillverkad av Shopping Cart krokar

Många människor idag lever i tätbebyggda områden där de upplever besvär av pågående gentrifiering och ökande priser för bostadsyta. Även på politisk nivå, är det viktigt att bekämpa dem som tjänar på denna utveckling (mestadels en * ° hål hyresvärdar...

Gör snygga S-krokar - billiga

gillar du dessa s-krokar? Du kan göra dem för 80 cent eller mindre varje - mindre skulle vara mycket mindre. Om du inte behöver dem vara ganska kan de kostar nästan ingenting förutom din tid.Jag har alltid älskat utseendet på köksredskap hängande ova...

Coat Tree från trappa Newel

du kan göra ett robust och attraktiva pälsen träd precis som Pottery Barn barn... för långt mindre... av en trappa post eller newel, några krokar och tall hylla parentes. Besök din återställningscenter (livsmiljö för mänsklighetens överskott bygga ma...

Coat Hook från en murverk spik

Jag byggde en coat tree med konst- och hantverk krokar och allt var bra tills mitt barnbarn (nästan två) ville hänga sin egen päls. Så jag som liten coat hook och monterade den låg. Jag använde en 16d Square skär murverk spik och med lite arbete jag...

DIY screentryck: Lätt, detaljerad & billig!

Du kan göra din egen unika, detaljerad, screentryckt skjorta hemma med några enkla material! Denna metod använder ritning vätska och skärmen Filler enkelt skapa din detaljerad design på en skärm. Det finns andra billiga metoder du kan använda för scr...

Hemgjord fiske lockar för billiga

I detta instructable du kommer lära dig hur man gör hemmagjorda fiskedrag. Genom media för träpinnar och PLA plast guidar detta sportfiskare unga och gamla till enkla och billiga lockar. Trots material till hands, kan du skapa fiskedrag efter dina be...

Billiga och lätt Lara Croft hacka

Jag gjorde dessa för min "Stiga av the Tomb Raider" Lara Croft cosplay, men jag hade svårt att hitta mycket information om det eller något tips på hur man gör det som inte involverar trä eller metall eller bara färdigheter, material och pengar s...

Billiga Office eller rumsavdelare

jag har nyligen flyttat min lilla företaget i verklig kontor rymden. Med ekonomin där det är som i sig är skrämmande nog utan att behöva köpa möbler. Så framläggas som jag shoppade på lokala möbler butik och lyckades göra mål två skrivbord och ett sk...

Coat Hook gardiner

försöka skola hus-stil klädkrokar för för en snabb och billig gardin stången alternativ.Allt du behöver:-2 bestryka krokar som du väljer (jag målade min)-kedja--längre än ditt fönster, som drapera inträffar plus mer om du vill ha vissa att dingla i ä...

Billiga bärbar projektor skärm

jag äntligen beslutat att uppgradera från arket jag hade kryssade min vägg. Jag hade en liten budget, och ville kunna ta ner när jag inte använder det och detta är vad jag kom med.Steg 1: material jag hade redan några av material, så det kostade mig...

Bygga en warmbox för jäsa på billiga

här är en snabb-pic-baserad wrapup av hur vi byggt en warmbox för att hålla kefir och grodda brunt ris varma under vintern.Steg 1: Vi började med en stål rack så vi behövde inte bygga en låda. Först vi bort den övre hyllan och inverterad det så vi be...

Betong lampa Coat Rack med regenererats trä

vi har bott i vårt hus i fem år nu, och i fem år har vi hade denna hemska coat rack i vår källare korridoren. Det har dessa gamla tråd krokar som kommer spänne under den minsta pressen. Om du av en slump får en av dina kappor bo upp, när du borstar a...

Lastpall Coat Rack

en ny lägenhet innebär nya möbler så billigt som möjligt, denna historia är en av en coat rack.Min svåger hade några fina plattor av trä som jag kunde ha en. Den första idén om ser föddes. Det var tills en vän till mig skickade mig en bild av en pall...

En billig och säkrare cykel Doggy Walker

En billig och säkrare cykel Doggy WalkerJag bestämde mig att omforma min Bike hund Walker, ibland kallad kommersiellt cykel släptåg koppel eller "walky" hund koppel, för att förbättra säkerheten vid användning av denna utrustning till cykel prom...

Billiga Arduino kontrollerade ljus Sockets - Reverse Engineering RF

Smart glödlampor kostar din förstfödda barn. Vilket är synd, eftersom smarta lampor låsa upp enorm potential för hemautomation, energibesparingaroch alla typer av coola projekt.Om bara fanns det ett sätt att kontrollera dina lampor utan att bryta ban...