Cocktail Popsicles (aka Cocksicles)gillar du dina drycker skakas eller röras? Vad sägs om helt fryst och på en pinne? Mina damer och herrar, samlas runt - jag presentera: Cocktail Popsicle. Eller Cocksicle, om du kommer...

Det är omöjligt att frysa alkohol i en traditionell frys, är flytande kväve kallt nog att göra en boozy pop trevligt och fast. Jag fick denna idé från min farfar, som tillbaka i hans engineering dagar i 50-tal, skulle njuta en "bourbon-sicle" i labbet med sina medarbetare. De helt enkelt fylld en dixie kopp med bourbon, sätta en pinne i den, och vatten i hela i flytande kväve.

Efter några rundor för att testa, har jag utvecklat en något säkrare process för att göra dessa dyker på egen hand. Eftersom när det är varmt ute, vad är bättre än en ytterst köld behandla? En alkoholiserad.

Se Steg
Relaterade Ämnen

5 minut $5 Cocktail Shaker

en av mina favorit sida hobbies är att blanda drinkar. Jag kör en cocktail blogg, blanda upp en hel del recept och, som sådan, får frågan att få cocktails till massor av evenemang. När jag får frågan att få drinkar jag packa upp lämpliga ingredienser...

Bomull Bawls Cocktail

vad är bättre än en bra dryck för en fredag kväll? En god drink som ger dig en explosion av energi medan du får berusad. Vad är bättre än så? En energi cocktail som inte smakar som hostmedicin (AKA Red Bull). Denna dryck kombinerar den goda smaken Th...

Cthulhu Bärpaj, aka OctoPie eller bläckfisk Pie

Denna paj är en eldritch skräck, och den perfekta skålen för din nästa Campus Crusade för Cthulhu husmanskost *.CthulhuBerry paj, en typ av bläckfisk paj eller OctoPie, är en söt pralin som är samtidigt fruktig och helt maffiabläckfiskens. Det är en...

Margarita Drink Recept: Hur man gör tequila-baserade Margarita Cocktail

http://bit.ly/FreeBartenderCheatSheet - Margaritas Rock! I denna video lär du dig steg för steg-instruktioner om hur att göra margarita cocktail. Margarita drink recept är ganska självförklarande. Ingredienserna är:* Tequila* Triple Sec* Lime bar mix...

Recept på en Caipirinha cocktail - den berömda cachaca drycken från Brasilien

min version av Caipirinha cocktail: härligt uppfriskande och kraftfullt alkoholhaltiga dryck baserad på cachaca.Steg 1: Vissa information, ingredienslistan och krävs verktyg Caipirinha (k-eye-per-Lindas-yah) är namnet på drycken: Cachaca (kashasah) ä...

Strawberry Banana Daiquiri Popsicle

Dessa strawberry banana daiquiri popsicles är en riktig höjdare på en varm sommardag. Du vill äta dem upp snabbt eftersom de smälta lite snabbare än vanliga popsicles, men var försiktig, dessa popsicles innehåller Rom! Blandade banan och jordgubbar g...

Pina Colada Popsicles (alkoholfria)

Med är sent och lata sommardagar, cocktails ett sätt att kyla ner. Att göra det cocktail till en popsicle är allt bättre!Detta recept är för en familj vänliga alkoholfria versionen. Känn dig fri att lägga till sprit om önskas, men observera att lägga...

Mini Y-Wing Popsicle Stick modell

*** bo på målet >>>> ***Denna artikel visar steg för steg guide om hur att modellera en Koensayr tillverkning BTL Y-Wing Starfighter raka från Star Wars universum!Steg 1: material Material i detta projekt omfattar olika storlekar av träkäppar...

Popsicle Stick fasta blad

Hej detta är Gabe Yoo visar en annan kniv, AKA en mini Brevöppnare. Tyvärr finns ingen bild här men låt oss börja.Steg 1: material 1: 2 popsicle pinnar 2: en kniv 3: sandpapper 4:wood lim 5: sågSteg 2: Starta carving på din första popsicle pinnen. Hä...

(Inte så) Mini Lambda-klass Imperial Shuttle Popsicle Stick modell

SHUTTLE TYDIRIUM, vad är din last och destination? ... >>>> ***Hej alla! Här är en instructable som tänjer gränser för meddelandestorlek möjligt för en popsicle stick modell - en Lambda-klass Imperial Shuttle från Star Wars-sagan.Tillverkas av...

Root Beer Float Popsicles

2 somrar sedan, vi köpte några popsicle formar. Den sommaren hade vi massor av kul prova nya smaker och ingredienser. Vi gjorde ca 100 olika kombinationer, vissa bättre än andra. :) I sommar, hoppas jag kunna göra instructables av våra bästa skapelse...

7-up Cake: The Cocktail

här är en snabb och lätt cocktail inspirerat av 7-Up tårta och garanterat att vara ett samtalsämne.Vänta, det är inte starta en konversation?HM...Det finns alltid ärr, rätt? Folk älskar talar om ärr!Som här en gång var jag... Nej. Inte idag. Människo...

A-nise Allsorts Cocktail

Allsorts godis är en söt svart lakrits smaksatt behandla som alltid kommer ut vid jul i min familj, som påminde mig om denna cocktail att jag brukade göra när jag var en grundutbildning (ahhh... goda tider). Det är enkel, snabb att göra och mycket lä...

Apple Pi Cocktail

vill fira 14 mars i stil i år? Samla dina vänner och smutta på en Apple Pi dagen Cocktail!När jag blir äldre min firandet innebär ofta cocktails över desserter och jag ville göra något som någon kunde göra med den vanliga utrustningen Funna i deras k...

Äppelpaj Cocktail + Cool Apple som serverar Cup

jag introducerades till denna cocktail några år tillbaka på en vänner college examensfest. Jag gillade verkligen drycken som det verkligen smakar precis som äppelpaj. Sedan det parten jag har försökt göra äppelpajen cocktail flera gånger men fram til...

Bananer främja Cocktail

Denna cocktail var inspirerad av den välkända efterrätten, bananer Foster, och jag är inte ett stort fan av bananer, här är fantastiskt! Det är krämig och söta och en sann dessert ersättning.Varning: Mitt första försök ledde till ystning, så var förs...

Batman - Dark Knight Cocktail

gör du gillar superhjälte-filmer som batman trilogin av Christopher Nolan?Gillar du cocktails?Jag föreslår dig att upptäcka The Dark Knight Cocktail.En uppfriskande och fruktig cocktail med svart vodka (berry smaksatt) och saft!Du kan upptäcka fler r...

Batman - Dark Knight stiger Cocktail

"The Dark Knight Rises", den sista delen av trilogin Batman av Christopher Nolan (regissör som jag älskar) är i teatrar!Vid detta tillfälle, jag erbjuder att göra cocktail: Batman - The Dark Knight Rises, en läcker cocktail med lemonad, tranbärs...

Becketts hämnd Cocktail

detta är min första instructable och jag hoppas att någon gillar det.Detta är mitt eget hopkok. Jag kallade det Becketts hämnd som jag är ett stort fan av den irländska författaren Samuel Beckett. Han tillbringade en lång tid i Paris så jag använde C...