Cool automater/Faux Steampunk inspirerade CD-fodraletEn gång om året jag gör vissa entreprenadarbeten för ett riktigt häftigt företag som skapar "visuella wow" för nationella och internationella auto visar. När de meddelade att de anställa, bestämde jag mig för att jag behövde ett kreativt sätt att leverera min elektronisk portfolio CD. Inspirerad av automater (Tänk Rube Goldberg) och en touch av steampunk, här är min mekaniska laser skurna staplade akryl CD-fodralet.

Som är, kan detta Instructable inte passar dina behov, men justera saker till din situation – kanske byter företagsnamn till din favorit bride-to-be och sätta en kopia av hennes bröllopsvideo i det :) - ändra formen på staven till en verklig och företagets namn till Harry och skicka Daniel Radcliff journalanteckningen video kärlek – oavsett – vara kreativ...

En kopia av generiska avskurna vägar för denna version av projektet bifogas, samt några "kreativa förrätter" idéer för egna projekt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Steampunk-inspirerade hårdvara schackspel

DIY Steampunk hårdvara Chess Set - Gomi stil TV - roliga filmer är här göra en cool, retro, steampunk-inspirerade chess in från diverse hårdvara, finns bord och några vanliga kemikalier. Detta projekt är snabbt, enkelt och ser bra ut....

Steampunk inspirerade skalle lampa

jag gjorde detta förra året (2011) Detta är en viktorianska eran, Steampunk inspirerade skalle lampa. Handmand och är unik i stil och design. Helt funtional och interaktiva. Ansluts till någon standard amerikanska utlopp.Funktioner verkliga mässing o...

Steampunk inspirerade Light Switch täckskylt (vägg)

detta är mitt första försök att skapa en steampunk inspirera design. Jag ville börja med något litet och kostnadseffektiv; så efter att ha tittat på olika projekt jag hittade vad jag var ute efter. Monteringen är enkel och målningen är snabb. Projekt...

Elektrifierade monopol - Steampunk inspirerade

detta är en Instructable att ändra ett monopol brädspel.Jag började med en specialutgåva Monopolspel och lagt till gemenskapen av bröstkorgen, ett vattentorn (för vatten företaget), en Ray pistol (för chans kort), ett tåg (för järnvägarna) och gatube...

Steampunk inspirerade trä boken

detta är en bok som jag gjort av MDF (en trä produkt). Jag brukade AutoCAD programvara utforma bokomslaget, sedan skrivs ut designen på 2 A4 format pappersark som jag limmade till MDF. Jag skapade sedan stoppa nedskärningar över hela designen sedan e...

123D make inspirerade akryl lampa Mashup

färg och ljus har alltid fascinerat mig. Jag har varit ett fan av mitten av århundradet, danska och modern belysning design för ett bra tag. Jag har samlat retro swags under ett antal år, som kan ses ovan eftersom jag älskar deras utseende - de repre...

Hur man Steampunk Teardrop Camping släpvagn (del 2)

Detta instructable är en fortsättning på min tidigare bygga från augusti 2015 om hur att Steampunk en liten Teardrop husbil. Del 1 finns på denna länkSedan augusti förra året har jag tältade med min lilla släpvagn flera gånger. Medan på vägen, och nä...

Steampunk bländande USB lampa

denna enkla instructable visar dig hur man gör en snygg steampunk USB-lampa från en skrot av trä, en salt eller peppar shaker, en bruten sträng för julgransljus, en USB-kabel och några mynt.Det fullständiga namnet för denna lampa är den "brasilianska...

Steampunk spara datum

Jag är ett stort fan av steampunk och jag älskar att se bilder av steampunk inspirerade bröllop och fest.Så fan jag ville skapa en cool steampunk kort som kan användas för en inbjudan eller ett bröllop spara datumet. Dessa stora kort kommer att vara...

Doomsday Steampunk maskin

Denna min första Instructable. Jag blev inspirerad av A-35 Doomsday enhet av ewout. Jag är verkligen njuter Steampunk tema projekt som jag ser här och tänkte jag skulle skapa min egen Steampunk inspirerade doomsday enhet. Min första idé var en väder...

En annan Steampunk penna

detta är en steampunk inspirerad mekaniska penna jag gjord av en blyertspenna några bultar och skruvar och några ledningar från ett datorchip. Detta kunde endast göras med inspiration och hjälp från användaren CowsCanKill's instructable finns här:...

Billiga steampunk kulspetspenna.

Hur man gör en steampunk inspirerade penna.Steg 1: material. Material behöver du:-Billiga penna (kanske några extrafunktioner, jag gick igenom 3 försöker göra detta)-liten metall slang-tråd, skruvar (andra små steampunk småsaker)Steg 2: Ta bort plast...

Högspänning steampunk plasma nattlampa

Baserad på den mycket detaljerade instructables av Junophor och amiral Aaron Ravensdale jag har byggt en steampunk inspirerade nattlampa. Med hjälp av en enkel smyckeskrin, några skrot mässing och koppar bitar här och där, en högspänning krets byggs...

Hur göra en Steampunk maneter flaska

Detta är min Steampunk inspirerad maneter i en flaska.Steg 1: Maneter i en flaska: The Plan Så jag såg en hur man gör en manet i en flaska leksak för barn. Webbplatsen är http://bhoomplay.wordpress.com/2011/09/09/diy_jellyfish_eng/. Jag gillar hennes...

Posable Steampunk Mekaniska Arm belysning enhet

Projektet började som ett försök att göra en steampunk-inspirerade (kanske mer cyber-punk?) mekanisk hand och arm med huvudsakligen mässing och koppar från metallskrot återvinningsanläggningar. Längs vägen jag beslutat att göra det mer funktionell so...

Att man gör en Steampunk pumpa

i detta Instructable, kommer jag att gå igenom den processen jag gick igenom att göra en steampunk inspirerade pumpa till Halloween. Steampunk är en en blandning av material och teknik och en filosofi av återanvändning och omformning. Detta inspirera...

Steampunk Portal pistol

detta är steampunk inspirerade Portal pistol jag gjorde för Anime North 2013. Jag var på en stram budget och slutade med att konvertera en off varumärke Nerf gun. Det är delvis sol drivs....

Steampunk inspried skalle lampa

Gjorde detta ungefär ett år sedan (2011). Jag mådde Steampunkish och kom upp med denna söta lampa idé.Detta är en viktorianska eran, Steampunk inspirerade skalle lampa. Handmand och är unik i stil och design. Helt funtional och interaktiva. Ansluts t...

Steampunk lampa

Steampunk inspirerad lampa. Base är ett gym stand bärgade från en skip många år sedan. Bas pipe räddas från ett skrotupplag. Resten av tillbehören var nya, 3/4" BSP aducerade rördelar. Partiet var åldern av rost med salt vatten och sedan belagd med m...