Cool mus grepp mod med högtalareHej
Hör är en enkel instructable som låter dig hålla musen från fler vinklar.

Du behöver:

Sizzors
Locket från iphone låda
Hörlurar
Plastmugg
Mus
Tejp

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till Mod SonyEricsson högtalare till arbete med en iPod.

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man mod ett par Sony Ericsson högtalare att arbeta med iPods, MP3-filer eller något som har ett uttag för hörlurar!Detta är min första instructable så jag hoppas du gillar det!Utrustning:Vilken kabel s...

Bil stereo PC makt leverans mod med kraft

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

LED VU Equalizer jacka med högtalare: Prototyp 1

vill ha en sval, mjuk jacka som kommer att få massor av uppmärksamhet?Vad sägs om en som lyser upp till musik?Denna video visar tydligare jackan i aktion.Detta är förmodligen den mest kreativa idé jag har haft till datum.Jag tänkte för mig själv en d...

PS Vita docka Mod med USB-Std kontakt

lägga till en vanlig USB-kabel till din PS Vita dock att frigöra din Vita USB-kabel.Du kan ladda och använda det på PC för :DVad du behöver:-PS Vita docka-USB-kabel (du kan rensa det från något liknande gamla mus/tangentbord...)-Lödning pistol + lödt...

Xbox 360 controller mod med PS3 stick kuddar och flyttade knappar

Detta är en kraftigt modifierad xbox 360 controller som jag kan använda på min Xbox, dator eller PS3 (med KRONOS).Knappar:1. ytterligare knappar har lagts till på baksidan av registeransvarige genom att skrapa kuddar på ytbehandlar av växlarna ögonbl...

123D praktiska laptop kylning stativ med högtalare

jag gillar verkligen lyssnar på musik och oftast ta den bärbara datorn med mig, när jag reser, så jag bestämde mig att designa ett laptop-stativ som har ett kylsystem och högtalare. Denna konstruktion kan bli riktigt practicle till människorna som mi...

DC Motor Mod (med penslar)

har du någonsin haft Radiostyrd bil och du ville att det skulle fungera bättre?Eller en borr som ville prestera bättre?Eller någon motor som har en belastning.Här är lösningen dess mitt dc motor mod.Det ger motorn mer vridmoment och sparar energi med...

Ultimate Pacman / Space invaders Gaming stol med högtalare

lilla intro till detta.Pacman, space invaders, namco stol.Detta tog ca 4 veckor, massor av arbete.Jag ville ha en stol för att sätta i mitt rum för när jag spelar min playstation och sånt.Jag tittade på nätet och jag kunde inte hitta några stolar det...

Go-Go Gadget Ikea Toalettpappershållare MOD med en SUGRU twist

Steg 1: Förnödenheter och verktyg Supplies1 x Ikea FRACK utdragbara spegel1 x tjock Fender bricka, ca 1/8" tjock med en 2" till 3" i diameter. Min var 2 1/4"1 x överfallsmutter - storlek är 6,5 mm. En som är 1/4" kommer att funger...

Nerf N-strike Reflex mod med XRV ventil

från chluaid "Luftgevär med explosiva luft-Release Valve" ( jag modded en Nerf N-strike Reflex att integrera en pump mekanism.Jag använde en "schrader till presta" adapter som huvuddelen av ventilen (guld part. det är äkta guld för ver...

Altoids ipod fallet med minihögtalare

Detta fall är tålig, lätt att göra och låg kostnad. Jag lyckades hitta allt jag behövde hemma.Jag har en ipod nano, så jag inte vet hur detta kommer att fungera för andra ipod-typer, men en nano passar underbart i en Altoids tin. En nackdelen med den...

Cool verktyg grepp

Denna stile grepp är bekvämt och minskar blåsor i handen och är en trevlig grepp att ha och framför allt det endast krävs tre objekt för greppet själv. Greppet är inte bara avsedd endast för yxor utan för alla trähandtag verktyg.Steg 1: Du behöverEtt...

IPad 2 täcka Mod med automatisk avstängning

jag väntade i linje på Irvine Spectrum Apple Store på iPad releasedagen när jag märkte några uppståndelse bakom oss i linje med en kameraman och en del människor klart dela ut något. Det visar sig att är Targus delade ut gratis läder iPad 2 omslag! S...

Mus upptåg med Arduino

The Atmega 32U4 chip har förmåga att efterlikna en mus och tangentbord via USB-porten.Med styrelser som Olympia kretsarArno eller LeOlympia, Arduino Leonardo eller Sparkfun Micro, kan du använda denna förmåga för att ha lite kul. Vi har använt det at...

Riktigt högt DIY iPod Touch docka med högtalare

min hemgjorda ipod-docka från en gammal 2.1 högtalare system.Först av allt, jag vill be om ursäkt för min dåliga engelska, men jag hoppas att du förstår mig.krav:IPodiPod-docka adapter (det kom paketet med ipod)iPod audio-video-kabelhögtalare (winth...

Elektroniska Mesh Drum trigger med högtalare

Detta är ett ganska enkelt sätt att trumma utlösare med högtalarna som ger dig en lugn mesh-huvudet trumma som är mycket lyhörda. Jag försökte att göra vissa mesh drum utlösare använder givare skivor men hittade de inte kunde reproducera en serie sna...

Trä iPod-docka med högtalare

okej, detta är min första instructable.Idag, jag kommer att visa dig hur man gör en trä ipod (Touch men kan vara andra) docka.Så låt oss gå!PS alla kommentarer är välkomna!Steg 1: material Okej, detta är vad ditt behov av att göra detta dock:1. box (...

För väggmontage med högtalare

jag gjorde min högtalarlåda med 1 "x 6" obehandlad plywood som jag limmade ihop för att göra 1 "x 12". Det är approxamately 12 "x 14" x 18 ". Jag klippte den 6,5" högtalare hål med en sticksåg. Jag använde även en r...

Bil nyckel mod med elektronik

Hej DIYers :)Inspirerad av lite enklare projekt med HotWheels bilmodell och ingen elektronik av användaren Schnurrbarten, projektet är här: Hot hjul bilnyckelså, låt oss komma igång... eller vänta... innan du åta sig att sådana bygga, se till att din...