Coketab Chain mailhär är ett bra sätt att återanvända gamla koks flikar för att göra chai mail den kunde användas till att göra någon sak även en skjorta

Material
Kom flikar
Tråd snips
Tång

Se Steg
Relaterade Ämnen

Japanska kedjan Maile väva 18-in1

detta instructable kommer att innehålla en annan typ av kedja maile armband väva. Det är en japansk stil väva i stället för en spiral typ av väv som min tidigare, som kan hittas här http://www. instructable.com/id/Chain-Maile-Bracelet/. Anledningen t...

Mjölk carton Knight - Caballero del kartongen de leche

årets för karneval firande, jag planerade att bygga upp en riddare kostym för min son.För att göra det trodde bekvämt, Billigt och lätt att göra och klä upp, jag att jag måste bygga upp med hjälp av mjölkkartonger.Jag gjorde det inte för mycket detal...

Hacky säck / jonglera ball Chain maille, mail, maile, man

detta är mitt försök att visa ett enkelt sätt att göra en hacky säck / jonglera ball. Jag trodde det var ett enklare sätt, tills jag började ta bilder och försöker expain hur jag gjorde varje steg.SSooooo här det går... frågor plaese be.Material:177...

Chain maille broderad skjorta

i denna (instructable) Tutorial får du lära dig att göra den europeiska 4-i-1 stil chainmaille (de mest grundläggande av vävar) och sy på en skjorta. Du måste bestämma vilken design du vill ha att göra, och hur du gör det är upp till dig. Om du behöv...

Visitkort och Mail innehavaren från en kylfläns

strippning isär några gamla datorer, sparade jag denna fina blå kylfläns för att hålla post och/eller visitkort.Kylflänsen sitter under fläkten och framför CPU. Försiktigt separera de tre delarna lämnar mer att återanvändas. Det finns flera bra använ...

Soda fliken chain maille inlaga

det finns flera instructibles som visar hur man gör "chain maille" från soda flikar, så jag inte vill att återuppfinna det rullar. Efter att ha varit en professionell kund, jag har haft behov av för att göra vissa lightweight "maille"...

Glada Mail - Snail Mail - Brevvän idé (min 1: a happy mail)

Glada Mail - Snail Mail - Pen Pal İdea (min 1: a happy mail)Jag är i sociala medier:YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCaUHTJ6jkt08eyjc...Instagram: https://instagram.com/diywithmoon/Facebook: https://www.facebook.com/diywithmoon?ref=tn_tnmn&....

DIY Valentines Mail påse

dessa mail påsar är enkla att sätta ihop och ge massor av kul fram till alla hjärtans dag. Mina barn har älskat att ge och ta emot kärlek anteckningar och lite priser. De hänger på baksidan av vår matsal stolar.Steg 1: samla leveranser Med rester av...

Rain Chain på taket rännstenen

detta är en enkel kedja används för stuprör snarare än konventionella 5" stuprör. Ville inte se tunga pipen.Revision: Se nästa steg att ta upp kedjan i rännstenen.Steg 1: Skär i släppa i befintliga rännstenen Droppe tillåter tråd hängare för kedjan.R...

Billigt och enkelt Media Mailer

jag har hittat mig själv i situationen några gånger för att ha en CD/DVD till mail, men varken har tid eller lust att gå till postkontoret. Nice (se: kostar pengar) media kuvert finns där ute, men efter lurar runt i ol'word processorn lite, har jag h...

IKEA Hack Mail Rack

med bara en hylla och några IKEA magazine innehavare, det är lätt att göra en praktisk förvaring station för mail och allehanda viktiga saker. Placera denna rätt genom dörren, och aldrig mer kommer du undrar där dina nycklar eller telefon vandrade iv...

Skala mail armor

Hej killar,Det har varit en lång tid sedan jag postat min skala mail arm styrketår men här är äntligen i full rustning set!Detta projekt tog mig en massa tid... Verkligen!!! Väl OK, jag tog en massa pauser också.Jag tog inte bilder under hela process...

Skicka ett mail via telnet

Hej är alla, att ha ett lite roligt och för en personnal projekt jag behövde för att skicka e-post via linux terminal. Det första alternativet jag hade var att använda kommandot e-post från postfix. Men av någon anledning jag ville inte använda denna...

Hur man kan återanvända en diy.org lapp mailer till en patch monter

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en diy.org lapp mailer till en patch monter.Steg 1: Verktyg och materialSamla in dessa verktyg och material:X-Acto knivTejp1 DIY Patch MailerPenLinjalenX-Acto mattaSteg 2: Skär mailer i hälften...

Maila anmälan kapacitiv Touch dörrhandtaget larm (Puh!)

Jag har slutligen mitt i gymnasiet och andra saker, beslutat att ha lite kul och göra min första instructable. Om du har någon feedback för mig är frågor som du kan skriva ner dem i kommentarerna och jag ska försöka besvara dem.Detta instructable kom...

"Youve Got Mail" detektor (aka med ett foto-motstånd)

De flesta moderna skapelser, är denna krets ritade för komplett lathet. Jag hatade att gå ut att kolla min mail när antingen: 1) den mail som inte hade varit till huset ännu, eller 2) de kom och jag fick ingenting. Så, för att åtgärda detta "problem&...

DIY fönster slutaren Mail arrangör

låt oss hoppa rätt i! I åldern av kommer papperslös verkar det som vi fortfarande får en massa mail på vårt hus. Så hur vi hålla räknarna ren och organisera allt detta papper? Vi förvandlat fönsterluckor som hänga i vårt kök och ordna e-post. Skräppo...

Dancing Chain Gang kostym

Byggnad och bär denna kostym: du behöver aldrig oroa dig dansa ensam på festen.I år valde jag att vara en tre person dancing chain gang, löst baserad på TV-show Orange är det nya svart.Steg 1: Leveranser & planering Saker du behöverVaddMjuk stoppning...

Koppar Rain Chain

detta är en koppar regn kedja jag gjort för min fru, hon övertygat mig om att ingå det Etsy Sewuseful tävlingen. Och här är länken till det på Etsy koppar regn chainJag antar att jag bör nämna vad en regn-kedjan är, det är en suppleant till ett stupr...