Completly Concelable penna pistol (ingen gummiband)väl detta Instructable är en liten sak jag gjorde medan jag tittade på andra vapen för penna och insåg att alla var gummiband eller ballong drivs så tänkte jag hmmmm och sedan det kom till mig att världen behövde en bättre "spion" penna pistol. så nästa dag i skolan när provningen var klar var det dags att uppfinna
Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex pistol ingen gummiband

rubberbandless knex pistol...

KNEX PISTOL MED INGEN GUMMIBAND!!!

Hi guysDenna pistol är enbart för Oblivitus's knex tävlingDetta är min nya knex pistol som skjuter upp till 10 fot med ingen gummiband!Det bränder någon kontakt med mer än 2 platser i (som du får av gissat huvudsakliga ammunitionen är grå 2-slotDen h...

Knex ingen gummiband Pistol!

Hej instructable medlemmar! Detta är min första instructable. Det är en knex pistol som kräver ingen gummiband. Dess en sann utlösare (himla för inga band) och det går ca 15 fot max PTG (parallell till marken) och 20 fot ATG (vinklad till marken) i c...

BIC penna pistol!

Turn och vanlig BIC penna i ett dödligt vapen! (ok kanske inte men ni fattar poängen) Detta är min första instructable och jag hoppas du gillar det!Steg 1: material Ett tjockt gummiband (måste kunna sträcka endast några cm mer än 4 x längden på din B...

Ballong penna pistol

detta instructible visar dig hur man gör en förvånansvärt kraftfull penna gun gjorda av endast en ballong, ett gummiband och en penna.Låter komma igång!Steg 1: materialen penna som liknar den som visasen ballongen rubberbandDet är allt du behöver!Ste...

Hög effekt penna pistol

Hej alla idag jag kommer att göra en hög effekt penna pistol. Vänligen jag är inte ansvarig för eventuella skador och syftar inte på djur och människaSteg 1: Saker du behöver Saker du behöver:1. spett2. penna kontrollera spett har du passar inuti pen...

Hur göra: penna pistol

en rolig och enkel pistol för användning inomhus/utomhus! * första Instructable *Steg 1: Vad du behöver Dessa är de saker du behöver,en BIC penna som du kan ta isären vanlig gummibandoch ett brett gummibandSteg 2: Ta isär pennan 1 Först ta den nedre...

Pen pistol med trigger

ok i några månader jag kommer att gå på en klassresa så jag ville komma med en penna pistol som är små, innovativ, och bra på korta intervall eftersom jag kommer att sitta i en buss fopr nästan en timme och jag vill skjuta folk i ryggen utan dem veta...

Ingen gummiband knex granatkastare

detta är en granatkastare som jag har velat lägga under lång tid. Jag byggde det av strapping slumpmässiga delar till en gammal bas jag bärgade från en äldre knex pistol modell. Jag gillar att kalla det TPC launcher från ledningen för wii, eftersom d...

Lätt och enkel penna pistol

detta är en mycket lätt penna pistol som inte kräver någonting utom pennan och ett gummiband.Också detta är min första Instructable så vänligen inte slå mig med tunga pinnar.Steg 1: Steg ett: demontering pennan Detta steg är ganska lätt. Allt du behö...

Ultimate gummisnodd Powered penna pistol!

Detta är inte skall användas som ett vapen! INTE VARA DUM OCH SKJUTA PÅ NÅGON ELLER NÅGOT VID LIV! JAG ÄR INTE ANSVARIG FÖR ALLT DU GÖR MED DETTA!Detta instructable visar dig hur man gör en enkel penna pistol som skjuter precis vad som helst av saker...

Enkel Bic mekaniska penna pistol

detta är en mycket enkel pistol som du kan göra av Bic mekaniska pennor. Det lite annorlunda frånstrålens mekaniska penna pistol och svart hål kuls. Vi brukade göra dessa hela tiden i högstadiet och skjuta varandra i klassen. Tänkte att jag skulle få...

Mekaniska penna pistol med automatisk utfodring

jag ändrade strålens mekaniska penna pistol för att ha en automatisk foder med bara två gummiband, en mekanisk penna, och en bic penna och några runt huset apparater.Steg 1: material För detta projekt behöver du:1 standard BIC mekaniska penna1 standa...

Enkel penna pistol

detta är en liten, men ändå kraftfull penna pistol som jag gjorde när jag var bored.do inte under några omständigheter skjuta detta på någon levande varelse. Förresten, detta är min första instructable och Känn dig fri att kommentera den.Steg 1: dela...

Förvånansvärt svårt skytte bic penna pistol

förvandla ett gummiband och en vanlig bic penna till en ganska svårt skytte pistol.allt du behöveren bic pennasaxsmå gummibandSteg 1: banbrytan 1. ta isär bic pennan genom att ta bort bläck från röret och dra upp locket från röret.2. skär bläck röret...

Easyer och bästa penna pistol

gjorde du någonsin vilja en cool penna pistol skjuta över 200 + fötter utan att behöva några fjädrar eller sprängämnen? Detta är väl den instructable för dig! Detta är min första instructable jag är inte ansvarig för någon dum sak du gör inte syftar...

"Pneumatiska" penna pistol thingie

irritera dina medarbetare använda en hemmagjord luft-mjuk penna/pistol!Steg 1: Samla delarna med 2 speciella pennor kommer du har förmågan att skjuta lite papper bollar riktigt långt och riktigt snabb (ok jag är exagerationg lite...)Dessa 2 pennor är...

Pocket penna pistol/Launcher

fara detta kan skjuta ögat ut eller vara dödligt.JAG ÄR INTE ANSVARIG FÖR SKADA ELLER SKADA! ALDRIG SKJUTA PÅ ANSIKTET ELLER OCH DJUR!Jag kommer att visa dig hur man gör en Bic penna pistol som skjuter 100 + fötter och är mindre än fingretSe bild för...

Ballong drivs penna pistol

detta är en extremt kraftfull penna pistol som skjuter airsoft kulor eller en penna bläck tub, jag sköt den och fastnade i min vägg.-Vara försiktig och bara användning under vuxen tillsyn, inte!Steg 1: material Vad du behöver är:-Penna-Sax-Rubberband...