Cookie periodiska tabell aka. "Periodiska systemet av Aliments"söker en mycket opraktiskt öken som är både läckra och pedagogiskt? Inte leta längre! Detta instructable Detaljer hur man skapar en periodiska frostat sugar cookies, komplett med en bakgrund matta att tjäna dem bort av och för att hålla dem i ordning från.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Periodiska systemet Cake

En snabb och enkel guide till att göra en snabb och enkel periodiska tårta.Bara för info...Jag är en kemilärare i Storbritannien och ville ha något sätt att säga "Hejdå" till min A-nivå klasser i slutet av året.Steg 1: Du behöver...Battenberg tå...

Förstå periodiska systemet av element

Alla siffror, bokstäver och färger för periodiska element kan verka lite överväldigande. Detta är en guide för att lindra den förvirring som många av oss har om Kemis mest användbara verktyg. Låt oss börja.Steg 1: Vad du behöver1. en kopia av periodi...

Periodiska systemet magneter - 120 St ange

Hej & kemi fans. I detta instructable jag kommer att visa dig hur jag gjorde en full uppsättning av 120 av magnetiska plattor.Användning: Decor. Kylskåp, arkivskåp, någon Magnetisk yta!Steg 1: Skriv ut Det första jag gjorde var att hitta en periodisk...

Periodiska systemet hemlagad Post-It

Hej! Välkommen till denna underbara tutorial om hur du skapar en hemmagjord periodiska, från som vi alla har hemma! Det betyder att det är utan extra kostnad på att göra denna underbara skapelse, bara viljan och gott humör! Spendera din tid att göra...

Periodiska systemet glödande radioaktiva ägg

höra om en som lade guldägg? Tja, detta är ett parti av organiska (inte kläckts minst) glödande radioaktiva ägg. Ett bra urval av radioaktiva grundämnen presenteras här. Titta, är där Polonium, gynnas av våra vänner på KGB. För frukost, lät dina barn...

Periodiska systemet Display

"kemi... erbjuder en av de mest kraftfulla medlen för att uppnå en högre mental odling... eftersom den förser oss med insikt i de underverk av skapelsen som omedelbart omger oss." Justus von Liebig.Kemi är inte min stora området jag inte mindre...

Periodiska systemet element block

jag gjorde små byggstenar som representerar elementen. Jag slipat ner en poppel styrelse i 2,75" tärningar och lasergravyr varje sida med en annan egenskap. Gjorde en bra födelsedagspresent för min 4-åriga brorson.Jag gjorde detta på Techshop med hjä...

Periodiska systemet prydnad

Detta är min andra post för 3D prydnad tävling. Jag skapade också här om du vill samla in pengar till min skola Science Olympiad program. Denna design är icke-kommersiell-dela lika, men det kan användas för välgörande ändamål. Jag skulle rekommendera...

Periodiska systemet av element Cross Stitch

jag hade tänkte att om du gjorde konstverk av de saker du behöver att lära / memorera i skolan, kanske det skulle hjälpa genom att se det varje dag i ditt hem. Nästa upp, en målning av andragradsekvationen.Jag använde Linux programmet KXStitch för at...

Bygga en tv rack med en ikea brist på tabell [aka lackrack]

min fru ville att jag skulle städa upp alla kablar och skräp runt min tv skåp. Efter några google-ning och en snabb tur till Ikea bygga jag detta.Jag blev inspirerad av: http://wiki.eth-0.nl/index.php/LackRackJag använde det delarIKEA brist på tabell...

GIRL PoWEr: periodiska kläder fläckar

detta är en enkel Instructable, men även enkla saker kan ha betydande innebörd.Som mor till tre flickor älskar jag verkligen att denna Po W Er kommer från vetenskap. Jag vill att mina barn ska växa upp med meddelandet är att de är smart nog, begåvade...

Cookie glass

Steg 1:få 2 kakor och glassSteg 2: låg cookies på tabell lägga till skopor is c på en matla om du vill lägga till strössel slut cokkis tillsammans och ätaSteg 3:omröstning...

Litium batteri sol USB / iPhone / Arduino laddare

En av de mest roliga och nyttiga projekt på instructables är att skapa din egen sol USB / iPhone laddare. De är inte alltför svårt att göra, inte heller är delarna alltför dyrt eller svårt att hitta. För det mesta gör de ett ganska bra jobb med att l...

Stökiometri

jag letade runt Instructables och såg många kemi med Instructables, så jag tänkte en på stökiometri skulle hjälpa. I grunden är stökiometri (min definition) studiet av belopp i förhållande till en kemisk reaktion. Stökiometri är basen för alla modern...

3D-modeller för undervisning vetenskap

som fysik, kemi och biologi lärare jag har alltid drömt om att ha en 3D-skrivare göra manipulatives för eleverna och för att låta eleverna att skriva ut delar att använda i sin forskning projektet formgivning.Så är här bara några artiklar att jag öns...

Skapa din egen Augmented DAQRI 4D element kuber

Vad är DAQRI 4D element kuber? Här är DAQRIS beskrivning från sin framgångsrika Kickstarter kampanj:"Element 4D är en uppsättning av sex vackert designade träklossar som kommer till liv med DAQRI'S 4D app.Etsade trä element 4 D kvarterVarje block ans...

Hydrokultur Food Factory

bygga din egen utomhus hydroponiska system för att odla potatis, jordgubbar, sallad och selleri!Jag har varit intresserad av hydroponics från mycket unga år när en släkting gav mig en "grow light".Att vara ung, jag insåg inte hydroponics innebar...

Hur man talar med inslag

någonsin velat tala om något utan någon att ta reda på vad du pratar om, men det råkar vara att takfoten dropper som alltid lyssnar till dig. Jag hatar. Efter mycket tänkande kom jag upp med en lösning. Som är att prata med element.Steg 1: Ta din per...

Grundläggande jorden batteri

Jag såg jorden batteriet och beslutat att göra mitt eget att prova det som jag gillar att göra saker och se saker fungerar. Här är min erfarenhet att göra det med många avsikter för förbättringar och uppdateringar snart.Detta är mycket grundläggande...